Odpowiedz
Member
Alcaa
Wiadomość 1 z 13 (188 Obejrzane)

MotorStorm Apocalypse: Patch 1.05

[ Edytowany ]

http://blog.eu.playstation.com/2011/08/11/motorstorm-apocalypse-updated-play-create-and-share/

Nowy patch będzie dostępny jutro jak już PSN zostanie odpalony.

Play, Create, Share 

Edytor wyścigów pozwoli na np. wyłączenie ataków, odwrócone trasy (!), narzucane pojazdy, księżycową grawitację (tzw. PR mode), nieskończony boost, brak hamulców i wiele wiele więcej.

Wasze zmodyfikowane pojazdy możecie wrzucać na motorstorm.com, możecie też ściągać pojazdy innych.

Wsparcie dla kierownic i PS Move.

Zmiany w grze online - tagi klanowe (chyba), zakłady są wygrane gdy ktoś opuści grę lub zostanie zdyskwalifikowany, do prywatnych pokoi można dochodzić tylko poprzez zaproszenia. 

P-P-P-P POWER!!
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: MotorStorm Apocalypse: Patch 1.04

Właśnie o tym przeczytałem z RSSów. Moon gravity, razem z nieskończonym boostem i brakiem hamulców to może być niezła sieka hehehehehe. Fajny pomysł na przyciągniecie graczy.
GreatAnubis Trophy Card
Share
Member
BartX_PL
Wiadomość 3 z 13 (170 Obejrzane)

MotorStorm Apocalypse: Patch 1.05

[ Edytowany ]

Zmiany dość ciekawe, można se ustawić przy nicku tag klanu, i jest ogólnie więcej opcji przy wybieraniu gry na multi.

A wiadomo coś więcej o wsparciu PS MOVE? Bo jak narazie to tylko mi się zaświecił kontroler, ale grać nie można.

Share

Re: MotorStorm Apocalypse: Patch 1.05

Może trzeba mieć 2 Move'y i trzymać je jak kierownicę?
GreatAnubis Trophy Card
Share
Member
BartX_PL
Wiadomość 5 z 13 (212 Obejrzane)

drugiego mova już coś nie daje rady podłączyć, więc to raczej o co innego chodzi 

Share

W necie piszą, że trzeba trzymać jak w Wii, czyli bokiem.
GreatAnubis Trophy Card
Share
Member
BartX_PL
Wiadomość 7 z 13 (203 Obejrzane)

Nie mogę sterować move'm, może to gdzieś ustawić trzeba? 

Share

Hmmm nieco się 'zawiodłem'. Moon gravity to raczej nie jest :smileywink: Ot, może nieco dalej się leci, ale do 6krotnie mniejszej grawitacji raczej daleko. IMO lepiej nieco prezentuje się zwiększona grawitacja. MOVE'a także nie udało mi się zmusić do kierowania pojazdem. Wprawdzie się włącza... ale potem nijak tego nie można ustawić. Jakaś instrukcja by się przydała.
GreatAnubis Trophy Card
Share

Ja dziś próbowałem 4 razy pojechać Ranka - przy głosowaniu na trasę gra zwieszała się.... :smileytongue:
GLINEcK Trophy Card
Share

Widocznie źle zagłosowałeś.
GreatAnubis Trophy Card
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.