Odpowiedz

NFS THE RUN problem z grafiką POMOCY !!!!!!

a mianowicie chodzi mi o to że jak gram prze neta w NFS THE RUN to mam często załamanie graficzne tz. jest auto ale nie ma drogi albo kreski mi skaczą po ekranie macie może też takie coś czy to już koniec powoli konsoli

Model CECHG04

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: NFS THE RUN problem z grafiką POMOCY !!!!!!

[ Edytowany ]

Raczej masz wysoki ping powodujacy lag, Ale nie jestem przekonany czy wysoki ping powoduje bledy w wyswietlaniu obrazu. TEgo problemu nie uswiadczylem mam inny.  Jesli jestes zainteresowany to dodaj mnie do frend list

Share
Member
SaiPL
Wiadomość 3 z 6 (254 Obejrzane)

[ Edytowany ]

Witam, ja również mam ten sam problem, poprzednio grałem już w NFS The Run, przeszedłem całe i nie było tego typu problemów, po tygodniu usiadłem na nowo do NFS'a i od 2 dni też mam problemy z grafiką takie same jak opisujesz, również z QTE w Las Vegas i jeszcze jak gram w karerze to na ładowaniach z odcinka na odcinek mi się zawiesza i musze resetować konsole, nie mam pojęcia czemu tak się dzieje.

Share
Member
ps_placek
Wiadomość 4 z 6 (245 Obejrzane)

Mi też raz na jakiś czas wyskoczy taki błąd.. więc myślę że jest to wina gry. Czasami też potrafi mi zwiesić całą konsolę tylko na tej grze.
Share

też mi się tak zdaje że to może być błąd gry

Share
Member
ZielonyDrwal
Wiadomość 6 z 6 (103 Obejrzane)

Mam taką samą sytuacje. Dość frustrujące. Po zakupie nówki gry miałem od razu kilka takich zawieszek jak grałem przez internet. Winy ze strony internetu raczej nie ma bo mam dosyć szybki. Widocznie wina gry.
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.