Odpowiedz
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 1 z 43 (242 Obejrzane)

International Motorstorm Apocalypse: Polska vs UK

Polska vs UK

Nie ma lekko ale odpowiedni trening a kolejne starcie w przyszłym tygodniu z UK pójdzie jak po maśle:smileywink:

Szczegóły spotkania:

3 sierpnia, godzina spotkania do ustalenia.

Mode: Race.

Settings:
3 laps
Betting : off
Perks : off

Tracks:
Car Go
Terminal Velocity
Welcome To The Neighbouhood
Pier Pressure
Jailhouse Rock

Vehicles choice:
Every users can chose the vehicle they want. There is no restriction./ Dowolne pojazdy, brak ograniczeń.

Do dzieła :smileyhappy:

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: International Motorstorm Apocalypse: Polska vs UK

Rock za którym nie przepadam.... najłatwiejsza i najnudniejsza Upper Bohemia...
Najłatwiejszy i najfajniejszy wg mnie Terminus - tyle że wąski...
Lubiany przeze mnie przewóz samochodów, jak cały Docklands, no i na deserek Boardwalk na którym śmigam ostatnio z całkiem dobrym skutkiem ATVem...

Bez Tiducha, ale z nadziejami na zwycięstwo.

Alcaa - pierwsze miejsce w pierwszym tygodniowym wyzwaniu - GRATY
GLINEcK Trophy Card
Share

Cassie, El_siete się wybiera w niedzielę na zasłużony urlop, więc nie pomoże:smileysad:

Mam jednak ważniejsze pytanie - czy Ty znasz trasy, na których będziemy jechać w następnych eventach z dużym wyprzedzeniem? Bo wiesz, gdybym wiedział na przykład co pojedziemy za dwa tygodnie, to może udałoby mi się opanować trasy, no i w końcu bym się do czegoś przydać. Jeśli znałbym trasę, byłbym w stanie powalczyć. Przy moim obecnym zasobie dostępnego czasu, czyli może godzinka-dwie tygodniowo, nijak nie jestem w stanie opanować pięciu tras w tydzień.

Szlag by trafił
El_siete_PL Trophy Card
Share

Cass zna też wyniki poszczególnychg spotkań, które się nie odbyły - podobnie jak Kaczyński sfałszowanych przez PO wyników nadchodzących wyborów na jasień.... :smileytongue:
GLINEcK Trophy Card
Share
Member
Alcaa
Wiadomość 5 z 43 (174 Obejrzane)

Anglicy z perwnością będą walczyć - tzn. atakować nas. Zgodzili się na wojnę więc wojnę dostaną. Jadąc z przodu uważajcie, bo mogą mieć ludzi okrążenie z tyłu którzy będą starali się nas zwolnić. 3 z tych tras to całkowite losowanie - wygra ten który wystartuje z pierwszej lini i uniknie kontaktu.

GLN dzięki. Próbowałem kilkanaście razy ten wyścig, za każdym razem urywając kilka sekund. Doszedłem do miejsca w którym nie mogę się poprawić, ale niestety 2 osoby uzystały dokładnie taki sam czas i są przede mną. No trudno - 3cie miejsce mi wystarczy.

P-P-P-P POWER!!
Share

Powodzenia w środę :smileywink:
ws
Share

If U don't know how to write it in Polish ..... don't write it! :smileywink: :smileytongue:

Good luck - U will need it! :smileyvery-happy:
GLINEcK Trophy Card
Share

I google translated "Good luck on wednesday" into Polish and I assumed that it could get something so simple right... Obviously I was wrong.
ws
Share

[ Edytowany ]

Well... it has been translated correctly.
Probably Glienck tries to lower your motivation or ... whatever.
Anyway,
Jeśli możesz to przeczytać... podziękuj 'google translate'.
Jeśli możesz to przeczytać po Polsku... podziękuj aplikacji 'Ivona' :smileyvery-happy:
Jeśli zostaniesz pokonany... zrelaksuj się :smileyhappy:" [probaly only our team knows what's about in this line]

Good luck :smileywink: You'll need this.

GreatAnubis Trophy Card
Share

Nah, the last line needs to be "When UK beats Poland... Thank TRAXXAS58" :smileywink:
ws
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.