w 16-06-2010 12:53 PM - last edited on 23-03-2011 10:25 AM
No Panowie i Panie wygląda na to, że pojawia się kolejna perełka MotorStorm'a
Z pewnością widzieliście już trailer, jednak dla mniej zorientowanych poniższy filmik.
Czasu na odłożenie kieszonkowego czy zaskórniaków z wypłaty jest wystarczająco, lecz swoje zdanie po tym, co można już teraz zobaczyć macie![]()
No i jak dla mnie, choć tropiki to raj na ziemi tak po zobaczeniu trailera zatęskniłam za walącym się murem![]()
w 16-06-2010 04:55 PM - last edited on 16-06-2010 04:59 PM
Zapowiada się wyśmienicie
po ty pierwszych kiepskiej jakości fotach byłem nastawiony nieco sceptycznie co do tej części, ale trailer rozwiał "wszystkie" moje obawy
Wygląda jak połączenie Burnouta ze starym Motorstormem![]()
Czy tylko mi sie wydaję, że wchłonięte Studio Liverpool maczało swoje paluchy nad designem torów?![]()
w 16-06-2010 05:35 PM - last edited on 16-06-2010 05:47 PM
z 17-06-2010 01:03 PM
Hmm...
Niech tam macza, kto chce, byle efekt końcowy był jaki ma być
Po filmiku widać, że poszli trochę w stronę Split Second, jesli chodzi o deformację torów. Jak to wpłynie na zachowanie klimatu Motorstorma zobaczymy, wypowiem się jak zagram, a zagram na pewno
Jak na razie nie czuję jednak klimatu tej asfaltowej dżungli![]()
z 17-06-2010 01:25 PM
z 17-06-2010 07:01 PM
Nie przesadzajcie z tym Split/Second tutaj. Idziecie w złym kierunku.
Troche gameplaya:
http://www.youtube.com/watch?v=1VYs4_jK5oY - w 3D
http://www.youtube.com/watch?v=eW1VSMHRMdw
Będziemy mieli fabułę w festiwalu, psycholi i wojsko atakujące nas. Trasy będą się zmieniały tak więc z normalnego miasta na początku nie zostanie nic pod koniec.
Co do ważniejszych rzeczy - będą wyścigi od A do B i standardowe dookoła.
Będzie 13 (albo 14) klas pojazdów.
16 graczy online (na pudełku MSPR też tak pisze), można mieć splita na 4 osoby online.
Będziemy dostawać specjalne umiejętności za bardzo dobrą lub złą jazdę (hehe).
Będzie można wybrać więcej rzeczy niż tylko trasa pojazdy i inne, tutaj mocno skoncentrowali się na custom, tak więc obawiajcie się wyścigów bez boosta, pojazdów wybuchających przy zetknięciu się z innymi i wiele więcej. ![]()
z 17-06-2010 09:52 PM
z 18-06-2010 06:43 AM
z 30-07-2010 09:05 AM
z 18-08-2010 09:25 AM
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]