MotorStorm

Odpowiedz

Re: Motorstorm Apocalypse PROBLEM "w trakcie dołączania do gry wystąpił błąd"

wiele razy - niestety serwery są do d...

GLINEcK.png

Prosimy używać zwykłego tekstu

Dlatego wlasnie chyba juz kazdy z nas sprzedal ten badziew :smileyhappy: Bo albo nie dalo sie grac bo serwery dawaly ciala albo jezdzilo sie z palantami ktorzy wylacznie zatrowali zycie :/ a bardzo szkoda bo ga zapowiadala sie super, mielismy super konkurs... no i to wszystko bardzo szybko sie zesralo :/ Mi np aktualizacja wyciela caly postep festivalu :/ developer nic nie dbal po wypuszczeniu gry :/
Adamo-X Trophy Card

Ja wciąż mam Apokalipse :smileyhappy:, lvl 77 :smileyvery-happy: jak dobije do 80 może sprzedam, grywam ostatnio głównie wyzwania tygodnia i czasem parę wyścigów na multi

Heh też mam. Grałem nawet jakiś czas temu. Mało ludzi, że masakra. A wystarczyło naprawić servery, bo gra sama w sobie jest bardzo fajna.
GreatAnubis Trophy Card
Ten widżet nie mół zostać wyświetlony.
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.

Ostatnie wiadomości