Odpowiedz
Member
Alcaa
Wiadomość 1 z 27 (1,077 Obejrzane)

Rewanż Polska - Niemcy

Ponieśliśmy klęskę, a teraz mamy szansę się odegrać! Jedziemy w środę o 19 (najprawdopodobniej). Punktacja taka sama jak w turnieju Europejskim, czyli miejsce 1 - 5 punktów, 2 - 3 punkty, 3 - 1 punkt. Trasy: wszystkie 16 z podstawki. Pojazdy: wszystkie. Jedziemy 6 vs 6. Osoby które jechały przeciwko niemcom w środę mają pierwszeństwo. 1. Alcaa 2. 3. 4. 5. 6. Rezerwa: 1. 2.

P-P-P-P POWER!!
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
Alcaa
Wiadomość 2 z 27 (1,064 Obejrzane)

Re: Rewanż Polska - Niemcy

Jak to często bywa, mój popszedni post się pomieszał...

Ponieśliśmy klęskę, a teraz mamy szansę się odegrać!
Jedziemy w środę o 20.
Punktacja taka sama jak w turnieju Europejskim, czyli miejsce 1 - 5 punktów, 2 - 3 punkty, 3 - 1 punkt.

Trasy: wszystkie 16 z podstawki.
Pojazdy: wszystkie.
Nie używamy żadnych błędów gry.
Nie bijemy innych motorów lub ATV.
Howdy582 zrobi zdjęcia i wrzuci je na forum.

Prowadzący: Howdy582
Jedziemy 6 vs 6. Osoby które jechały przeciwko niemcom w środę mają pierwszeństwo.
1. Alcaa
2.
3.
4.
5.
6.
Rezerwa:
1.
2.

P-P-P-P POWER!!
Share

1. Alcaa
2. Adamo-X
3.
4.
5.
6.

Rezerwa PL:
1.
2.

Niemcy już prawie komplet mają.

1. Howdy582 (Host)
2. critter80
3. Distortion-GTR
4. easyede
5. BlackWolves-666
6.

Reserve DE:

1. AquaWolves-666
2.
99. joban123

Adamo-X Trophy Card
Share
Member
giesiek
Wiadomość 4 z 27 (1,049 Obejrzane)

Oczywiście i mnie nie może zabraknąć na tym rewanżu.

1. Alcaa
2. Adamo-X
3. giesiek
4.
5.
6.

Rezerwa PL:
1.
2.

Share

Z przyjemnością:smileyhappy:

1. Alcaa
2. Adamo-X
3. giesiek
4. El_siete_PL
5.
6.

Rezerwa PL:
1.
2.

El_siete_PL Trophy Card
Share

1. Alcaa
2. Adamo-X
3. giesiek
4. El_siete_PL
5.
6.

Rezerwa PL:
1.
2.GLINEcK

wpisuje się na rezerwę, bo na tą chwilę raczej mnie zabraknie, ale może....

Zobaczymy dziś może PAWEŁ albo r0pooch, miki jedzie event. Są lepsi niech śmigają! :smileyvery-happy:

GLINEcK Trophy Card
Share
Member
Alcaa
Wiadomość 7 z 27 (1,024 Obejrzane)

1. Alcaa
2. Adamo-X
3. giesiek
4. El_siete_PL
5. PAWEL-Z
6.

Rezerwa PL:
1.
2.GLINEcK

Pawel zgodził się pojechać z nami. Postaram się jeszcze złapać Szpilę i r0pucha.

P-P-P-P POWER!!
Share

Widzę, że jakoś nikt się z publicznym ogłoszeniem wyniku nie kwapi... Panowie, wypada się jednak przyznać, wrąbaliśmy bodajże 125 do 19:Confused:

I w zasadzie nie wiadomo jak się do tego odnieść. Martwi to, że nie wygraliśmy ani jednego wyścigu. Niemcy byli bardzo szybcy, to fakt i zawsze przynajmniej jeden z nich wymiatał. Z drugiej strony na niektórych trasach nie odstawaliśmy od nich w ogóle. Problemem było to 12 samochodów na trasie, strasznie tłoczno. Oni sami wymiatacze, my też nie najwolniejsi i wyobraźcie sobie Colossus Canyon, przejazd pod kładką na pierwszym okrążeniu... Masakra była:smileyhappy: Tak jak napisał Giesiek, bardzo często odbijałem się od jakiegos Niemca i lądowałem na skale. Nie jeździli oni może brutalnie ale bezwzględnie owszem, liczył się tylko wynik. Myślę, że właśnie tej bezwzględności nam zabrakło, w mniejszym stopniu umiejętności, choć ich czasem też.

Mnie najbardziej żal Raingod Spires, które powinienem wygrać, prowadziłem przez półtora okrążenia, aż w końcu na nawrocie jakiś Niemiec mnie rozwalił, po prostu tak we mnie wjechał. W ogóle wydaje mi się, że najlepiej nam szło na trasach, gdzie jechaliśmy motorami. Zgodnie z umową nie było punchy i liczyły się tylko umiejętności. Na pozostałych trasach zawsze dziwnym trafem po kontakcie to polskie auto lądowało na skale:smileyhappy:

Czego by nie mówić, to była dla nas dobra lekcja:smileyhappy:

El_siete_PL Trophy Card
Share

No bo co tu pisac , mi tam sie nie chce pisac , nawet polskich znakow nie uzyje :smileyvery-happy:

Zdjec tez nie chce mi sie wklejac :smileyvery-happy: Nasi zachodni koledzy juz zdjecia wstawili wiec :

http://community.eu.playstation.com/t5/MotorStorm/Fun-Event-MotorStorm-Pacific-Rift-DE-vs-PL-20-01-2...

Bylem nawet 3 razy 4-ty :smileyvery-happy:

Gralo sie mega wypasnie!! Niemcy fakt bezlitosni ale takie tempo gry mi bardzo pasowalo :smileyvery-happy:

Mozna by powiedziec ze mega event nam sie udal. Trzeba to powtorzyc. Wiecej mi sie pisac nie chce :Evil:

Adamo-X Trophy Card
Share
Member
giesiek
Wiadomość 10 z 27 (967 Obejrzane)

[ Edytowany ]

Ja tylko dodam od siebie że od prawie początku do końca byłem pierwszy na cascade falls i dziwnym trafem pomimo prawidłowo wykonanego skoku tuż przed samym lądowaniem dostałem respawna (***** się niesamowicie (:Argh::Argh::Argh:) by było chociaż jedno pierwsze miejsce dla nas) .Zdarza się to bardzo rzadko i akurat wtedy to się musiało stać.

Edit: W odniesieniu do regulaminu starajmy się używać łagodnych określeń :smileywink:

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.