w 23-11-2011 06:54 PM - last edited on 23-11-2011 06:57 PM

Tym razem ostrej jazdy posmakujesz na PS Vita!
Doświadcz zupełnie nowego podejścia do jednej z najsłynniejszych gier rajdowych na PlayStation.
![]()
z 24-11-2011 12:40 PM
z 22-01-2012 10:20 AM
z 22-01-2012 12:16 PM
z 22-01-2012 02:36 PM
Ja tam obstawiam ,że to jednak będzie takie uboższe MSA bez boosta, trasy bez żadnych rozwidleń (nie widzę takowych na trailerach),Fizyka coś ala Apokalipsa może lekko lepsza.
Jedyne co może uratować ten tytuł to wpływ podłoża na pojazdy + znaczące zróżnicowane samych pojazdów.
Jak dla mnie można dziś odpalić revolta i efekt będzie bardzo podobny do tego co mamy w RC jeśli nie będzie tego co powyżej napisałem.
Lepiej Alcaa napisz czy jest jakieś Fanowskie* forum motorstorma które przegladają twórcy i wyciągają wnioski do tego jak ma wyglądać MS4 o ile mają zamiar go zrobić.
Ja osobiście mam taką wizje jaki mógłby być MS4 ...
* Pisząc Fanowskie mam na myśli ludzi którzy świetnie bawili się przy pierwszych 2 częściach zaś przy apokalipsie doznali lekkiego rozczarowania
z 22-01-2012 03:23 PM
z 22-01-2012 04:51 PM
Tak właśnie widze tego MSRC jak opisałeś wyżej.
Mimo wszystko jak cena będzie przystępna łykne gre choćby dlatego żeby wesprzeć twórców ... I w przyszłości zobaczyć prawdziwego Hita od EVO.
Co do mojej wizji to wziąłbym silnik i fizyke z pacyfika dał 13 klas i perki (odpowiednio zbalansowane by nie było jednego i słusznego ustawienia).Natomiast trasy rozmieścił w różnych zakątkach naszego globu, nie obraziłbym się na połączenie klimatów wszystkich części jakie wyszły wraz z częscią na PSP.
Można powiedzieć że to MSPR2 ale nie ograniczający się do samej wyspy (ten klimat został dosyć mocno wyeksploatowany w pacyfiku) plus te wszystkie rzeczy z MSA których zabrakło w PR typu kustomizacja , więcej klas, perki, mozliwość zobaczenia czasów globalnych na poszczególnych trasach w rankedzie.
Pewnie trochę się powtarzam ,ale o takim MS marze od dłuższego czasu i preorder byłby u mnie na kolekcjonerke złożony w pierwszych dniach pojawienia się oferty bez wachania.
z 22-01-2012 05:08 PM
z 22-01-2012 05:31 PM
Oj tam te pojazdy mogłyby być ciekawą alternatywą w wadze lekkiej i średniej odpowiednio dla bike/chopper/atv i buggy/rally/racing truck na zasadzie coś kosztem czegoś w statystykach(stabilność,spalanie boosta,predkość,kąt skrętu,lepsza gorsza reakcja na wode błoto czy co tam sobie evo by wymyśliło).
Co do kustomizacji były też standardy w MSA chyba z tego co pamiętam.Ale tak jak piszesz defaultowy wygląd pojazdów wymyślony przez EVO też byłby ok.
Jako bonus 1 trasa na księżycu z inną grawitacją nie byłaby zła ot takie odejście od założeń MS w końcu to arcade z jajem a nie jakiś symulator ala GT5.
z 22-01-2012 05:55 PM
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]