Odpowiedz

Re: tRe: MotorStorm Apocalypse...

[ Edytowany ]

OooOooooo. Trzeba by to potwierdzić. Pobawię się dziś. Niemniej to koszmarny bug i jeśli okaże się prawdą, to już widzę tą falę megahiperturbomultisuperwypaspr0 czasów.

Niemniej to wykorzystywanie bugów gry - czyli zwykły czit.

GreatAnubis Trophy Card
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

[ Edytowany ]

Próbowałem już to potwierdzić i starałem się zrobić tego buga ponownie ale nie działa. Raz przez przypadek się udało bo restart nastąpił za linią mety (a zazwyczaj restartuje przed metą). To pewnie wynika z tego błędu że czasami respawnuje kawałek dalej niż się faktycznie rozbiłeś.

Share

to chyba rzecz przypadku, aczkolwiek..... :/

Ja jeszcze jakoś cheqaterów nie spotkałem na online - nie miałem do czynienia z podobną sytuacją - na szczęście!

GLINEcK Trophy Card
Share

ostatnio jechałem wyscig na downtown i zaliczyło mi wyścig po 2 okrążeniach przez co mam 4 czas na świecie a nie chce być uznawany za oszusta. powinni to poprawić.

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.