Odpowiedz
Member
nfs26
Wiadomość 1 z 30 (2,157 Obejrzane)

Need For Speed: Shift

Tak więc mamy zapowiedzianego nowego nfs-a "Shift". :smileyhappy: Premiera już 17 Września :smileyvery-happy: co ciekawe w Ameryce 22 Września :smileytongue: Jest już pierwszy trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=UIREKnuc22k

I co o tym sądzicie :smileywink:

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: Need For Speed: Shift

No no... kurcze blaszuszka zapowiada się dosyć ciekawie, więc czekamy na pierwsze demko :smileyvery-happy:
Share
Member
Klimat_GTK
Wiadomość 3 z 30 (2,139 Obejrzane)

dla nie wtajemniczonych będzie to już SYMULACJA a nie arcade jak reszta nfs-ów...ciekawe jak sobie dadzą radę z frozą,PGR,GT i gridem.Ale ja trzymam kciuki za tą produkcję ^^

PS jak okaże się kiczem ta gra to chyba już wszyscy mają ksywkę dla tej gry...
Share
Member
ptryk114
Wiadomość 4 z 30 (2,125 Obejrzane)

Dotyczy: Re: Need For Speed: Shift

Kurcze! A myślałem że Pro Street czegoś ich nauczył. Mówiłem tak przy Pro Streecie, mówię tak i teraz: jazda symulacyjna nie pasuje do tego tytułu. Tu chodzi o oczekiwania fanów. Wszyscy przyzwyczaili się już do nielegalnych wyścigów i spalania gumy na ulicach. Dla mnie przynajmniej Need for Speed był zawsze grą w której mogłem się wyszaleć, a gdy chciałem realistycznej jazdy sięgałem po Gran Turismo. Co z tego, że nowy NFS będzie miał super grafę, jak grywalność będzie do kitu? Chociaż... Gdyby zrobili coś naprawdę ekstra... No cóż, zobaczymy.
Share
Member
Ciineek
Wiadomość 5 z 30 (2,113 Obejrzane)

Re: Dotyczy: Re: Need For Speed: Shift

Ludzie troszku zmadrzeli i wola realistyke niz bez tresciwa komerche No ja mam nadzieje ze dorowna GT pod tym wzgledem
Share
Member
nfs26
Wiadomość 6 z 30 (2,099 Obejrzane)

[ Edytowany ]
Dorównać napewno nie dorówna GT :smileywink: z tego co wiem to bedzie taki arcade/symulator tyle że lepszy od prostreeta (mam nadzieje :smileytongue: ) dla mnie mogli by wrócić do korzeni serii albo do underground-owych klimatów :smileyhappy:
Wiadomość edytowana przez nfs26, 24-03-2009 08:17 PM
Share
Member
nfs26
Wiadomość 7 z 30 (2,047 Obejrzane)

Need For Speed: Shift gameplay

[ Edytowany ]

Wg mnie najnowsza część serii Need for Speed zapowiada sie całkiem przyzwoicie na tle nie do końca udanych ostatnich części.

2 gameplay-e z Need for Speed: Shift

http://www.jeuxvideo.fr/need-speed-shift-videos-exclusives-actu-273054.html

Czekam na wasze opinie :smileywink:

Wiadomość edytowana przez nfs26, 30-04-2009 12:34 AM
Share
Member
Klimat_GTK
Wiadomość 8 z 30 (2,043 Obejrzane)

Re: Need For Speed: Shift gameplay

Dobra, cofam to co powiedziałem... arcadówka jak się patrzy. Mam nadzieję że będzie można za to wyłączyć głos ziomka bo jest denny...
Share

moim zdaniem ten nfs bedzie tak samo kiepski jak wszystkie jego poprzednie czesci

Share
Member
Namrehcs
Wiadomość 10 z 30 (1,945 Obejrzane)

Z tego co pamietam mialy byc 3 wersje.

1sza - ta najbardziej realistyczna na PS3

2ga - real/arcade na X360

3cia - arcade na PC

Co sie porobilo nikt do konca nie wie... sledzilem ten tytul odkad go zapowiedzieli i...

niestety o ile pierwsze zwiastuny zapowiadaly naprawde real o tyle kazdy kolejny to powoli arcade, tylko po to aby w ostatnim pokazac ze NfS umarlo i arcade ponad wszystko.

Sorry. ale zapowiadali model zniszczen... gdzie on jest??

jedyny realny element jaki znalazlem to odwzorowanie "przeciazen": podczas zwalniania, przyspieszania i zakrecania (kolysanie sie kamery) i koniec...

Kolejne tytuly NfS przypominaja mi tylko dlaczego przestalem lubic ra serie po Porshe (ostatnia udana czesc)

Mozna ratowac NFS i pisac ze to arcade i ze tak powinno zostac... ale niestety to jest arcade ktore chce byc real a to nigdy nie wyjdzie...

Prawdziwe arcade z pod znaku EA to Burnout...

                                
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.