Odpowiedz

MotorStorm Apocalypse - wrażenia i opinie

[ Edytowany ]

Ja już jestem właścicielem MSA. Ciekawostka... zadzwoniłem najpierw do MM i otrzymałem odpowiedź od sprzedawcy, że nie mają i, że wie o problemach z dostępnością. Mam pytać około piątku. Były jednak w innym sklepie i to taniej niż w sklepach i-netowych.

GreatAnubis Trophy Card
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

MotorStorm Apocalypse...

[ Edytowany ]

No to kilka słów na gorąco...

Rajd po 3city w poszukiwaniu MSA zakończony sukcesem - w dużych miatach szukajcie w EuroAGD. Media, Saturn, Empik niet!

Pograłem jakieś 1,5h oczy bolą, od tego co tam się na ekranie dzieje....

Model jazdy też inny niż w MSPR...

Komiksy - wg mnie słaby pomysł....

Nazewnictwo aut - porażka - Łazik, rajdówka, terenówka....

Ogólnie to chyba i tak po demie in plus zaskoczony jestem.

Jest to produkt zupełnie inny niż MSPR, tak jak i on był inny od jedynki...

Kupujcie, śmigajcie i przyzwyczajajcie się! :smileyvery-happy:

GLINEcK Trophy Card
Share

Re: MotorStorm Apocalypse...

W dużych miastach khe khe .... we wsi Szczecin w MM nie ma :smileyvery-happy: w Empiku też nie ma.

GreatAnubis Trophy Card
Share
Member
bartasik1990
Wiadomość 4 z 183 (467 Obejrzane)

działa wam online? bo nie moge coś wejsc;/

Share

ja nie próbowałem :smileyhappy: Robię festiwal.
GreatAnubis Trophy Card
Share

nie działał ale już działa....

dla mnie jakby autorzy zapodali trofkę - przejazd bez kraksy to byłoby strasznie trudno

GLINEcK Trophy Card
Share

taką udało mi się zrobić na levelu 8 w PR :smileywink: [ta srebrna]

w ogóle ciekawostka.. wczoraj jechałem Eliminatora i ostatni przeciwnik trzymał się dość blisko mnie i obaj przetrwaliśmy na miejscu 1. Na liście wynikowej widniałem:

1. Ja

- on

2. ktośtam

3. ktośtam

...

...

GreatAnubis Trophy Card
Share

I stało się, premiera na starym kontynencie przesunięta:xCry: tak informuje Europejski oddział SONY ,w EMPIK niet a cena 206złociszy trzeba pojeżdzić albo zostaje Allegro.

Może się wypowiecie na temat MSA jak wrażenia jak to śmiga on line i td...

Share

[ Edytowany ]

Ja kupiłem za 189 [mają stronkę i sprzedają chyba też wysyłkowo, ale tu nie podam bo reklamować nie będę] :smileyhappy:

Jak się śmiga... no fajnie, imo bardziej arkadowo. Już mnie wqrza trasa Skyline :smileyvery-happy: Przy przekraczaniu mety ciągle ląduję między budynkami 'w przepaści'. Nie rozumiem po co ludziki chodzą po ulicy. Wprawdzie rzucają mołotowami co powoduje przegrzewania, ale przejeżdżanie ich nic nie daje. Jest nowe udziwnienie... zbieranie kart umieszczonych w dziwnych (bardziej lub mniej) miejscach na trasie. Łącznie ich jest 150 (mam już 7! :smileyvery-happy: ) Na razie bardziej mi się podoba niż PR z powodu tego, że po glebie masz realne szanse na dołączenie do peletonu. Jedna nowa rzecz mi się podoba, informacja o progresie trofeów. Np. rozwaliłem przeciwnika, cyk widzę info czy zaliczyło i ile mi jeszcze brakuje do zdobycia trofeum. Nie trzeba ciągle 'biegać do garażu' aby sprawdzić ile mi jeszcze brak.

Nieco szkoda, że muzyka już nie jest taka jak w PR, tylko spokojna i łagodna. Ostre gitarki bardziej by pasowały do takich demolek na trasie.

GreatAnubis Trophy Card
Share

Grajac w demo MSA powala mnie boost no takiego spida ma że gniecie:Thumbs:. Info o trofeach dobre rozwiązanie ,gdzieśczytałem że za rozjechanie okreslonej liczby ludków jest trofeum ale nie jestem pewien a muzykę można wylączyć lub ograniczyyć np do 20% mam tak w MSPR

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.