Odpowiedz

Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Need For Speed: Shift GAMEPLAY

Zero poprawki :/ NFS Shift Gameplay

Rewelki niestety nie ma :smileysad:

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
OBoloG
Wiadomość 22 z 30 (1,836 Obejrzane)

Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Need For Speed: Shift GAMEPLAY

Nie wiecie może kiedy bedzie demo NFS SHIFT'a w PSStore na ps3 ?? Bo chciałbym porównać wersje demo na PC które już mam i na konsolę.
Share
Neq
Member
Neq
Wiadomość 23 z 30 (1,833 Obejrzane)

Witam,

demko nadjechać na 1 października do PlayStation Store. Ale czy dojedzie też po tych dziurawych drogach do polskiego PSS... Nie jestem w stanie Ci tego zagwarantować*.

*chociaż demka gier EA z reguły trafiają na polski store.

Pozdrawiam

Image and video hosting by TinyPic>
Share
Member
arcadiush
Wiadomość 24 z 30 (1,799 Obejrzane)

[ Edytowany ]

Witam!

Ciekawostka dwa dni po pierwszym uruchomieniu Shifta na skrzynkę dostałem takiego oto maila:

Need for Speed™ SHIFT już w sprzedaży! W podziękowaniu za wybranie naszej gry mamy dla Ciebie wspaniałą niespodziankę -unikalny kod na wyjątkowe Porsche Cayman S. (i tutaj kod :smileywink: )

hehe, kurcze a jednak ktoś mnie widział w sklepie jak kupowałem grę :smileywink:

Message Edited by arcadiush on 29-09-2009 05:56 PM
Share
Member
nfs26
Wiadomość 25 z 30 (1,786 Obejrzane)

[ Edytowany ]

Witam, po ukończeniu nfs: SHIFT w 100% i zdobyciu w nim platyny moge powiedziec że jest to duuży krok naprzód w serii w porównaniu do ostatnich 3 części. Na początku był błąd (co ciekawe tylko na PS3) że nie było praktycznie zniszczeń, ale po kilku dniach wyszedł path i teraz jest już ok :smileyhappy: , na początku gra sie całkiem fajnie jest sporo różnych samochodów do wyboru z kasą w grze też nie ma problemu (na końcu gry udało mi sie nazbierać ponad 40 mln $ :smileyvery-happy: ). Tuning wizualny jest przeciętny, ale mechaniczny jest chyba najlepszy ze wszystkich części (bardzo przypomina ten z Porshe 2000 ) , zapomnijcie o "Engine packach czy o suspension packach :smileytongue: ) w SHIFT wszystkie części kupujemy osobno (coś typu Gran Turismo :smileyvery-happy: ) i to wywarło na mnie największe wrażenie. Model jazdy też jest niczego sobie, tylko denerwujące jest to jak jedziemy już tymi najszybszymi samochodami, dla przykladu Zondą R i jedziemy po nierównej nawieszchni to samocho odbija się od trasy jak by to był zwykły kawałek plastiku z oponami wykonanymi z kałczuku :smileytongue: :smileyvery-happy: . Bugi w grze także sie zdarzają ale to sporadycznie, ja zauważylem tylko jeden,, że w trybie pojedynku w sieci (1 vs 1) mimo tego że wygrałem pojedynek to pisało że przegrany :smileytongue: nie wiem czemu ale po zrestartowaniu gry wszystko wróciło do normy i więcej sie to nie zdarzyło :smileyhappy: Eventy w singlu są bardzo wciągające, np mi najbardziej podobały sie pojedynki marek samochodów, i ten niezapomniany wyścig Subaru impreza vs Mitsubishi Lancer evo, pewnie domyślacie sie który z nich wybrałem :smileyvery-happy: . Online jest także bardzo przyjemny nie nudzi sie po pół godziny, nie ma lagów i można zarobić w nich całkiem sporo gotówki :smileyhappy: . Tryb Drift został dopracowany niemal do perfekcji, już nie ma poślizgów takich jak w poprzednich częściach, gdzie można bylo jechać bokiem dosłownie jak po torach :smileytongue: :smileyvery-happy: w SHIFT driftowanie wymaga maksymalnego skupienia i dużo praktyki :smileyhappy:

Troche sie rozpisałem, za drobne błędy ort z góry przepraszam ale pisałem to w pośpiechu, mam nadzieje że teraz mniej więcej wiecie ile ta gra jest warta :smileytongue: w każdym razie polecam :smileywink:

Message Edited by nfs26 on 30-09-2009 01:58 PM
Share

Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Need For Speed: Shift GAMEPLAY

Ja dzisiaj popykałem trochę w tego Shifta i musze przyznać że z każdą częścią to oni się cofają (lecz graficznie lepiej wyglkąda od poprzednich części... :smileyhappy: ) Najgorszą wadą Shifta jest opoźniony zapłon reakcji pada względem wybranego przez użyszkodnika auta... Cóż myślałem że NFS się poprawi w tej części ale niestety... z reszta każdy ma swoje zdanie, jednemu sie podoba drugiemu nie... Moje jest akurat takie zdanie, a nie inne... :smileytongue:
Share
Member
Konet_PL
Wiadomość 27 z 30 (1,731 Obejrzane)

Betreff: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Need For Speed: Shift GAMEPLAY

Witam.

Niestety zdania uczonych sa podzielone i kazdemu podoba sie cos wiecej a innemu mniej. Jezli chodzi o shifta to to moge powiedziec ze wreszcie troche sie postarali bo prostreet to chyba nie musze komentowac. Kupilem do tej gry extra Logitecha G25 i jestem podjarany jak bym mial 15 lat, ta gra. Meczy mnie tylko jedno, ze nie moge zmieniac ustawien przyciskow. Na kierownicy mam 2 przyciski i wlasnie tam najlepiej pasowalby przycisk do nitro, ale niestety jak zmieniam konfiguracje kierownicy to nic sie nie dzieje. Chetnie tez bym sie dowiedzial w jaki sposob moge w kierownicy i nfs shift wlaczyc reczny, bo tego tez brakuje zwlaszcza podczas driftowania.  

Zna ktos odpowiedz na gnebiace mnie pytania, bo juz po nocach spac nie moge :smileywink:

Share

nfs26 juz przeszedłeś grę ? :ScaredPumpkin: no to niezle :smileytongue: ja dopiero zaczynam i musze powiedziec ze widac roznice tylko brakuje mi kierownicy G25 wtedy bylo by "miodzio" :smileywink:

Pozdrawiam !

Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 29 z 30 (1,544 Obejrzane)

Need For Speed: Shift

Opinie są podzielone, a dla tych co nadal mają dylemat, krótki filmik z Eurogamer Expo.

Share

Re: Need For Speed: Shift

A ja nadal czekam az moja dojdzie do mnie :smileysad: Buuu.. w poniedzialek wyslana i jeszcze nie ma... buuuu.. :smileysad:

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.