z 22-07-2011 04:25 PM
Nie ma co Panowie, poprzeczka idzie coraz wyżej, ale grunt to dobra forma i treningi w pocie czoła![]()
Szczegóły spotkania:
27 lipca, godzina wstępnie ustalona na 21:00 z francuską moderatorką Mad_Lily
Mode: Race.
Settings:
3 laps
Betting : off
Perks : off
Tracks:
Wargames
Coach Party
Falling down
Double-Decker
Rising damp
Vehicles choice:
Every users can chose the vehicle they want. There is no restriction./ Dowolne pojazdy, brak ograniczeń.
z 23-07-2011 08:21 PM
z 23-07-2011 09:17 PM
z 24-07-2011 04:50 PM
z 24-07-2011 07:43 PM
z 24-07-2011 09:16 PM
w 24-07-2011 10:23 PM - last edited on 24-07-2011 10:23 PM
z 25-07-2011 10:57 AM
Widzę, że Alcaa już zdążył się zaprzyjaźnić z drużyną francuską ![]()
Mad_Lily podeśle do Ciebie zaproszenie więc je przyjmij - to ona będzie hostem tego spotkania więc proszę zachowujcie się odpowiednio![]()
Co do zaangażowania to myślę, że panowie, którzy tak 'lekko' odpuszczają poczują chęć walki i rywalizacji w końcu jedziemy w barwach narodowych ![]()
Ja oczywiście mocno będę trzymać za Was kciuki![]()
z 25-07-2011 03:37 PM
z 25-07-2011 07:52 PM
"Moja jest taka, że w MSA znacznie przyjemniej się gra. Dynamiczniej. Więcej się dzieje na ekranie"
A jak myślisz dlaczego tak jest ja ci odpowiem bo twórcy od początku robienia tej gry celowali w odbiorców takich jak ty (popatrzcie na serię COD odmóżdzająca strzelanina dynamiczna i się sprzedaje bo jest łatwo i "przyjemnie" NO OFFENCE) gracz ma się świetnie bawić ,a nie frustrować wy sie świetnie bawicie oki mnie to bawiło chwilę a teraz jeszcze bez perków dla mnie jest beznadziejnie.
Piszesz że jest dynamika tak jakby jej w poprzednich odsłonach nie było ... tu jest ona troszkę za bardzo podbita + fizyka która płata nieraz dziwne akcje dołóżmy do tego mniejszą precyzję i losowe wydarzenia na trasie = nie widzę w tym nic fajnego (nie wspominam o pewnych miejscach na trasie gdzie pojazd lewituje lub nienaturalnie szalejąca kamera jak pukniesz w coś ścigaczem)
W poprzednich odsłonach miałem pełną kontrole nad tym jak jadę pewnie zdarzały się dziwne momenty ale było ich znacznie mniej a tu lata pełno śmieci to ci ktoś strzela albo cały ekran się trzęsie.Ja tam więcej frustracji mam przy tym tytule niż przy poprzednich tytułach .Ostatnio nawet Miko z Japą i bally śmieją się mówiąc RELAX a w rzeczywistości każdy jak z nimi jechał wiedział o co chodzi.
Najlepsze i tak są teraz te eventy gdzie jedzie 16 graczy i wszyscy w siebie nawalają trasy węższe niż w poprzednich odsłonach a perki są be i wogóle niesprawiedliwe a ramowanie kogoś jest oki dodać do tego to co wyżej napisałem i wszyscy dobrze się bawią tia jasne ...
z mojej strony EOT
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]