Odpowiedz
Member
tata_arek
Wiadomość 1 z 64 (1,222 Obejrzane)

Need for Speed Hot Pursuit

Witam

Dziwie się, że nikt jeszcze nie rozpoczął tego tematu ,ale lepiej późno niż wcale.:smileyvery-happy:

Tutaj macie kilka informacji nt. nowego nfs'a, który jak wiecie jest robiony przez Criterion Games (twórców Burnout'a)

powerup'y uciekającego:

Cloaking device - urządzenie maskujące, które sprawi że będziemy niewidoczni tymczasowo dla policji
Decoy - prawodpodobnie wystawienie "fałszywego" samochodu, imitującego kierowany przez nas pojazd
Nitrous - standardowy dopalacz
Overdrive - bardziej potężna wersja dopalacza

powerup'y policji:

Spike strip - kolczatka używana przez policję w celu przebicia opon
Road block - blokada drogowa
Air support - wsparcie z powietrza (śmigłowiec zrzucający na trasę pasma kolczatek)
EMP - odwrócenie sterowania dla uciekających pojazdów

Premiera gry odbędzie się najprawdopodobniej 19 XI 2010.

Jak twierdzą twórcy- "będzie to powrót do korzeni".

tata_arek Trophy Card
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Dotyczy: Need for Speed Hot Pursuit

Nikt nie rozpoczynał tematu pewnie dlatego, że ostatnimi częściamia trochę zrazili graczy do siebie :smileytongue: np Undercover i maaaasa niewidzialnych scian na torze.. :smileytongue:

Share

Ja już się wypowiedziałem na ten temat przy temacie E3. Czekam na tą pozycję i z wielką chęcią sobie w nią pogram. Bardzo się cieszę, że powrócili do korzeni. Zobaczymy tylko jak im to wyjdzie. Bardziej by mi odpowiadał co prawda remake NFS MW ale to też mi się podoba :smileyhappy: Czekam z utęsknieniem :smileywink:

Share
Member
tata_arek
Wiadomość 4 z 64 (1,198 Obejrzane)

Ja tam wole GT5:smileyvery-happy:

tata_arek Trophy Card
Share
Member
Paulineaa
Wiadomość 5 z 64 (1,157 Obejrzane)

Właśnie brakowało mi Burnouta Paradise z piękną grafiką . Ta gra jest dla mnie idealna , nie lubię takich wyścigów jak w GT5 , a przeszłam całe NFS MW i Carbon :smileyhappy:

Share
Beta Tester
Przem_2010
Wiadomość 6 z 64 (1,155 Obejrzane)

Need for Speed Hot Pursuit

Ale Burnout Paradise miał/ma piękną grafikę:smileywink: nie grałaś przypadkiem w jakąś 8 bitową edycję?:smileyvery-happy:

Ogólnie gra zapowiada się zacnie, takie połączenie Burnouta ze starym NFS:Thumbs:

***"Autor postów nie odpowiada za ich treść"***
Share
Member
Paulineaa
Wiadomość 7 z 64 (1,149 Obejrzane)

Re: Need for Speed Hot Pursuit

Ma grafikę bardzo ładną , ale to tej z najnowszego NFS:HP lub GT5 mu trochę brakuje :smileywink:

Share
Member
tata_arek
Wiadomość 8 z 64 (1,137 Obejrzane)

tak ale to jest gra sprzed 3 lat

tata_arek Trophy Card
Share
Member
kafiku99
Wiadomość 9 z 64 (978 Obejrzane)

elo

ja również czekam na nowego nfs'a ale zastanawiam się czy nie zrobią tak jakby burnouta z policją (nie grałem w niego więc nie wiem czy jest policja) chciałbym że by NFS hp BYŁ BEZ TYCH powerup' ówpo prostu nielegalne wyścigi z policją (jest możliwośc bycia nią) i obłędną grafiką full HD

Share
Member
tata_arek
Wiadomość 10 z 64 (967 Obejrzane)

[ Edytowany ]

Dla mnie NFS:HP jest baaardzo daleko na liści tytułów, które kupie, najpierw kupie GT5, LBP2, F1 2010, WRC 2010, TDU2(chyba, że wyjdzie w 2 kwartale 2011, to przed nim kupie NFS), Portal 2, PS Move, Sports Champions, Dirt 3, Grid 2.

tata_arek Trophy Card
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.