Odpowiedz

Dotyczy: International Motorstorm Apocalypse: Polska vs Spain

gratulacje

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Gratki Chłopacy:smileyvery-happy:
Jak widać, kluczowe dla zwycięstwa było nieaspirowanie przeze mnie do występu już w tym meczu:smileywink: "Go teach play" to mało powiedziane:smileywink: Przed wtorkowym eventem/eliminacjami, było mi dane zagrać dwie godziny w Apokalipse. Przejechałem z Pawłem każdą z pięciu tras po razie, trochę time attack i na tym się skończyło. Zdecydowanie za mało:smileyhappy: Cassie, trzy razy w Twoim stylu "zabrakło mi jednej dziesiątej sekundy", żeby ukończyć wyścig. Raz przez pół okrążenia jechałem czwarty, póki mnie nie rozjechał monster, nawet nie próbował mnie minąć:smileysad: Buggy w dalszym ciągu nijak nie jest szanowane:smileyhappy: W ogóle bardzo często byłem rozjeżdżany, a jeszcze częściej rozbijałem się sam - pierwsza trasa w nocy 16 razy, mój rekord:smileyhappy: Zdarzyło się mi jednak nie dojechać ostatni i to więcej niż raz chyba. Reasumując, mój poziom jest żałosny:smileyvery-happy:
Niestety, podobnie jak Giesia, ten motorstorm mnie nijak nie pociąga póki co, dostrzegam mnóstwo wad tej gry. Mam nadzieję, że to się z czasem zmieni, jak narazie radość z jazdy nieporównywalna.
Zupełnie inna sprawa to headset, przez który ja słyszałem ale mnie nie słyszał nikt. To już był dramat, raz że byłem rozjeżdżany, dwa że musiałem zramować Pawła i miałem przez to strasznego kaca moralnego przez dwa dni. Chyba nigdy nikogo nie zramowałem, a Paweł byłby ostatnim, któremu bym to zrobił. No ale ksywy zawodników są nieczytelne i masz babo placek:smileyhappy: Puncha , którego mi sprzedał Alcaa i ram Adamo przemilczę, nie jest to nic, czego bym się nie spodziewał:smileytongue:
Natomiast najgorszą rzecz musiała znieść moja (skądinąd:smileytongue:) zajebiście silna psychika - w Pacific Rift byłem w stanie wygrać z każdym, a tutaj toczyłem walkę z sobą:smileyhappy:

Tak czy inaczej, nie powiedziałem jeszcze ostatniego słowa, więc BEWARE...:smileyvery-happy:

Biorąc pod uwagę moje aktualne możliwości czasowe, nie stanie się to jednak prędzej niż na jesień, wcześniej będę się pojawiał czysto towarzysko.

I'll be back
El_siete_PL Trophy Card
Share

Dobrze, że wróciłeś kolego - choć tyły okupujesz brakowało nam Ciebie! :smileyvery-happy:
No i Adam w końcu jakieś zakłady wygrywa! :smileyvery-happy:

Czekamy na dyspozycję niczym w MSPR, ale do tego jeszcze sporo nauki...
GLINEcK Trophy Card
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.