Odpowiedz
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 1 z 32 (3,384 Obejrzane)

MotorStorm Forum

Witam fanów MotorStorm!

Gra, w której tylko najlepsi przetrwają najbardziej brutalne, wyniszczające wyścigi po bezdrożach.

Fascynująca i zabawna gra MotorStorm to dobrze przygotowana, emocjonująca jazda gwarantująca zdarcie bieżnika, zapach spalin i wiele godzin wspaniałej rozgrywki i zadziwiającej grafiki.

Jeśli macie ochotę podzielić się swoimi doświadczeniami lub wymienić swoje opinie z innymi zapraszam do naszej nowej społeczności - vip.motorstorm.com, gdzie odbywają się coraz to efektowniejsze wydarzenia. Znajdziecie tam masywny kompleks traków, jakie oferuje MotorStorm Pacific Rift.

Dowiedzcie się więcej o MotorStorm Pacific Rift logując się na stronie vip.motorstorm.com

Powodzenia za kółkiem!

Cassiopaea

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Dotyczy: MotorStorm Forum

Ludzie ta gra jest genialna,demo na ps store to śmiech na sali-zdecydowanie najbrzydziej wyglądająca trasa z fulla i do tego w demku jest o nieatrakcyjnej porze dnia.

Pełna wersja wygląda niesamowicie,zdarzają się słabe tekstury ale widoczność,wykonanie wody ,a przede wszystkim efekty świetlne nie mają sobie rónych w grach wyścigowych.

Zresztą każdy kto kochał część pierwszą,będzie PC zachwycony-to pod każdym względem gra lepsza niż poprzednik

ps.zapraszam do ustawek online bo multi w tej grze rządzi-zero najmniejszych lagów,sam fun płynący z rozgrywki

Share
Member
McSlonik
Wiadomość 3 z 32 (3,331 Obejrzane)

Dotyczy: MotorStorm Forum

Ja niestety mam problemy z multi :smileysad:

Rano i pozno w nocy moge pykac, natomiast w ciagu dnia jest porazka.

"Connecting to server" i wisi.

Share
Member
Kyuubi255
Wiadomość 4 z 32 (3,308 Obejrzane)

Re: Dotyczy: MotorStorm Forum

Ja Pacifica Rift zakupię jak zejdzie poniżej 130zł. W ciągu ostatniego tygodnia po dłuuugiej przerwie od kupowania gier zakupiłem nowe LBP, Burnout i Buzz więc na razie mam w co grać.

W jedynke gram do tej pory, w Pacifica nie podoba mi się dżungla, po prostu nie znosze jej w grach :smileywink: Mimo wszystko gra jest świetna.

Honda Motorcycle Rider. Inne nicki: Dante, Vermilion
Share

McSlonik może miałeś pecha i trafiłeś akurat na taki dzień ,w którym online było wyłączone....ja w każdym razie jeszcze nigdy problemów nie miałem
Share

Witam uprzejmie

Obok niezastąpionego Uncharteda, MotorStorm: PR to obowiązkowy tytuł, wręcz boskie doświadczenia :smileyhappy:

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share

Re: MotorStorm Forum

Fajnie widzieć stronę w vip.motorstorm.com w wersji polskiej. Są jakieś oficjalne wyniki sprzedaży MS:smileytongue:R na Polskę?
Share

Dotyczy: Re: MotorStorm Forum

Witam uprzejmie

Jakieś dodatki w drodze do MS: PR? :smileyhappy:

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share

Re: Dotyczy: Re: MotorStorm Forum

[ Edytowany ]
patrząc na sporą liczbę dodatków do MS1 raczj możemy być pewni,że zaniedługo pojawią sie nowe pojazdy i trasy do ściągnięcia z PSN.Ja na pewno kupię( o ile cena nie będzie przesadzona) bo PR jest po prostu świetny
Wiadomość edytowana przez punisher85_pl, 19-12-2008 09:15 AM
Share
Member
Wiadomość 10 z 32 (3,217 Obejrzane)

Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: MotorStorm Forum

o ile np z gran turismo multiplejerem bywa różnie - tak Motorstormowe szalenstwa po wyspie chasają u mnie idealnie online o kazdej porze dnia i nocy. Miód! :smileyhappy:
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.