Odpowiedz
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 1 z 44 (1,277 Obejrzane)

ZAPOWIEDŹ: MotorStorm Apocalypse

[ Edytowany ]

No Panowie i Panie wygląda na to, że pojawia się kolejna perełka MotorStorm'a

Z pewnością widzieliście już trailer, jednak dla mniej zorientowanych poniższy filmik.

Czasu na odłożenie kieszonkowego czy zaskórniaków z wypłaty jest wystarczająco, lecz swoje zdanie po tym, co można już teraz zobaczyć macie:smileyhappy:

No i jak dla mnie, choć tropiki to raj na ziemi tak po zobaczeniu trailera zatęskniłam za walącym się murem:smileyhappy:

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Beta Tester
Przem_2010
Wiadomość 2 z 44 (1,244 Obejrzane)

MotorStorm Apocalypse

[ Edytowany ]

Zapowiada się wyśmienicie:smileyhappy: po ty pierwszych kiepskiej jakości fotach byłem nastawiony nieco sceptycznie co do tej części, ale trailer rozwiał "wszystkie" moje obawy:smileywink: Wygląda jak połączenie Burnouta ze starym Motorstormem:Thumbs:

Czy tylko mi sie wydaję, że wchłonięte Studio Liverpool maczało swoje paluchy nad designem torów?:smileywink:

***"Autor postów nie odpowiada za ich treść"***
Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 3 z 44 (1,238 Obejrzane)

MotorStorm Apocalypse

[ Edytowany ]

Oj... zaraz tam maczali :smileywink:

Tu znajdziecie więcej o tym dlaczego Apocalypse!

Share

Re: MotorStorm Apocalypse

Hmm...

Niech tam macza, kto chce, byle efekt końcowy był jaki ma być:smileyhappy: Po filmiku widać, że poszli trochę w stronę Split Second, jesli chodzi o deformację torów. Jak to wpłynie na zachowanie klimatu Motorstorma zobaczymy, wypowiem się jak zagram, a zagram na pewno:smileywink: Jak na razie nie czuję jednak klimatu tej asfaltowej dżungli:Confused:

El_siete_PL Trophy Card
Share

Cass poczekaj niech Alcaa i Glineck się dorwą tej części gry :smileyvery-happy: hehe

Share
Member
Alcaa
Wiadomość 6 z 44 (1,213 Obejrzane)

MotorStorm Apocalypse

Nie przesadzajcie z tym Split/Second tutaj. Idziecie w złym kierunku.

Troche gameplaya:

http://www.youtube.com/watch?v=1VYs4_jK5oY  - w 3D

http://www.youtube.com/watch?v=eW1VSMHRMdw  

Będziemy mieli fabułę w festiwalu, psycholi i wojsko atakujące nas. Trasy będą się zmieniały tak więc z normalnego miasta na początku nie zostanie nic pod koniec.

Co do ważniejszych rzeczy - będą wyścigi od A do B i standardowe dookoła.

Będzie 13 (albo 14) klas pojazdów.

16 graczy online (na pudełku MSPR też tak pisze), można mieć splita na 4 osoby online.

Będziemy dostawać specjalne umiejętności za bardzo dobrą lub złą jazdę (hehe).

Będzie można wybrać więcej rzeczy niż tylko trasa pojazdy i inne, tutaj mocno skoncentrowali się na custom, tak więc obawiajcie się wyścigów bez boosta, pojazdów wybuchających przy zetknięciu się z innymi i wiele więcej. :smileywink:

P-P-P-P POWER!!
Share
Member
Alcaa
Wiadomość 7 z 44 (1,207 Obejrzane)

Share

Szkoda tylko, że schemat rozwalania wszystkiego będzie taki sam. Mogło by być 5 takich schematów i wtedy było by fajnie :smileywink: Niby ta sama trasa ale jednak inna :smileywink:

Share

Ja tam z oceną wstrzymam się do własnoręcznego przetestowania tytułu. :smileytongue:

Tytuł zakupię napewno potym ile czasu spędziłem przy MSPR.

GLINEcK Trophy Card
Share
Member
Alcaa
Wiadomość 10 z 44 (1,033 Obejrzane)

http://www.youtube.com/watch?v=UCps8jES4bU
Jakieś zakręty tu są. :smileywink:

P-P-P-P POWER!!
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.