Odpowiedz
Member
giesiek
Wiadomość 11 z 52 (182 Obejrzane)

Re: MotorStorm™ RC

Nawet tego nie odczułem że mamy księżycową grawitacje w pacyfiku jak dla mnie jest ok (nie przeszło mi nawet chwilę przez myśl że z grawitacją jest cos nie tak i ktokolwiek mógłby na to narzekać).

Co innego stare dobre WRC2 na ps2 symulacja niby ,a pojazdami rzucało jakby ważyły pół tony (ten sam developer mimo wszystko gierka była kozacka)

Oczywiście przyznaje racje co do pojazdów wiele z nich jest ok i przypadło mi do gustu.

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

No przecież mówiłem że badziew :smileytongue:
Adamo-X Trophy Card
Share
Member
tata_arek
Wiadomość 13 z 52 (147 Obejrzane)

Miałem okazję dzisiaj zagrać na Vicie w Media Markcie i muszę przyznać rację Adamowi. S terowanie jest niewygodne- przyspiesza się na prawym, a skręca na lewym analogu, kamera jest dziwna, lepsza byłaby zwykła z góry. Łatwo się nauczyć i generalnie gra jest bardzo łatwa- po 3 okrążeniach zrobiłem złoto na jakiejś trasie. Jeśli o nie chodzi to są bardzo krótkie (20 sek./okr.). Nie umywa się do Apokalipsy, nie mówiąc o Pacific Rift, czy pierwszym Motorstormie. Nie dziwię się, że dali platynę i nie zaskoczy mnie to, że będzie łatwa i krótka- chyba tylko tak można zachęcić do kupna tego badziewia.
tata_arek Trophy Card
Share

Dla mnie wszystkie te PSP czy Vity w dzisiejszych czasach to niewypały...
To co potrafią dziś telefony - iphone, Samsungi, HTC czy choćby SE Play jak komuś przycisków brakuje - powoduje, iż z czasem tego typu urządzenia umrą śmiercią natruralną!
GLINEcK Trophy Card
Share
MVP
Rympal
Wiadomość 15 z 52 (121 Obejrzane)

Po zabawie na Vicie w markecie jedyne odczucie jakie miałem to "ale kupa". Dziś zainstalowałem demo na PS3 i muszę przyznać, że gra jak znalazł dla mojego 3 latka. Nie wiem czemu ale prezentuje się o wiele lepiej. Może to kwestia wielkości ekranu. I powiedzmy sobie szczerze nie jest to raczej gra dla starych wyjadaczy. To taka zabawka dla małych dzieci.

Unit13-Wyzwanie DniaOFPS UnchartedOFPS Resistance 3OFPS Killzone 3OFPS News
Share
Member
giesiek
Wiadomość 16 z 52 (114 Obejrzane)

Ja tam jak pisałem jesli cena nie będzie wygórowana to dam zarobić evo bo wiem ,że teraz mają nieco problemów i liczę że nas zaskoczą jeszcze na PS3 nowym wysokobudżetowym tytułem choć szczerze wolałbym odpicowaną kontynuacje 1 i 2 motorstorma.

Cena nie jest wygórowana 22 zł więc u mnie ta gra jest zaklepana.

Share
Member
Alcaa
Wiadomość 17 z 52 (104 Obejrzane)

Gra się bardzo przyjemnie więc przestańcie narzekać. Gałką się steruje na Vicie bo nie ma tam R2, na PS3 można to zmienić (standardowo jest na R2).

W tej grze jest to czego chcemy of MS - wyzwanie. Czysty Time Attack, tyle że w wersji mini.

Wyścigi są łatwe, ale jeźdźiłem narazie na zaledwie kilku trasach.

Time Attack czy jak to się tam nazywa może sprawiać problemy. 2gie miejsce nie znając trasy, ale żeby zdobyć 1sze musiałem spędzić kilkanaście minut na trasie która ma zaledwie 15 sekund.

Nie podoba mi się to że już w liście pucharów są te z dodatków.

Młody jestem, pełen nadziei, po prostu chcę wierzyć że to jest dobra gra.

Z PSN możecie ściągnąć rally cara który wygląda jak kawałek ciasta. Nie zapomnijcie.

P-P-P-P POWER!!
Share
Member
giesiek
Wiadomość 18 z 52 (98 Obejrzane)

Za 22 zł to nie ma co narzekać mamy pełną gre z platyną (popierdółkowate dodatki są nieraz droższe).

Niestety nie ma się co napalać na jakiś wypas czy mega hit ot gra adekwantna jakościowo do tego ile zażyczyło sobie evo(sony) za ten tytuł.

Share
Member
Alcaa
Wiadomość 19 z 52 (91 Obejrzane)

Phenom_Evolution - PR dla Evo, pisze że MSRC ma osobne listy z pucharami na PS3 i PSV. Tzn. Za 22zł można zdobyć 2 platyny. O ile ma się Vitę.

P-P-P-P POWER!!
Share
MVP
Rympal
Wiadomość 20 z 52 (83 Obejrzane)

Niestety tak to nie działa. Jeżeli wbiłeś pucharka na PS3 w tej grze to na Vicie z automaty ci wskoczy po uruchomieniu gry. Nie wiem jeszcze jak w drugą stronę ale myślę, że podobnie.

Unit13-Wyzwanie DniaOFPS UnchartedOFPS Resistance 3OFPS Killzone 3OFPS News
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.