Odpowiedz

MotorStorm Apocalypse: Możliwość oszustwa

[ Edytowany ]

Hej, mam pytanie a w zasadzie 2 pytania. Wczoraj spotkałem się z przypadkiem oszustwa. Jadę sobie pierwszy na jednej z tras na Good Herb i nagle wyświetla mi się odliczanie, że zostało mi ileśtam sekund na dojechanie. Zdziwiłem się bardzo, bo nadal w grze widziałem, że byłem pierwszy. Nikt mnie nie wyprzedzał, nikt nie uciekł na starcie. Czas miałem nienajgorszy.... ale typ wykręcił o minutę lepszy, co w ogóle jest niedorzeczne. Zresztą widać, że tylko ja się załapałem, a aż taka liczba ludzi nie dojechała, co raczej się nie zdarza. A więc pytania:

1. Znacie ten skrót? Wiecie coś o tym?

2. Jakoś można takich typów raportować?

IMAG0154.jpg

ps. Mam platynkę! :smileyvery-happy:

GreatAnubis Trophy Card
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
bywa111
Wiadomość 2 z 24 (357 Obejrzane)

Re: tRe: MotorStorm Apocalypse...

[ Edytowany ]

jesli  to  jest  skrót  to jest  bardzo fajny w takim razie ;D  w  Split  Second  tez  byl  jeden  taki skrót  ale  zrobiony  na wałku  :smileyhappy:  i  tez  malo  osób o  nim  wiedzialo  ,  mnie  zato  bardziej denerwuje  ten  server  bo  np  jak włączylam  MS  po  angielsku  wogole  niechciało  mi znalesc pokoju  ani  nic , a jak  ustawilam na  PL  to od  razu  pokoj  znalazlo  :smileytongue:  jakis  bssens  to  jest  albo  ja  juz sama niewiem  :smileytongue:

GreatAnubis  gratulacje za te pierwszą PL :smileywink:  ale trzeba przyznac ze ta  PL  jest łatwa  do zobienia :smileyhappy:  ja  swoja  pierwszą  mialam za  Uncharted  1  heh  to  bylo cos  jak  wpadło  a  ile  zabawy  :smileytongue:

bywa111 Trophy Card
Share
Member
Tidek_
Wiadomość 3 z 24 (340 Obejrzane)

Pewnie policzyło mu że jechał 2 okrążenia.

Niech coś zrobią z tymi respami, już kilka razy typ się rozbił kołomnie, a respił się przedemną... Tak raczej nie powinno być.

Share
Member
Alcaa
Wiadomość 4 z 24 (334 Obejrzane)

Ktoś gdzieś pisał że jedna osoba z grupy wygrała też z tak dużą przewagą - stało się dlatego że gra wczytała mu poprzednią trasę, a wszyscy inni jechali na normalnej. Tego w MSPR nie było. :smileywink:

P-P-P-P POWER!!
Share

Żartujesz. Jesteś pewien, że nie ma tak srótu? No qrcze padaka. To najłatwiejszy sposób aby stracić na zakładach.
GreatAnubis Trophy Card
Share
Member
bywa111
Wiadomość 6 z 24 (298 Obejrzane)

[ Edytowany ]

czym  sie  przejmujesz  ,  masz  juz  PL  teraz  mozesz zabrac sie  za  katowanie innego  tytułu  :smileywink: Split Second ci  polecam :smileyhappy: a  tam zrobic  PL  juz  nie  bedzie  tak  łatwo  .

bywa111 Trophy Card
Share
Member
Alcaa
Wiadomość 7 z 24 (292 Obejrzane)

Anubis musi jeszcze zdobyć platynę w MSPR. Liczymy na niego. :smileywink:
Platyna w MSA jest jedną z moich łatwiejszych. Bardzo chciałem żeby dali coś trudnego, wymagającego zdolności, ale jak sami widzimy trofea odzwierciedlają grę...

P-P-P-P POWER!!
Share
Member
bywa111
Wiadomość 8 z 24 (463 Obejrzane)

[ Edytowany ]

To nie grales chyba w Terminatora 4 i Jurassic The Hunted . Jedno i drugie pęka w 2 godziny grania .I są to najprostrze 2 gry by zrobic nawet 2 PL  w  pol dnia :smileyhappy: , za samo przejscie terminatora masz 12 złotych trofików a z jurassic troszke wiecej zabawy ale jest to bardzo przyjemna tez strzelanka i fajna :smileyhappy: żałuje ze sprzedałam .

bywa111 Trophy Card
Share

[ Edytowany ]

Split second przeszedłem na PCcie :smileywink: Nie bardzo chce mi się wracać do tego na konsoli.
Spoko będę pocinał nadal w MSA, MSPR wróci do łask, mam jeszcze castlevanię, de bloba 2 [ relaxująca gierka z fajnymi muzyczkami w tle w którą pocinałem na Wii]....

@Alcaa: może MSA jest łatwiejszy, ale za to oferuje znacznie większe prędkości, co baaaaaaaaaaaaaaaaardzo mi się podoba. MSPR to wolniejsze wyścigi i precyzja. A ja wolę tylko szybkość :smileywink:

Wracając do bug'a. Najciekawsze w tym jest to, że ciągle aż do samego końca wyścigu widzialem, że jestem pierwszy. Dokładnie sprawdziłem wielokrotnie bo aż nie wierzyłem, że jestem pierwszy i widzę odliczanie. Dopiero po wlocie na metę okazało się, że cudem jestem drugi.

GreatAnubis Trophy Card
Share

Siema. Mecze sie z tym problemem juz z tydzien . Nie moge dołaczyc ani połaczyc sie z grą wieloosobową wyskakuje mi bład " W trakcie dołaczenia do gry wystąpił bład" co mam zrobic ? czekac na patcha czy sprzedac tą gre ? pozdrawiam
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.