Odpowiedz
Member
mobiljockey
Wiadomość 1 z 3 (557 Obejrzane)

NFS Shift - dwie różne płyty - co z save'ami?

Witam,

Zacząłem grać w NFS Shift i mam już konkretne postępy w karierze i grze sieciowej, czy jeśli zacznę grać na innym egzeplarzu płyty z tą grą to moje save'y zostaną w niezmienionej formie? Jak to jest z innymi grami? Czy w momencie gdy zacznę grać na nośniku X (np. pożyczonym aby sprawdzić czy gra mi się spodoba) a później będę chciał kontynuować grę na nośniku Y (swoim, własnym, zakupionym) stan gry nie ulegnie skasowaniu?

Pozdrawiam

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Beta Tester
Przem_2010
Wiadomość 2 z 3 (542 Obejrzane)

Re: NFS Shift - dwie różne płyty - co z save'ami?

Witam.

Stan gry na pewno się nie skasuje, problem z kompatybilnością może jedynie wystąpić gdy dana gra jest z innego regionu, bądź tylko w jednym języku innym niż został "save" zapisany.

Pozdrawiam.

***"Autor postów nie odpowiada za ich treść"***
Share
Member
mobiljockey
Wiadomość 3 z 3 (540 Obejrzane)

Re: NFS Shift - dwie różne płyty - co z save'ami?

Bardzo dziękuję za odpowiedź, teraz wiem, że mogę śmiało szukać dla siebie oficjalnie wydanej w PL wersji tej gry.

Pozdrawiam!

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.