Odpowiedz

Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: EVENT - MotorStorm: Pacific Rift - Sezon 3

Lista Uczestników

1. Alcaa +S +A
2. graku
3. Buziek

4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.

Ostatnio nie mialem czasu jezdzic, ale w tym tygodniu bede :smileyhappy:

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
Sepkong_PL
Wiadomość 82 z 1 475 (1,161 Obejrzane)

Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: EVENT - MotorStorm: Pacific Rift - Sezon 3

Lista Uczestników

1. Alcaa +S +A
2. graku
3. Buziek
4. Sepkong_PL +S +A
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.

Lista Rezerwowych

1.
2.
3.
4.
5.
6.

tylko od około tygodnia mam jakąś usterkę modemu albo może gdzieś na połączeniu, bo potrafi mnie wywalić z neta bez ostrzeżenia:/ a technik przyjdzie dopiero w środę. Eh... - ale headset już jest.

Panie kierowniku - a gdzie wyniki jakieś, podsumowania punktacji?

do usłyszenia we wtorek ludzie;]

Share

Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: EVENT - MotorStorm: Pacific Rift - Sezon 3

Lista Uczestników

1. Alcaa +S +A
2. graku
3. Buziek
4. Sepkong_PL +S +A
5. El_siete_PL +S+A
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.

Lista Rezerwowych

1.
2.
3.
4.
5.
6.
El_siete_PL Trophy Card
Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 84 z 1 475 (1,143 Obejrzane)

EVENT - MotorStorm: Pacific Rift - Sezon 3

Witam,

Lista Uczestników

1. Alcaa +S +A
2. graku
3. Buziek
4. Sepkong_PL +S +A
5. El_siete_PL +S+A
6. Cassiopaea +S
7.
8.
9.
10.
11.
12.

Lista Rezerwowych

1.
2.
3.
4.
5.
6.

Ramki już wiszą na ścianie:smileywink:

Do zobaczenia jutro Panowie, a może i Panie:smileywink:

Cassiopaea:smileywink:

Share

Re: EVENT - MotorStorm: Pacific Rift - Sezon 3

Ano będę i ja :smileyvery-happy: hehe

1. Alcaa +S +A
2. graku
3. Buziek
4. Sepkong_PL +S +A
5. El_siete_PL +S+A
6. Cassiopaea +S
7. Adamo-X
8.
9.
10.
11.
12.

Lista Rezerwowych

1.
2.
3.
4.
5.
6.

Adamo-X Trophy Card
Share
Member
giesiek
Wiadomość 86 z 1 475 (1,115 Obejrzane)

1. Alcaa +S +A
2. graku
3. Buziek
4. Sepkong_PL +S +A
5. El_siete_PL +S+A
6. Cassiopaea +S
7. Adamo-X
8. giesiek +S +A
9.
10.
11.
12.

Lista Rezerwowych

1.
2.
3.
4.
5.
6.

Share
Member
SzpilaPL
Wiadomość 87 z 1 475 (1,091 Obejrzane)

1. Alcaa +S +A
2. graku
3. Buziek
4. Sepkong_PL +S +A
5. El_siete_PL +S+A
6. Cassiopaea +S
7. Adamo-X
8. giesiek +S +A
9. SzpilaPL

10. Pawel-Z
11.
12.

Lista Rezerwowych

1.
2.
3.
4.
5.
6.

Share

Dzięki wszystkim za jazdę wczoraj, interesująco było jak zwykle, a i Cassie chyba miałabyś znowu co w ramki oprawić nie?:smileywink:

Mam w związku z tym pytanie - co dalej z eventami? Alcaa napisał, że to już chyba ostatni z nim w roli prowadzącego... Cassie może Ty coś wiesz na ten temat? Co dalej z nami? Nie można przecież takiej zgraji facetów zostawić samym sobie, nie?:smileyvery-happy:

El_siete_PL Trophy Card
Share

El_siete przecież Cassi nas nie zostawi :smileyhappy: a jeśli tak to jesteśmy facetami, potrafimy sobie sami ... poradzić :smileyvery-happy:

No a co do eventów to trzeba coś wymyśleć. Mi wydaje się, że mamy dwie opcje:

1. eventy w stylu dowolnym czyli po prostu trasy i wszystkie auta ( Graku by się ucieszył :smileywink: ) - wtedy obojętnie kto prowadzi

lub

2. eventy w stylu Vametowym :smileyvery-happy: ale wtedy prowadzącemu będzie się musiało chcieć kombinować z urozmaicaniem / utrudnianiem życia poprzez stosowanie wybiórczych pojazdów /czasem niepopularnych/ na danych trasach tak jak to właśnie robił Vamet.

Trzeba się zdecydować. Mam nadzieję, że się Vamet nie obrazi jak powiem, że bywało troche sztywnawo czasem na eventach. No ale zawsze wszystko było dopięte na ostatni guzik i każdy wiedział czego się może spodziewać. Coś za coś. Bywało, że dopiero po oficjalnym evencie zaczynał się fun. Może być troche ciężko wypośrodkować to żeby było i ciekawie i żeby było śmiesznie.

Wydaje mi się, że można by troche urozmaicić to jeżdżenie żeby nie było to po prostu jeżdżenie na czas (w koncu to nie NFS albo inne ''zwykłe'' coś). Było wiele razy poruszane to, jak by to zrobić ale nigdy tego nie doprowadziliśmy do końca.

Ostatnio bawiliśmy się we fragowanie za pomocą boosta. Była kiedyś mowa o ganianiu motorow monsterami itp. Może by zrobić coś krwistego tak właśnie w stylu MotorStorm? A żeby wszystkim pasowało to można by było eventy robić mieszane, żeby dla każdego coś dobrego sie znalazlo?

1/3 wszystko , 1/3 wrzodów na ... :smileywink: i 1/3 sieczki :smileyvery-happy: Co wy na to ?? Mamy tydzień żeby zaplanować coś fajnego??

A jak sie wam nie będzie chciało to moge i ja być kozłem ofiarnym hehe w końcu i tak mi ciągle przypisuje różowego nicka :smileyvery-happy::smileyvery-happy::smileyvery-happy::smileyvery-happy::smileyvery-happy::smileyvery-happy::smileyvery-happy::smileyvery-happy::smileyvery-happy::smileyvery-happy::smileyvery-happy::smileyvery-happy::smileyvery-happy::smileyvery-happy::smileyvery-happy::smileyvery-happy::smileyvery-happy::smileyvery-happy::smileyvery-happy::smileyvery-happy::smileyvery-happy::smileyvery-happy::smileyvery-happy::smileyvery-happy::smileyvery-happy::smileyvery-happy:

Piszcie zatem, ale tak jakoś sprawniej żeby nam to poszło a nie, że w  poniedziałek ktoś się odezwie :smileyvery-happy:

Ale sie rozpisalem :smileyvery-happy: To chyba przez te bakterie, bo wczorajszy event normalnie spowodował, że dzisiaj zdycham pod kołdrą hehehe

/Mam RÓŻOWEGO Mudpluggera i jestem z tego dumny hehhehehe ( chyba na serio mi odwala !! POZDRO !! ) /

Adamo-X Trophy Card
Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 90 z 1 475 (1,043 Obejrzane)

EVENT - MotorStorm: Pacific Rift - Sezon 3

Panowie choć może nie jeden o tym pomyślał ale ja Was nie zostawię, jeszcze nie teraz:smileywink: sporo mam na szczeblach 'kariery' MotorStorm'a do zrobienia :smileyvery-happy:

Adamo-X nie wiem czy to przez ten różowy czy bakterie ale rozumiemy się jak kobiety  :smileyhappy::smileywink::smileyhappy::smileywink:

Tyle gadania odnośnie jaka trasa i pojazdy....podczas eventu, a żeby tak wyjść z jakąś propozycją na forum i wspólnie coś ustalić to już minimalna mniejszość  :smileywink:

Ja wiem, że lepiej jest być tym co narzeka niż tym na którego się narzeka, ale jeszcze tego nie było żeby wszyscy byli zadowoleni.

Dlatego dogadajmy się, mała burza mózgów a konkrety same wyjdą.

Osobiście jestem za urozmaicaniem naszego eventu, dlaczego zawsze chcecie mieć wszystko 'oklepane' do tego stopnia, że przy wyłączonym TV dojechalibyście na czas do mety:smileywink:

Podzielam zdanie Adasi:smileywink: zróbmy kilka ekstrymalnych ustawień niespodzianek, dla wyjadaczy coś z rutynki i propozycje z "ostatniej chwili" wygrany z poprzedniej kolejki podaje ustawienia lub cosik w ten deseń:smileywink:

Punktacją i całą ta formalnością zajmę się teraz ja, nie będzie ona rozwinięta o czasy itp - z wiadomych przyczyn:smileywink:, chcę mieć pewność że zdążę spisać wszytkie miejsca:smileywink:

Dlatego Panowie kultura obowiązuje, od następnego wtorku nie słyszę żadnych przecinków, w innym przypadku zaczną Wam BANany pod koła wpadać, czy to zrozumiałe!

Tak, tak macie przekichane :smileywink:

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.