z 23-09-2009 11:36 PM
z 25-09-2009 08:07 PM
z 25-09-2009 08:54 PM
w 29-09-2009 04:55 PM - last edited on 29-09-2009 04:56 PM
Witam!
Ciekawostka dwa dni po pierwszym uruchomieniu Shifta na skrzynkę dostałem takiego oto maila:
Need for Speed™ SHIFT już w sprzedaży! W podziękowaniu za wybranie naszej gry mamy dla Ciebie wspaniałą niespodziankę -unikalny kod na wyjątkowe Porsche Cayman S. (i tutaj kod
)
hehe, kurcze a jednak ktoś mnie widział w sklepie jak kupowałem grę ![]()
w 30-09-2009 12:54 PM - last edited on 30-09-2009 12:58 PM
Witam, po ukończeniu nfs: SHIFT w 100% i zdobyciu w nim platyny moge powiedziec że jest to duuży krok naprzód w serii w porównaniu do ostatnich 3 części. Na początku był błąd (co ciekawe tylko na PS3) że nie było praktycznie zniszczeń, ale po kilku dniach wyszedł path i teraz jest już ok
, na początku gra sie całkiem fajnie jest sporo różnych samochodów do wyboru z kasą w grze też nie ma problemu (na końcu gry udało mi sie nazbierać ponad 40 mln $
). Tuning wizualny jest przeciętny, ale mechaniczny jest chyba najlepszy ze wszystkich części (bardzo przypomina ten z Porshe 2000 ) , zapomnijcie o "Engine packach czy o suspension packach
) w SHIFT wszystkie części kupujemy osobno (coś typu Gran Turismo
) i to wywarło na mnie największe wrażenie. Model jazdy też jest niczego sobie, tylko denerwujące jest to jak jedziemy już tymi najszybszymi samochodami, dla przykladu Zondą R i jedziemy po nierównej nawieszchni to samocho odbija się od trasy jak by to był zwykły kawałek plastiku z oponami wykonanymi z kałczuku
. Bugi w grze także sie zdarzają ale to sporadycznie, ja zauważylem tylko jeden,, że w trybie pojedynku w sieci (1 vs 1) mimo tego że wygrałem pojedynek to pisało że przegrany
nie wiem czemu ale po zrestartowaniu gry wszystko wróciło do normy i więcej sie to nie zdarzyło
Eventy w singlu są bardzo wciągające, np mi najbardziej podobały sie pojedynki marek samochodów, i ten niezapomniany wyścig Subaru impreza vs Mitsubishi Lancer evo, pewnie domyślacie sie który z nich wybrałem
. Online jest także bardzo przyjemny nie nudzi sie po pół godziny, nie ma lagów i można zarobić w nich całkiem sporo gotówki
. Tryb Drift został dopracowany niemal do perfekcji, już nie ma poślizgów takich jak w poprzednich częściach, gdzie można bylo jechać bokiem dosłownie jak po torach
w SHIFT driftowanie wymaga maksymalnego skupienia i dużo praktyki ![]()
Troche sie rozpisałem, za drobne błędy ort z góry przepraszam ale pisałem to w pośpiechu, mam nadzieje że teraz mniej więcej wiecie ile ta gra jest warta
w każdym razie polecam ![]()
z 02-10-2009 08:23 PM
z 04-10-2009 03:02 PM
Witam.
Niestety zdania uczonych sa podzielone i kazdemu podoba sie cos wiecej a innemu mniej. Jezli chodzi o shifta to to moge powiedziec ze wreszcie troche sie postarali bo prostreet to chyba nie musze komentowac. Kupilem do tej gry extra Logitecha G25 i jestem podjarany jak bym mial 15 lat, ta gra. Meczy mnie tylko jedno, ze nie moge zmieniac ustawien przyciskow. Na kierownicy mam 2 przyciski i wlasnie tam najlepiej pasowalby przycisk do nitro, ale niestety jak zmieniam konfiguracje kierownicy to nic sie nie dzieje. Chetnie tez bym sie dowiedzial w jaki sposob moge w kierownicy i nfs shift wlaczyc reczny, bo tego tez brakuje zwlaszcza podczas driftowania.
Zna ktos odpowiedz na gnebiace mnie pytania, bo juz po nocach spac nie moge ![]()
z 09-10-2009 09:37 PM
z 30-10-2009 10:30 PM
Opinie są podzielone, a dla tych co nadal mają dylemat, krótki filmik z Eurogamer Expo.
z 01-11-2009 09:18 PM
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]