z 11-12-2008 08:38 AM

Witam fanów MotorStorm!
Gra, w której tylko najlepsi przetrwają najbardziej brutalne, wyniszczające wyścigi po bezdrożach.
Fascynująca i zabawna gra MotorStorm to dobrze przygotowana, emocjonująca jazda gwarantująca zdarcie bieżnika, zapach spalin i wiele godzin wspaniałej rozgrywki i zadziwiającej grafiki.
Jeśli macie ochotę podzielić się swoimi doświadczeniami lub wymienić swoje opinie z innymi zapraszam do naszej nowej społeczności - vip.motorstorm.com, gdzie odbywają się coraz to efektowniejsze wydarzenia. Znajdziecie tam masywny kompleks traków, jakie oferuje MotorStorm Pacific Rift.
Dowiedzcie się więcej o MotorStorm Pacific Rift logując się na stronie vip.motorstorm.com
Powodzenia za kółkiem!
Cassiopaea
z 16-12-2008 11:40 AM
Ludzie ta gra jest genialna,demo na ps store to śmiech na sali-zdecydowanie najbrzydziej wyglądająca trasa z fulla i do tego w demku jest o nieatrakcyjnej porze dnia.
Pełna wersja wygląda niesamowicie,zdarzają się słabe tekstury ale widoczność,wykonanie wody ,a przede wszystkim efekty świetlne nie mają sobie rónych w grach wyścigowych.
Zresztą każdy kto kochał część pierwszą,będzie PC zachwycony-to pod każdym względem gra lepsza niż poprzednik
ps.zapraszam do ustawek online bo multi w tej grze rządzi-zero najmniejszych lagów,sam fun płynący z rozgrywki
z 16-12-2008 12:58 PM
z 16-12-2008 08:36 PM
Ja Pacifica Rift zakupię jak zejdzie poniżej 130zł. W ciągu ostatniego tygodnia po dłuuugiej przerwie od kupowania gier zakupiłem nowe LBP, Burnout i Buzz więc na razie mam w co grać.
W jedynke gram do tej pory, w Pacifica nie podoba mi się dżungla, po prostu nie znosze jej w grach
Mimo wszystko gra jest świetna.
z 16-12-2008 09:24 PM
z 16-12-2008 10:34 PM
z 18-12-2008 03:49 PM
z 18-12-2008 05:40 PM
w 19-12-2008 09:14 AM - last edited on 19-12-2008 09:15 AM
z 21-12-2008 07:41 PM
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]