Odpowiedz
Member
kriss290
Wiadomość 1 z 4 (171 Obejrzane)
Przyjęte rozwiązanie

Nie mogę zaktualizować motorstorm

[ Edytowany ]

Witam.Jestem nowym użytkownikiem Playstation 3 i wraz z konsolą zakupiłem również grę Motorstorm z Platyny(pierwsza część z 2008 roku).Gra nie dokonuje jednak żadnej aktualizacji.Jestem  pozbawiony jakich kolwiek trofeów jak i trybu Time Trial które powinna dodać aktualizacja(takie informacje znalazłem w sieci o wersji patcha nr.3).Próbowałem uruchomić tryb multi ale jako że to dość stara gra serwery zostały odłączone.Czy jest jakiś inny sposób dokonania aktualizacji tej gry?Podobnego problemu nie miałem z równie starym Heavenly Sword który dokonał aktual. zaraz po uruchomieniu.

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: Nie mogę zaktualizować motorstorm

z tego co wiem zaktualizować grę można jedynie przez neta.....
GLINEcK Trophy Card
Share
Member
Alcaa
Wiadomość 3 z 4 (122 Obejrzane)

Motorstorm 1 nie ma trofeów.
Jako że serwery są zamknięte od kilku miesięcy nie można grać online lub ściągnąć update.

Radzę kupić 2gą lub 3cią część - ich serwery wytrzymają jeszcze sporo czasu a 2gą część można kupić naprawdę tanio. Ludzie cały czas ją kupują i zaczynają grać więc nie musisz się obawiać tego że tylko 'wymiatacze' w nią grają.

P-P-P-P POWER!!
Share
Member
kriss290
Wiadomość 4 z 4 (99 Obejrzane)

[ Edytowany ]

Dziękuje za odpowiedzi niestety gra ma wyłączone serwery i stąd ten brak aktualizacji.A dokonywana była jedynie poprzez serwery gry,a nie PSN.Dziękuje za informacje panom z pomocy technicznej:Thumbs:.A co do trofeów to taką informacje znalazłem na necie,dokładnie chodziło o którąś z kolei łatke która podobno je dodała.No cóż sprawa rozwiązana.

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.