z 20-07-2011 09:34 PM
z 20-07-2011 09:42 PM
No szkoda, przez 5 wyścigiem mnie z pokoju wyrzuciło.
Problem z nami jest taki: potrafimy jechać z przodu i się nie rozbijać, ale nie potrafimy odrabiać strat.
Na drugiej trasie na starcie zniszczyli mnie, przez 2 okrążenia za bielem jechałem na 9 pozycji ale jak już go wyprzedziłem to udało mi się wyprzedzić kilku, wskoczyłem na 4 miejsce, jednego z niemców wyrzuciło z chyba 2 pozycji i dzięki temu razem z miko_lajem byliśmy na podium.
Tobinator wie jak odrabiać straty i dzięki temu zdobył 17 punktów dla nich. Jeśli jechaliby bez niego wygralibyśmy z dosyć sporą przewagą.
Great, za tydzień z francuzami będziemy potrzebowali twojej pomocy, bo oni mają kilku takich Tobinatorów. Pomyślisz o tym?
z 20-07-2011 10:01 PM
z 21-07-2011 10:12 AM
z 21-07-2011 10:37 AM
z 21-07-2011 01:24 PM
Taka strata punktów to nie strata![]()
Widać po punktacji, że walka była zacięta i oby tak do samego końca chłopaki - wierzę w Was i Wasze możliwości ![]()
Gratuluję mocnego wyniku ![]()
w 21-07-2011 01:48 PM - last edited on 21-07-2011 01:48 PM
No to nie dziwić się że nie miał żadnych problemów bo startował ciągle z pierwszej linii, ja ciągle byłem na tyłach wyrąbany i rozwalany. Francja tak jak ktoś pisał wcześniej ma takich kilku Tobinatorów, więc kolorowo nie będzie.
A właśnie, za tydzień będzie moja ostatnia gra, bo wyjeżdżam na 2tyg.
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]