w 08-02-2010 04:20 PM - last edited on 08-02-2010 06:25 PM
Te moje opóźnione wyniki to już chyba tradycja
za co przepraszam.
I tak się zastanawiam czy może wyjdziemy z jakąś propozycją żeby to usprawnić
(ogłoszenie drobne : Potrzebny asystent
)
Z wielkim trudem ale już podliczone, poniżej możemy sprawdzić swoje "wypocinki" ![]()
Cascade Falls: seban_85, Alcaa, PAWEL-Z, giesiek, marek1985, GLINEcK, Adamo-X, miko_laj, Zippo_PL, ZielonyDrwal, Cassiopaea, El_siete_PL.
Colossus Canyon: miko_laj, seban_85, giesiek, marek1985, Alcaa, PAWEL-Z, Zippo_PL, ZielonyDrwal, Cassiopaea, Adamo-X, El_siete_PL, GLINEcK.
Badlands: Alcaa, El_siete_PL, Zippo_PL, giesiek, marek1985, PAWEL-Z, seban_85, Adamo-X, GLINEcK, ZielonyDrwal, Cassiopaea, miko_laj.
The Edge: seban_85, Alcaa, miko_laj, giesiek, marek1985, PAWEL-Z, El_siete_PL, Adamo-X, GLINEcK, Zippo_PL, Cassiopaea, ZielonyDrwal.
Scorched: Alcaa, miko_laj, PAWEL-Z, marek1985, El_siete_PL, seban_85, giesiek, Adamo-X, GLINEcK, Cassiopaea, ZielonyDrwal, Zippo_PL.
Razorback: miko_laj, Alcaa, giesiek, Zippo_PL, GLINEcK, PAWEL-Z, seban_85, Cassiopaea, Adamo-X, ZielonyDrwal, El_siete_PL, marek1985.
Rain God Spires: PAWEL-Z, EL_siete_PL, miko_laj, GLINEcK, giesiek, Alcaa, seban_85, ZielonyDrwal, marek1985, Cassiopaea, Adamo-X, Zippo_PL.
Wildfire: Zippo_PL, marek1985, GLINEcK, giesiek, seban_85, PAWEL-Z, miko_laj, Alcaa, ZielonyDrwal, Cassiopaea, El_siete_PL, Adamo-X.
Riptide: Alcaa, El_siete_PL, giesiek, Zippo_PL, seban_85, GLINEcK, Adamo-X, ZielonyDrwal, marek1985, Cassiopaea, miko_laj, PAWEL-Z.
Kanaloa Bay: El_siete_PL, miko_laj, Adamo-X, Alcaa, seban_85, Zippo_PL, marek1985, GLINEcK, giesiek, Cassiopaea, PAWEL-Z, ZielonyDrwal.
Mudslide: PAWEL-Z, Alcaa, miko_laj, Adamo-X, seban_85, El_siete_PL, giesiek, ZielonyDrwal, marek1985, Cassiopaea, GLINEcK, Zippo_PL.
Beach Comber: miko_laj, PAWEL-Z, Alcaa, El_siete_PL, GLINEcK, Adamo-X, giesiek, marek1985, seban_85, Cassiopaea, ZielonyDrwal, Zippo_PL.
Jeśli chodzi o punktacje i o to kto wygrał ostatnie nasze spotkanie
...no cóż że tak napiszę; bez nowości ![]()
Kolejny raz fanfary dla Alcaa - 129 pkt,
miko_laj - 109pkt,
seban_85 - 101pkt,
PAWEL-Z - 94pkt,
giesiek - 96pkt,
El_siete_PL - 79pkt,
marek1985 - 73pkt,
GLINEcK - 68pkt,
Zippo_PL - 59pkt,
Adamo-X - 52pkt,
ZielonyDrwal - 19pkt,
Cassiopaea - 17pkt.
Alcaa gratulacje! ![]()
Jedyne co mnie zaskoczyło to liczba moich "zielonych" miejsc w tabeli ![]()
Coś mi się wydaje, że ponownie trzeba będzie Was zmobilizować - tym razem może jakieś press kit? ![]()
Panowie nie opuszczajcie się - szykuj się kolejna ciężka rywalizacja![]()
Lista już jest trzeba się tylko zapisać... ![]()
Lista na jutro:
1. GLINEcK
2. Adamo-X
3. marek1985
4. Cassiopaea
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
Rezerwa:
1.
2.
3.
4.
...i do jutra ![]()
Co do urozmaiceń nie mam żadnych zastrzeżeń ![]()
z 08-02-2010 06:05 PM
z 08-02-2010 06:18 PM
Lista na jutro:
1. GLINEcK
2. Adamo-X
3. marek1985
4. Cassiopaea
5. Alcaa
6. seban_85
7.
8.
9.
10.
11.
12.
Rezerwa:
1.
2.
3.
4.
z 08-02-2010 08:39 PM
z 09-02-2010 04:34 PM
1. GLINEcK
2. Adamo-X
3. marek1985
4. Cassiopaea
5. Alcaa
6. seban_85
7. El_siete_PL
8.
9.
10.
11.
12.
Rezerwa:
1.jarecz
2.
3.
4.
z 09-02-2010 05:54 PM
1. GLINEcK
2. Adamo-X
3. marek1985
4. Cassiopaea
5. Alcaa
6. seban_85
7. El_siete_PL
8. miko_laj
9.
10.
11.
12.
Rezerwa:
1.jarecz
2.
3.
4.
z 09-02-2010 06:27 PM
z 09-02-2010 06:39 PM
z 10-02-2010 09:04 PM
Kurcze, muszę powiedzieć, że wczoraj strasznie ciężko się jeździło, a wszystko przez to powietrze przesycone podtekstami
Dawno się tak nie uśmiałem, mimo że nie wszystkich w mojej słuchawce było słychać.
Tak odnosnie jazdy i doboru pojazdów, to z biegiem czasu robiło sie to troche monotonne. Ale może po prostu to ja marudzę, bo nie dało sie buggy wygrać
Trochę mój entuzjazm opadł, jak nieraz jadąc bezbłędnie dojeżdżałem piąty:/ Z dwóch tras, na których myślałem, że mogę buggy wygrać, jednej nie jechaliśmy, a na drugiej zawaliłem pierwsze kółko. Niemniej jednak czekam na następny wtorek i te ciekawsze pojazdy![]()
No i na Jej Wysokość Cassie oczywiście też![]()
z 13-02-2010 10:29 AM
Racja ElSiete jazda była masakryczna
Mój największy sukces to chyba 6 miejsce ![]()
Zajęty byłem dotrzymywaniem towarzystwa Cassi na tyłach
Dziękuję za zaproszenie
na kawkę, ale po przemyśleniu to chyba troszke drogo ta kawka by wyszła wliczając przelot
do Londynu ![]()
![]()
![]()
Za to ubaw na maxa
Dawno nie było aż tak wesoło
Normalnie prawie łzy miałem
w oczach ![]()
![]()
![]()
Lecz ten event miał też swoją mroczną stronę. Upadło moje wyobrażenie o Cassi jako
małej, słodkiej dziewczynce, która do tej pory w mojej głowie prezentowała się mniej więcej
tak:
lub tak
no ewentualnie tak

A tu się okazuje że Cassi nam wyrosła na dużą kobietkę (jak się przyznała modelkę wybiegową)
O jakoś tak :
Nie wiem jak pozostałym, ale mnie to w żaden sposób nie przeszkadza ![]()
![]()
![]()
PS. Chciałem tylko jeszcze poinformować, że wcale mi nie przechodzi ![]()
A nawet postępuje
Zatem nie odpowiadam za siebie na przyszłym evencie ![]()
![]()
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]