Odpowiedz
Member
bitsoul
Wiadomość 61 z 64 (176 Obejrzane)

Re: Need for Speed Hot Pursuit

Ja też z chęcią pogram, nick na psn taki jak na forum.

Jak wchodzę na nowe tryby to nikogo nie ma, raz udało mi się zagrać.

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
bartasik1990
Wiadomość 62 z 64 (127 Obejrzane)

Re: Need for Speed Hot Pursuit

bartasik1990

wysylac zapro na psn i gramy:smileyhappy: bo tez ciezko z online jest

Share
Member
abok6
Wiadomość 63 z 64 (66 Obejrzane)

Dotyczy: Need for Speed Hot Pursuit

Witam wszystkich serdecznie

Gra ktoś w to jeszcze? :smileyhappy: Dzisiaj ukończyłem tryb gliniarza i biorę się jednocześnie za tryb kierowcy i online. Mam pytanie dla "platyniarzy", ile Wam zajęło zrobienie 20 poziomu? Tryb gliniarza ukończyłem na 14. levelu i boję się, że będę musiał spędzić dużo czasu (więcej niż bym chciał), żeby dobić do maksa. Jak to u Was było?

mój ID: abok6

Share
Member
Szynszyl97
Wiadomość 64 z 64 (61 Obejrzane)

Dotyczy: Need for Speed Hot Pursuit

U mnie nie było tak źle. Trzeba znaleźć w miarę krótką i dobrze punktowaną konkurencję (najlepiej Hot Pursuit). Wbicie na 20 poziom również z ok. 14 zajęło mi jakieś 2 godziny.

Pozdro.

________________________________________________________________________________________________

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.