Odpowiedz
Member
Alcaa
Wiadomość 81 z 183 (231 Obejrzane)

Re: MotorStorm Apocalypse...

http://www.ps3trophies.org/forum/motorstorm-apocalypse/99417-motorstorm-apocalypse-complete-card-loc...
Położenie wszystkich kart.

Do platyny zostało mi 30 poziomów online.

P-P-P-P POWER!!
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Widziałem już, że paru z nas mało brakuje do tego 40 lvl. Ja mam 19 wiec brak mi równo oczko :smileyhappy:
GreatAnubis Trophy Card
Share

Ja mam dopiero 24 ale spox, powolutku dojdzie się do tego lvl :smileywink:

Tak z ciekawości. Czy wiecie w jaki sposób gra ocenia ile jesteście warci podczas zakładów ? Drugie co mnie zastanawia, to co trzeba zrobić by zostać zdyskwalifikowanym ? :smileywink: Już nie raz widziałem, jak ktoś podczas ścigania dostał taką etykietę :smileyhappy:

Share

Jak dobrze pojdzie to od poniedzialku dołącze do was:Lol: ,ale jak tak czytam  wasze teksty to tak jakby MSA kręciło się wokół zbierania kart i zaliczenia platyny ,a grając tak długo jak w MSPR to z czasem zaliczy się te znajdki i ta platyna wpadnie tylko kwestia czasu.

Share
Member
Alcaa
Wiadomość 85 z 183 (216 Obejrzane)

1,365,000 punktów do poziomu 40.
Gra dyskwalifikuje osoby które się przez jakiś czas nie ruszają - ma to powstrzymać 'trackblokerów' - nie będą już mogli czekać na ofiary.

Zakłady - gra ocenia jakość zawodnika - np. ostatnie 10 (nie wiem dokładnie) wyścigów i na podstawie tego daje im wartości. Dlatego właśnie ja jestem na samej górze cały czas, nawet jak w grze są osoby z poziomem 40, 50+.

P-P-P-P POWER!!
Share
Member
Tidek_
Wiadomość 86 z 183 (181 Obejrzane)

[ Edytowany ]

Tak z ciekawości, ile trzeba punktów na max lvl (80)?

Share
Member
Alcaa
Wiadomość 87 z 183 (176 Obejrzane)

[ Edytowany ]
Za tydzień lub dwa ci powiem. :smileywink: Myślę że 4-5 milionów. Na pewno nie mniej.

P-P-P-P POWER!!
Share

32 lvl osiągniesz mając 965tyś. Dalej nie wiem bo nie doszedłem jeszcze :smileywink:

Share

Dobra, 33lvl to ponad bańka :smileywink:

Poza tym wkurza mnie jedna rzecz w tej grze. Ulubione moje autko czyli mini nawet motor może zepchnąć z drogi :/ to już lekkie przegięcie :smileywink: Jak nie dam sobie atutu przyśpieszenia na starcie to kilka razy zostanę starandowany zanim dobrze ruszę :smileywink:

Muszę teraz znaleźć sobie alternatywnę dla tego pojazdu :smileywink: Dziś próbowałem z kilkoma ale ehh.. jakoś nie wychodzi :smileywink:

Share
Member
Tidek_
Wiadomość 90 z 183 (159 Obejrzane)

Mini jest bardzo dobre, ale w wyścigach gdzie jest max 4osoby, w roomach 10osobowych za duzo spychania na starcie, a mini jest bardzo podatne na ataki od innych pojazdów (nawet motor).

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.