w
03-04-2011
08:15 AM
- last edited on
05-04-2011
06:21 PM
przez
Cassiopaea
Hej, mam pytanie a w zasadzie 2 pytania. Wczoraj spotkałem się z przypadkiem oszustwa. Jadę sobie pierwszy na jednej z tras na Good Herb i nagle wyświetla mi się odliczanie, że zostało mi ileśtam sekund na dojechanie. Zdziwiłem się bardzo, bo nadal w grze widziałem, że byłem pierwszy. Nikt mnie nie wyprzedzał, nikt nie uciekł na starcie. Czas miałem nienajgorszy.... ale typ wykręcił o minutę lepszy, co w ogóle jest niedorzeczne. Zresztą widać, że tylko ja się załapałem, a aż taka liczba ludzi nie dojechała, co raczej się nie zdarza. A więc pytania:
1. Znacie ten skrót? Wiecie coś o tym?
2. Jakoś można takich typów raportować?
ps. Mam platynkę! ![]()
w 03-04-2011 08:57 AM - last edited on 03-04-2011 09:05 AM
jesli to jest skrót to jest bardzo fajny w takim razie ;D w Split Second tez byl jeden taki skrót ale zrobiony na wałku
i tez malo osób o nim wiedzialo , mnie zato bardziej denerwuje ten server bo np jak włączylam MS po angielsku wogole niechciało mi znalesc pokoju ani nic , a jak ustawilam na PL to od razu pokoj znalazlo
jakis bssens to jest albo ja juz sama niewiem ![]()
GreatAnubis gratulacje za te pierwszą PL
ale trzeba przyznac ze ta PL jest łatwa do zobienia
ja swoja pierwszą mialam za Uncharted 1 heh to bylo cos jak wpadło a ile zabawy ![]()
z 03-04-2011 09:17 AM
Pewnie policzyło mu że jechał 2 okrążenia.
Niech coś zrobią z tymi respami, już kilka razy typ się rozbił kołomnie, a respił się przedemną... Tak raczej nie powinno być.
z 03-04-2011 09:25 AM
z 03-04-2011 10:03 AM
w 03-04-2011 12:11 PM - last edited on 03-04-2011 12:12 PM
z 03-04-2011 12:14 PM
w 03-04-2011 12:20 PM - last edited on 03-04-2011 12:24 PM
To nie grales chyba w Terminatora 4 i Jurassic The Hunted . Jedno i drugie pęka w 2 godziny grania .I są to najprostrze 2 gry by zrobic nawet 2 PL w pol dnia
, za samo przejscie terminatora masz 12 złotych trofików a z jurassic troszke wiecej zabawy ale jest to bardzo przyjemna tez strzelanka i fajna
żałuje ze sprzedałam .
w 03-04-2011 02:37 PM - last edited on 03-04-2011 02:45 PM
Split second przeszedłem na PCcie
Nie bardzo chce mi się wracać do tego na konsoli.
Spoko będę pocinał nadal w MSA, MSPR wróci do łask, mam jeszcze castlevanię, de bloba 2 [ relaxująca gierka z fajnymi muzyczkami w tle w którą pocinałem na Wii]....
@Alcaa: może MSA jest łatwiejszy, ale za to oferuje znacznie większe prędkości, co baaaaaaaaaaaaaaaaardzo mi się podoba. MSPR to wolniejsze wyścigi i precyzja. A ja wolę tylko szybkość ![]()
Wracając do bug'a. Najciekawsze w tym jest to, że ciągle aż do samego końca wyścigu widzialem, że jestem pierwszy. Dokładnie sprawdziłem wielokrotnie bo aż nie wierzyłem, że jestem pierwszy i widzę odliczanie. Dopiero po wlocie na metę okazało się, że cudem jestem drugi.
z 03-04-2011 05:00 PM
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]