Odpowiedz
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 321 z 1 475 (282 Obejrzane)

EVENT - MotorStorm: Pacific Rift

[ Edytowany ]

Te moje opóźnione wyniki to już chyba tradycja:smileysad: za co przepraszam.

I tak się zastanawiam czy może wyjdziemy z jakąś propozycją żeby to usprawnić :smileywink:(ogłoszenie drobne : Potrzebny asystent :smileywink: )

Z wielkim trudem ale już podliczone, poniżej możemy sprawdzić swoje "wypocinki" :smileywink:

Cascade Falls: seban_85, Alcaa, PAWEL-Z, giesiek, marek1985, GLINEcK, Adamo-X, miko_laj, Zippo_PL, ZielonyDrwal, Cassiopaea, El_siete_PL.

Colossus Canyon: miko_laj, seban_85, giesiek, marek1985, Alcaa, PAWEL-Z, Zippo_PL, ZielonyDrwal, Cassiopaea, Adamo-X, El_siete_PL, GLINEcK.

Badlands: Alcaa, El_siete_PL, Zippo_PL, giesiek, marek1985, PAWEL-Z, seban_85, Adamo-X, GLINEcK, ZielonyDrwal, Cassiopaea, miko_laj.

The Edge: seban_85, Alcaa, miko_laj, giesiek, marek1985, PAWEL-Z, El_siete_PL, Adamo-X, GLINEcK, Zippo_PL, Cassiopaea, ZielonyDrwal.

Scorched:  Alcaa, miko_laj, PAWEL-Z, marek1985, El_siete_PL, seban_85, giesiek,  Adamo-X, GLINEcK, Cassiopaea, ZielonyDrwal, Zippo_PL.

Razorback: miko_laj, Alcaa, giesiek, Zippo_PL, GLINEcK, PAWEL-Z, seban_85, Cassiopaea, Adamo-X, ZielonyDrwal, El_siete_PL, marek1985.

Rain God Spires: PAWEL-Z, EL_siete_PL, miko_laj, GLINEcK, giesiek, Alcaa, seban_85, ZielonyDrwal, marek1985, Cassiopaea, Adamo-X, Zippo_PL.

Wildfire: Zippo_PL, marek1985, GLINEcK, giesiek, seban_85, PAWEL-Z, miko_laj, Alcaa, ZielonyDrwal, Cassiopaea, El_siete_PL, Adamo-X.

Riptide: Alcaa, El_siete_PL, giesiek, Zippo_PL, seban_85, GLINEcK, Adamo-X, ZielonyDrwal, marek1985, Cassiopaea, miko_laj, PAWEL-Z.

Kanaloa Bay: El_siete_PL, miko_laj, Adamo-X, Alcaa, seban_85, Zippo_PL, marek1985, GLINEcK, giesiek, Cassiopaea, PAWEL-Z, ZielonyDrwal.

Mudslide: PAWEL-Z, Alcaa, miko_laj, Adamo-X, seban_85, El_siete_PL, giesiek, ZielonyDrwal, marek1985, Cassiopaea, GLINEcK, Zippo_PL.

Beach Comber: miko_laj, PAWEL-Z, Alcaa, El_siete_PL, GLINEcK, Adamo-X, giesiek, marek1985, seban_85, Cassiopaea, ZielonyDrwal, Zippo_PL.

Jeśli chodzi o punktacje i o to kto wygrał ostatnie nasze spotkanie:smileywink:...no cóż że tak napiszę; bez nowości :smileywink:

Kolejny raz fanfary dla Alcaa - 129 pkt,

miko_laj - 109pkt,

seban_85 - 101pkt,

PAWEL-Z - 94pkt,

giesiek - 96pkt,

El_siete_PL - 79pkt,

marek1985 - 73pkt,

GLINEcK - 68pkt,

Zippo_PL - 59pkt,

Adamo-X - 52pkt,

ZielonyDrwal - 19pkt,

Cassiopaea - 17pkt.

Alcaa gratulacje! :smileywink:

Jedyne co mnie zaskoczyło to liczba moich "zielonych" miejsc w tabeli :smileywink:

Coś mi się wydaje, że ponownie trzeba będzie Was zmobilizować - tym razem może jakieś press kit? :smileywink:

Panowie nie opuszczajcie się - szykuj się kolejna ciężka rywalizacja:smileywink:

Lista już jest trzeba się tylko zapisać... :smileywink:

Lista na jutro:

1. GLINEcK

2. Adamo-X

3. marek1985

4. Cassiopaea

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Rezerwa:

1.

2.

3.

4.

...i do jutra :smileywink:

Co do urozmaiceń nie mam żadnych zastrzeżeń :smileywink:

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
Alcaa
Wiadomość 322 z 1 475 (278 Obejrzane)

Re: EVENT - MotorStorm: Pacific Rift

Lista na jutro:
1. GLINEcK
2. Adamo-X
3. marek1985
4. Cassiopaea
5. Alcaa
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.

Rezerwa:
1.
2.
3.
4.

Hehe, po raz 5 z rzędu wygrałem. :smileywink:
Starajcie się mocniej.

Zippo_PL się nazywa

P-P-P-P POWER!!
Share

Lista na jutro:
1. GLINEcK
2. Adamo-X
3. marek1985
4. Cassiopaea
5. Alcaa
6. seban_85
7.
8.
9.
10.
11.
12.

Rezerwa:
1.
2.
3.
4.

Share

Alcaa, czy jestes psychicznie gotowy na to, by jutro Twoja passa dobiegła końca?:smileytongue::smileyvery-happy::smileyvery-happy::smileyvery-happy:

Lista na jutro:
1. GLINEcK
2. Adamo-X
3. marek1985
4. Cassiopaea
5. Alcaa
6. seban_85
7. El_siete_PL
8.
9.
10.
11.
12.

Rezerwa:
1.
2.
3.
4.

El_siete_PL Trophy Card
Share
Member
jarecz
Wiadomość 325 z 1 475 (236 Obejrzane)

1. GLINEcK
2. Adamo-X
3. marek1985
4. Cassiopaea
5. Alcaa
6. seban_85
7. El_siete_PL
8.
9.
10.
11.
12.

Rezerwa:
1.jarecz
2.
3.
4.

Share
Member
miko_laj
Wiadomość 326 z 1 475 (254 Obejrzane)

1. GLINEcK
2. Adamo-X
3. marek1985
4. Cassiopaea
5. Alcaa
6. seban_85
7. El_siete_PL
8. miko_laj
9.
10.
11.
12.

Rezerwa:
1.jarecz
2.
3.
4.

Share
Member
giesiek
Wiadomość 327 z 1 475 (250 Obejrzane)

1. GLINEcK
2. Adamo-X
3. marek1985
4. Cassiopaea
5. Alcaa
6. seban_85
7. El_siete_PL
8. miko_laj
9. giesiek
10.
11.
12.

Rezerwa:
1.jarecz
2.
3.
4.

Share
Member
Alcaa
Wiadomość 328 z 1 475 (245 Obejrzane)

Siete, nie będzie mi tego żal bo niczego za to nie dostaje. ;P
Jednak, żeby się nie ośmieszyć załatwiłem sobie przyrząd do ćwiczenia:

P-P-P-P POWER!!
Share

Kurcze, muszę powiedzieć, że wczoraj strasznie ciężko się jeździło, a wszystko przez to powietrze przesycone podtekstami:smileyvery-happy: Dawno się tak nie uśmiałem, mimo że nie wszystkich w mojej słuchawce było słychać.

Tak odnosnie jazdy i doboru pojazdów, to z biegiem czasu robiło sie to troche monotonne. Ale może po prostu to ja marudzę, bo nie dało sie buggy wygrać:smileyhappy: Trochę mój entuzjazm opadł, jak nieraz jadąc bezbłędnie dojeżdżałem piąty:/ Z dwóch tras, na których myślałem, że mogę buggy wygrać, jednej nie jechaliśmy, a na drugiej zawaliłem pierwsze kółko. Niemniej jednak czekam na następny wtorek i te ciekawsze pojazdy:smileyhappy:

No i na Jej Wysokość Cassie oczywiście też:smileyvery-happy:

El_siete_PL Trophy Card
Share

Racja ElSiete jazda była masakryczna :smileyvery-happy: Mój największy sukces to chyba 6 miejsce :smileyvery-happy:

Zajęty byłem dotrzymywaniem towarzystwa Cassi na tyłach :smileywink: :Evil: Dziękuję za zaproszenie

na kawkę, ale po przemyśleniu to chyba troszke drogo ta kawka by wyszła wliczając przelot

do Londynu :smileyvery-happy::smileyvery-happy: :smileytongue::smileytongue:

Za to ubaw na maxa :smileyvery-happy: Dawno nie było aż tak wesoło :smileyvery-happy: Normalnie prawie łzy miałem

w oczach :smileyvery-happy::smileyvery-happy::smileyvery-happy:

Lecz ten event miał też swoją mroczną stronę. Upadło moje wyobrażenie o Cassi jako

małej, słodkiej dziewczynce, która do tej pory w mojej głowie prezentowała się mniej więcej

tak:

girl1_gsxr.jpg

lub tak

kawi_girl2.jpg

no ewentualnie tak

:smileyvery-happy: A tu się okazuje że Cassi nam wyrosła na dużą kobietkę (jak się przyznała modelkę wybiegową)

O jakoś tak :

2008+Victoria+Secret+Fashion+Show+Runway+4bGPoPNMolDl.jpg

Nie wiem jak pozostałym, ale mnie to w żaden sposób nie przeszkadza :smileyvery-happy::smileyvery-happy::smileyvery-happy:

PS. Chciałem tylko jeszcze poinformować, że wcale mi nie przechodzi :smileyvery-happy:

A nawet postępuje :Stupid: Zatem nie odpowiadam za siebie na przyszłym evencie :smileyvery-happy::smileyvery-happy:

Adamo-X Trophy Card
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.