z 25-03-2010 05:02 PM
z 26-03-2010 03:41 PM
Całe szczęście, czyli jest szansa, że tym razem nic mnie nie przygniecie![]()
Cassie, Oni naprawdę tak wymiatają
Ale tym razem już nie byliśmy chłopcami do bicia, kilka wyścigów naszym łupem padło.
Jeździło się ok, głównie ze względu na tempo gry, ale straszna masakra na drodze. Tylko raz zdarzyło mi się, że mnie ktoś z przeciwników nie zeszrotował, no i wtedy na podium dojechałem... Poza tym słabo, kilka miejsc w okolicach piątego i czwartego, a i parę w okolicach dziesiątego tez się zdarzyło niestety. Jednak tak jak napisałem wcześniej, Niemcy super czysto nie jeździli, ze trzy razy będąc wysoko, zostałem rozbity i śmiem wątpić, że był to przypadek. Ze dwa razy rozwalili mnie na samym starcie... Poza tym masa kraks w ferworze walki, że tak powiem. 12 samochodów na trasie przy takim poziomie, to strasznie dużo, spory chaos. Nie mam pretensji do Alcaa na calderze, że mnie rozjechał, tak samo do Gieska na edge'u, bo akurat zawadzałem
Ale pare głupich kraks mieliśmy, jak z Markiem na calderze właśnie, kiedy wyprzedzając go na prostej zostałem zepchnięty, czy z Jareczem na innej trasie. Rozumiem jednak, że to już było w ferworze walki i mogłem się wydać Niemcem
Niemniej jednak, teamwork należy dopracować. Ja starałem sie nie zawadzać, tam gdzie jestem słabszy ale nie zawsze było to możliwe, jak choćby na paradise beach.
Generalnie wygraliśmy prawie wszystkie wyścigi, gdzie należało jechac motorem i nie było wypadków, spychania, jazda była bardziej czysta. To jednak daje do myślenia.
W środę chętnie pojadę, jeśli ktoś uważa, ze nadaje się bardziej, to pisać, jestem w razie czego skłonny moje miejsce odstąpić, ku dobru kadry Polski![]()
z 31-03-2010 08:36 AM
@Alcaa
The German Team:
1. easyede
2. critter80
3. Tobinator-TX
4. ktm_of_64
Reserve:
1. joban123
2.
German Thread: Push

z 04-04-2010 12:11 PM
Widzę, że nikt specjalnie z ogłoszeniem wyników się nie spieszy... Cóż, ponownie przegraliśmy 65 - 31![]()
Jechało sie o niebo lepiej niż w 12 osób. Myślę, że mimo takiego samego wyniku jak ostatnio, nasz występ był jednak ciut lepszy. Przede wszystkim Niemcy mieli niesamowity skład, jednak Easyede, Critter80 i Tobinator to ekstraklasa i w środę to udowodnili. Jeśli ktoś z nich startował z samego przodu, to było strasznie cięzko ich dogonić, a czasem była to w ogóle abstrakcja. Dokładne wyniki na stronie niemieckiej w linku podanym powyżej przez Howdy'ego. Ja wywalczyłem w naszym teamie punktów najmniej, dwa razy 2 miejsce i raz 3 się tylko udało. Niestety, pięc razy finiszowałem na 4 miejscu i to zazwyczaj spadając z pozycji na podium.
Ogólnie było fajnie, szybko i raczej fair, tylko Alcaa trochę za często eksplodował![]()
z 22-01-2012 08:37 PM
z 23-01-2012 01:13 PM
z 24-01-2012 07:26 AM
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]