Odpowiedz

Dotyczy: [EVENT] International Motorstorm Apocalypse Event

Szkoda, bo różnica jest bardzo mała :smileysad:

GreatAnubis Trophy Card
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
Alcaa
Wiadomość 12 z 17 (95 Obejrzane)

No szkoda, przez 5 wyścigiem mnie z pokoju wyrzuciło. 

Problem z nami jest taki: potrafimy jechać z przodu i się nie rozbijać, ale nie potrafimy odrabiać strat.

Na drugiej trasie na starcie zniszczyli mnie, przez 2 okrążenia za bielem jechałem na 9 pozycji ale jak już go wyprzedziłem to udało mi się  wyprzedzić kilku, wskoczyłem na 4 miejsce, jednego z niemców wyrzuciło z chyba 2 pozycji i dzięki temu razem z miko_lajem byliśmy na podium. 

Tobinator wie jak odrabiać straty i dzięki temu zdobył 17 punktów dla nich. Jeśli jechaliby bez niego wygralibyśmy z dosyć sporą przewagą.  

Great, za tydzień z francuzami będziemy potrzebowali twojej pomocy, bo oni mają kilku takich Tobinatorów. Pomyślisz o tym? 

P-P-P-P POWER!!
Share

No jasne, łaski nie robię. Pomogę jak trzeba. Zawsze :smileywink: Możecie na mnie liczyć.

pozdr
GreatAnubis Trophy Card
Share

Re: International Motorstorm Apocalypse: Polska vs Germany

No i Niemcy nie okazali sie tak slabi... Nawet w Chorwacji o tym gadają...
Alcaa słuchy tu dochodzą ze reprezentacje chcesz zmienić! TRUE?
Napiszcie przebieg, ilu jechaliscie?
GLINEcK Trophy Card
Share
Member
Alcaa
Wiadomość 15 z 17 (82 Obejrzane)

Jechaliśmy w 8, a przegraliśmy pewnie dlatego że po raz 1szy w drużynie mieli Tobinatora. :<
Nie dość że dobry to w każdym wyścigu startował z 1szej lini. No trudno, punktów trochę mamy więc nie jest źle.

Wydaje mi się że będzie ciężko obronić dotychczasową 5 pozycję, na więcej nie ma co liczyć. Za tydzień francja, jeśli się nie poprawimy to nie mamy większych szans z nimi i z portugalią.

Reprezentację zmienić? Jak narazie mamy wszystkich polaków którzy są w miarę dobrzy. Nie planuję żadnych zmian.

P-P-P-P POWER!!
Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 16 z 17 (70 Obejrzane)

International Motorstorm Apocalypse: Polska vs Germany

Taka strata punktów to nie strata:smileyhappy:

Widać po punktacji, że walka była zacięta i oby tak do samego końca chłopaki - wierzę w Was i Wasze możliwości :smileyhappy:

Gratuluję mocnego wyniku :smileyhappy:

Share
Member
Tidek_
Wiadomość 17 z 17 (66 Obejrzane)

[ Edytowany ]

No to nie dziwić się że nie miał żadnych problemów bo startował ciągle z pierwszej linii, ja ciągle byłem na tyłach wyrąbany i rozwalany. Francja tak jak ktoś pisał wcześniej ma takich kilku Tobinatorów, więc kolorowo nie będzie.

A właśnie, za tydzień będzie moja ostatnia gra, bo wyjeżdżam na 2tyg.

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.