Odpowiedz
Member
Alcaa
Wiadomość 91 z 1 475 (961 Obejrzane)

Re: EVENT - MotorStorm: Pacific Rift - Sezon 3

"Osobiście jestem za urozmaicaniem naszego eventu, dlaczego zawsze chcecie mieć wszystko 'oklepane' do tego stopnia, że przy wyłączonym TV dojechalibyście na czas do mety:smileywink:

Podzielam zdanie Adasi:smileywink: zróbmy kilka ekstrymalnych ustawień niespodzianek, dla wyjadaczy coś z rutynki i propozycje z "ostatniej chwili" wygrany z poprzedniej kolejki podaje ustawienia lub cosik w ten deseń:smileywink:"

...eem, a jak my do tej pory jeździliśmy?
Ja planowałem trasy na 5 sekund do przodu.

Lista Uczestników

1. Cassiopaea
2. 
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.

Lista Rezerwowych

1. Alcaa +S +A
2.
3.
4.
5.
6.

P-P-P-P POWER!!
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Mnie tam propozycja Adasi pasuje! :smileywink:

Niech będzie sztampa, trochę wq..... i funu! :smileywink:

po evencie z reguły i tak jeździmy także można byłoby spróbować czegoś innego.

Ja proponuje konkurs skoków w dal na RS, Edgu..... tylko nie wiem kto rzetelnie odległości zmierzy! :smileyvery-happy:

Niech się reszta wypowie.

GLINEcK Trophy Card
Share

I ty zdrajco przeciw mnie ! 22 lata znajomości a ten mi tu z Adasią wyjeżdża ! Normalnie będzie z łokcia na następnym evencie !!

Widzisz Cassi co narobiłaś :smileytongue: i teraz się wszyscy tego uczepią :smileytongue:

A ty Michalinka tam pracuj lepiej i zaległości odrabiaj a nie tu czas pracy na pisanie na forum marnuje :smileytongue: trza sie było nie wygrzewać na urlopie :smileytongue: :smileytongue: arbeit macht frei :smileytongue::smileytongue::smileytongue::smileytongue::smileytongue::smileytongue::smileytongue:

Adamo-X Trophy Card
Share

Lista Uczestników

1. Cassiopaea
2. El_siete_PL
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.

Lista Rezerwowych

1. Alcaa +S +A
2.
3.
4.
5.
6.

Adaś/Adasia, zdrowiej chłopie, bo normalnie słów mi brak:smileytongue:

Już kiedyś wcześniej pisałem, że dobrze byłoby jakoś ten event wypośrodkować, żeby dla każdego coś było. Część tras z wszystkimi pojazdami, a część z rzadko używanymi. Alcaa już tak ostatnio robił, więc nie wiem w czym problem. 

Adamo, mówisz żeby troche brutalniej jeździć. Wg mnie, nie ścigamy się jak w NFS, walki na torze jest sporo, przepychanek i wypadków też. Wiadomo, walka o pozycję. Nie ma jednak chamstwa, żeby tylko kogos skasować i pozbawić dobrej pozycji. Cenię sobie to i tego bym się trzymał. A co do zabawy w kotka i myszkę, wystarczy ustawić monstery i motory, i gotowe.

Kto dalej skoczy, kto więcej fragów nabije... Wszystko fajnie, tylko kto będzie to liczył? Ciężko będzie zrobić z tego danie główne, bo mimo wszystko to tylko dodatek do ścigania...

Generalnie łykam propozycje Cassie ale proponuję jedna istotna zmianę. Trasę wg mnie powinien wybierać nie zwycięzca, a ostatni na mecie, chyba byłoby to trochę bardziej sprawiedliwe...

Tyle moich opinii, pozdro

El_siete_PL Trophy Card
Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 95 z 1 475 (930 Obejrzane)

EVENT - MotorStorm: Pacific Rift - Sezon 3

El_siete_PL wrote:

Generalnie łykam propozycje Cassie ale proponuję jedna istotna zmianę. Trasę wg mnie powinien wybierać nie zwycięzca, a ostatni na mecie, chyba byłoby to trochę bardziej sprawiedliwe...

Tyle moich opinii, pozdro

Czy Ty byłeś świadomy podczas pisania tego postu? :smileywink:

Przecież to będzie oznaczało tylko jedno, a i mnie kiedyś pomysły mogą się skończyć :smileywink::smileyhappy::smileywink:

Siłą i tak mnie stamtąd nie wykurzycie :smileytongue:

:smileyvery-happy:

Share
Member
Alcaa
Wiadomość 96 z 1 475 (925 Obejrzane)

Myślałem kiedyś o czymś zupełnie innym - jedziemy trasę do tyłu.
Podobno da się wszystkie przejechać, ale wybierzemy 2-3 najłatwiejsze, jedna osoba zostanie na starcie, wszyscy do tyłu pojadą, jak skończą okrążenie, pojadą kolejne 2 do mety w dobrą stronę.
Kto chce czegoś takiego?

P-P-P-P POWER!!
Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 97 z 1 475 (921 Obejrzane)

EVENT - MotorStorm: Pacific Rift - Sezon 3

Chętnie, przynajmniej raz będę 'najbliżej' mety:smileywink:
Share

Cassie byłem świadomy:smileytongue: Może będzie to po prostu oznaczać większą walkę o ostatnią pozycję:smileyhappy: A ostatnio Twoja pozycja juz nie była taka niezagrożona:smileyhappy:

Alcaa toś chłopie wymyślił:smileyhappy: Ale kto wie, moze być to nawet ciekawe...

Tak swoja drogą, to mogliby zrobić jakąś przecenę tych dodatków, żeby reszta ludzi tez się doposażyła. Kilka ciekawych tras tam jest... Ale broń boże nie twierdzę, ze mamy wymagać od uczestników posiadania dodatków, to byłoby nie fair. Czyli na nowe trasy pozostaje pomysł Alcaa... Można by to rzeczywiście wypróbować na dwóch, czy trzech trasach...

El_siete_PL Trophy Card
Share
Member
Sepkong_PL
Wiadomość 99 z 1 475 (888 Obejrzane)

Lista Uczestników

1. Cassiopaea
2. El_siete_PL
3. Sepkong_PL +S +A
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.

Lista Rezerwowych

1. Alcaa +S +A
2.
3.
4.
5.
6.

tera troche bla bla bla:

ja ogólnie nie narzekam na te eventy, w których prowadzącym był Alcaa. (za kadencji VAMETa nie wiedziałem o tych eventach nawet)

jeśli miałbym się do czegoś przyczepić, to:
1)brak wyników w terminie
2)brak headseta u prowadzącego (ale zawsze jest chat, jakoś daje radę)
3)niekiedy powtórki tras, ale z innymi pojazdami (jedziemy 12, wszystkich jest 16, więc po co powtarzać?)

co do wyboru tras - niech może wybiera je ten, który był 4. na mecie - jakieś pocieszenie za to, że nie trafił na podium
aha - wśród tych tras DLC jest kilka ciekawych - urozmaiciłoby to rozgrywkę, ale tak jak pisał El_siete_PL - nie wymagajmy posiadania dodatków.

co do wyboru wozów - raz wszystkie, raz niepopularne. Jakby zawsze były wszystkie - trochę nudno, gdyby zawsze brakowało jakichś pojazdów - ktoś mógłby narzekać. Dlatego kompromis.

a te bonusy w stylu jazda do tyłu, to może po oficjalnych rozgrywkach?

Share

Wiem że wyskoczę jak Filip z konopii ale nie bijcie :smileywink: Nie chce mi się czytać tych wszystkich postów i przebijać przez ich gąszcz. Kiedy Wy macie te eventy i o której godzinie ? Może do Was dołączę. Z góry thx za info :smileywink:

PS.

Jeżdzą jeszcze tu jacyś amatorzy czy zawsze ostatnia pozycja będzie moja, ewentualnie czas mi się skończy ? :smileywink:

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.