Odpowiedz

Re: International Motorstorm Apocalypse: Polska vs Russia

[ Edytowany ]

Alcaa zawiódł nas.... osłabił morale... zabił ducha walki. Lider poległ z kretesem w tak czystym wyścigu. Zero RAMowania, Zero spychania (oprócz ostatniego wyścigu- gdzie być może nawet przypadkowo wpadł na mnie jeden uczestnik), o majkim nie wspomnę :smileyvery-happy: Normalnie ze 3 razy jechałem tuż obok przeciwnika motorkiem i nic złego się nie działo - zero prób rozwałki. Było fajnie... ale jesteśmy za cieńcy na nich.

ps. Byłem raz na podium! ....  i drugi raz prawie xD

ps.2. robił ktoś fotki??

GreatAnubis Trophy Card
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
Alcaa
Wiadomość 22 z 27 (127 Obejrzane)

Jak wam mówiłem we wtorek - jestem naprawdę słaby na tych trasach. Nie wiem nawet czym się jeźdźi.
Wyrażnie mówiłem że nie możecie na mnie polegać.

Co do czystości - było OK, ale nie raz mnie zabili. Na początku Road Warriors ktoś bezczelnie rozjechał mnie rigiem.
Na ostatniej trasie też mnie rigiem spychał na wszystkie strony. Na mecie byłem 2gi ale ten wybuchł i mnie zabił przez co byłem dopiero 3ci.

Za tydzień będzie lepiej. Gorszych tras nie mogą wybrać. :/

P-P-P-P POWER!!
Share

zapomniałbym... giesiek, ty nie rób takich numerów i nie wychodź w trakcie eventu. Z tego co wiem nie liczy się tylko przegrana/wygrana ale i zebrane punkty, więc nie wyłazimy jak mamy przegrane :smileytongue:
GreatAnubis Trophy Card
Share

.Re: International Motorstorm Apocalypse: Polska vs Russia

szkoda ze nie wyszło. nie mogłem sie wpisac na listę rezerwowych i byc w gotowosci poniewaz miałem awarie neta. ale w następnym meczu bede czekał na swoją szansę

Share

no cze z tego co pamiętam to Polska vs Russia ja nie jechałem więc na nikogo nie wpadłem :No-no: 

GreatAnubis no pewno mnie widziałeś ? :Lol: może duchy :smileyhappy::smileyvery-happy: 

Share

Jemu o miko_laja chodziło - pojawiaj się we wtorek - stań do eliminacji Hiszpanie w środę czekają! :smileyhappy:
GLINEcK Trophy Card
Share

Aj no... pomyliłem się... chodziło mi o miko_laj'a :smileywink:
GreatAnubis Trophy Card
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.