z 12-10-2011 08:19 AM
Czasami zastanawiam się, czemu nikt nie porusza tematu nowego NFS`a. Zadziwia mnie to tym bardziej, że już za miesiąc jego premiera
i zapowiada się całkiem ciekawie.
Bynajmniej 18/19 października będziemy mogli usiąść przy demie aż do listopada. Plotki krążą, że ten kto wykręci najelszpy czas w tym okresie, wywalczy sobie przejażdzkę Porshe 911 Carrera S. Ciekawe tylko czy będzie to również dotyczyć Polaków ![]()
Plus jest taki, że demo będzie tylko na konsolach, więc sporo graczy odleci w tym pościgu o nagrodę (mam na myśli pecetowców) ![]()
w 13-10-2011 10:25 AM - last edited on 13-10-2011 10:28 AM
plotki sie potwierdzaja i dotycza raczej tylko polakow
kto wykreci najlepszy czas bedzie mog poprowadzic sobie PORSHE
szczegoly znajdziecie tu:
EDIT:
aaaaaaaaaa znalazlem jeszcze stronke konkursu na ktorej zamieszczone beda wyniki na biezaco ![]()
w 18-10-2011 01:40 PM - last edited on 18-10-2011 01:56 PM
Czy ktoś sprawdzał czy jest już demo i ile zajmuje ? ![]()
edit
Już znalazłem odpowiedź na powyższe swoje pytanie. Niestety dziś tylko xbox otrzymał demo i waży 1,2GB. Dopiero jutro na PSN`ie wyląduje :/
edit2
Już pojawiły się pierwsze komentarze w sprawie nowego NFS`a. Hmm... będzie kiepsko
Graficznie podobno lata 90 ![]()
z 20-10-2011 07:55 AM
No i co sądzicie o tym czymś ? ![]()
Ja osobiście uważam, że pod względem graficznym jak i dźwiękowym raczej lipa. Zdaję sobie sprawę, że obecne konsole do najnowszej generacji nie należą, ale......
Poza kiepską grafiką na trasach za dużo fajnych widoczków sobie raczej nie pooglądamy a bynajmniej ja takich nie zauwazyłem. W żaden zachwyt nie wpadłem.
Prowadzenie samochodu hmm... kwestia przyzwyczajenia. Bynajmniej na początku ściany były moje ![]()
Trasy, które dali strasznie nudne, nic ciekawego jak dla mnie. Nie mają w sobie tego czegoś. Lawiny też mnie nie porwały, a wręcz przeciwnie. Dla mnie wyglądają tragicznie.
Ogólnie jak bym miał kupić to może jak zejdzie do 100zł albo niżej. Moim zdaniem teraz się nie opłaca wydawać aż tyle kasy na to.
z 20-10-2011 08:00 AM
Mi najbardziej podobają się te ogromne grudy łupieżu lecące spod i po aucie po otarciach i przejechaniu po piachu. Pierwszy raz widzę takie koszmarki. Nawet gry z PSN takich nie mają.
Wydaje mi się, że uczucie prędkości jest lepiej zrobione w starym badziewnym NFS Underground. I samochody mniej ząbkują niż w nowej produkcji. Dziękuję zostaję przy NFSU za 35 zyla.
z 20-10-2011 08:14 AM
Ogólnie gra jest spoko. Graficznie nie zachwyca, ale może być (może to wina dema).![]()
Typowa zręcznościówka, wystarczy przed zakrętem zwolnić, a później nadronić nitrem, żadnej symulacji.![]()
Może się skuszę, ale nie teraz, za jakiś czas.
Jeszcze jedno ta opcja wróć, przywraca do ostatniego checkpoint'a?
Ps. Macie/Mieliście problemy z dźwiękiem w "menu", bo mi jakoś przeskakiwał.![]()
z 20-10-2011 09:52 AM
Po NfS nigdy nie spodziewałem się symulacji bo wiadomo, że to arcade
. I tak ma być
.
Co do dźwięku to nie miałem żadnego problemu. Jedyne co mi się rzuciło o oczy to przeraźliwie długi loading po wybraniu poziomu trudności. Ale oczywiście to przecież beta tfuu znaczy demo
.
Ja opcji wróć nie odpalałem jedynie sama się czasami włączała.
Śnieg i odłamki + lawiny itd to super pomysł tylko jak to wygląda. Obejrzyjcie sobie bryły lodu z kamery na zderzaku. Albo jak się taka bryła po uderzeniu rozpada a odłamki pięknie wchłania asfalt. Żałośnie wygląda też ślad po kołach w zaspach śniegu. Cienie rzucane przez auto na kamerze ze zderzaka to też nie najmocniejszy punkt tej gry.
Muzyka hmm standardowe dudnienie przeklejone i zmiksowane z każdej poprzedniej części.
z 27-10-2011 09:57 AM
z 28-10-2011 01:19 PM
Yossek, z tym pierwszym linkiem to starasz się być zabawny czy mnie obrazić ? Stawiam, że chodziło Ci o to drugie, dlatego proponuję przeczytać komentarz użytkownika Woltarg z tego portalu, a szczególnie od połowy wypowiedzi. Nic dodać, nic ująć.
Bynajmniej.... szkoda mi czasu na takich jak Ty.
z 30-10-2011 03:46 PM
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]