Odpowiedz

Re: MotorStorm Apocalypse: Patch 1.05

Nie pomyślalem o tym, ale ze mnie fujara.... :smileytongue:
GLINEcK Trophy Card
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
Alcaa
Wiadomość 12 z 13 (80 Obejrzane)

Nowy mały patch: 1.06

Kilka klas zostało znacznie ulepszonych: muscle, supercar, racing truck. Supermini i choppery też zostały troszkę ulepszone.
Są teraz 4 crossy - jeden jest taki sam jak drugi lecz nie można go zmieniać. Został zrobiony ku uczczeniu pamięci NinjaAtHome - jednego ze znanych 'Stormerów'.

Pamiętajcie o zapisaniu stanu gry w bezpiecznym miejscu. Kilku osobom save się zepsuł i stracili wszystkie pojazdy, części, medale i takie tam.

P-P-P-P POWER!!
Share

Ciekaw jestem jak wygląd... we wtorek się przekonam i może zacznę innymi pojazdami jeździć! :smileyvery-happy:

dla zainteresowanych - co zrobić by i twoim nickiem ochrzcili pojazd:
Przejechać 10000 wyścigów i umieścić to ja YouTube! :smileywink:

to żarcik oczywiście Ninja to bardzo dobry i sympatyczny gracz MSPR, każdy kto spędził przy tej grze jakiś czas nie raz go na online spotkał
respect
GLINEcK Trophy Card
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.