Odpowiedz

Need for Speed: The Run

Czasami zastanawiam się, czemu nikt nie porusza tematu nowego NFS`a. Zadziwia mnie to tym bardziej, że już za miesiąc jego premiera :smileywink: i zapowiada się całkiem ciekawie.

Bynajmniej 18/19 października będziemy mogli usiąść przy demie aż do listopada. Plotki krążą, że ten kto wykręci najelszpy czas w tym okresie, wywalczy sobie przejażdzkę Porshe 911 Carrera S. Ciekawe tylko czy będzie to również dotyczyć Polaków :smileywink:

Plus jest taki, że demo będzie tylko na konsolach, więc sporo graczy odleci w tym pościgu o nagrodę (mam na myśli pecetowców) :smileywink:

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
MVP
Coldmath
Wiadomość 2 z 12 (329 Obejrzane)

Re: Need for Speed: The Run

[ Edytowany ]

plotki sie potwierdzaja i dotycza raczej tylko polakow

kto wykreci najlepszy czas bedzie mog poprowadzic sobie PORSHE

szczegoly znajdziecie tu:

http://www.ea.com/pl/news/b%C4%85d%C5%BA-najszybszy-w-demie-need-for-speed-the-run-i-wygraj-przeja%C...

EDIT:

aaaaaaaaaa znalazlem jeszcze stronke konkursu na ktorej zamieszczone beda wyniki na biezaco :smileyhappy:

http://www.nfstherundemo.pl/

Share

[ Edytowany ]

Czy ktoś sprawdzał czy jest już demo i ile zajmuje ? :smileywink:

edit

Już znalazłem odpowiedź na powyższe swoje pytanie. Niestety dziś tylko xbox otrzymał demo i waży 1,2GB. Dopiero jutro na PSN`ie wyląduje :/

edit2

Już pojawiły się pierwsze komentarze w sprawie nowego NFS`a. Hmm... będzie kiepsko :smileywink: Graficznie podobno lata 90 :smileywink:

Share

Need for Speed: The Run - demo - Wasze opinie ?

No i co sądzicie o tym czymś ? :smileywink:

Ja osobiście uważam, że pod względem graficznym jak i dźwiękowym raczej lipa. Zdaję sobie sprawę, że obecne konsole do najnowszej generacji nie należą, ale......

Poza kiepską grafiką na trasach za dużo fajnych widoczków sobie raczej nie pooglądamy a bynajmniej ja takich nie zauwazyłem. W żaden zachwyt nie wpadłem.

Prowadzenie samochodu hmm... kwestia przyzwyczajenia. Bynajmniej na początku ściany były moje :smileywink:

Trasy, które dali strasznie nudne, nic ciekawego jak dla mnie. Nie mają w sobie tego czegoś. Lawiny też mnie nie porwały, a wręcz przeciwnie. Dla mnie wyglądają tragicznie.

Ogólnie jak bym miał kupić to może jak zejdzie do 100zł albo niżej. Moim zdaniem teraz się nie opłaca wydawać aż tyle kasy na to.

Share
MVP
Rympal
Wiadomość 5 z 12 (288 Obejrzane)

Mi najbardziej podobają się te ogromne grudy łupieżu lecące spod i po aucie po otarciach i przejechaniu po piachu. Pierwszy raz widzę takie koszmarki. Nawet gry z PSN takich nie mają.

Wydaje mi się, że uczucie prędkości jest lepiej zrobione w starym badziewnym NFS Underground. I samochody mniej ząbkują niż w nowej produkcji. Dziękuję zostaję przy NFSU za 35 zyla.

Unit13-Wyzwanie DniaOFPS UnchartedOFPS Resistance 3OFPS Killzone 3OFPS News
Share

Ogólnie gra jest spoko. Graficznie nie zachwyca, ale może być (może to wina dema).:smileyvery-happy:

Typowa zręcznościówka, wystarczy przed zakrętem zwolnić, a później nadronić nitrem, żadnej symulacji.:smileyvery-happy:

Może się skuszę, ale nie teraz, za jakiś czas. 

Jeszcze jedno ta opcja wróć, przywraca do ostatniego checkpoint'a? 

Ps. Macie/Mieliście problemy z dźwiękiem w "menu", bo mi jakoś przeskakiwał.:smileysurprised:

Share
MVP
Rympal
Wiadomość 7 z 12 (280 Obejrzane)

Po NfS nigdy nie spodziewałem się symulacji bo wiadomo, że to arcade :smileyhappy:. I tak ma być :smileyhappy:.

Co do dźwięku to nie miałem żadnego problemu. Jedyne co mi się rzuciło o oczy to przeraźliwie długi loading po wybraniu poziomu trudności. Ale oczywiście to przecież beta tfuu znaczy demo :smileywink:.

Ja opcji wróć nie odpalałem jedynie sama się czasami włączała.

Śnieg i odłamki + lawiny itd to super pomysł tylko jak to wygląda. Obejrzyjcie sobie bryły lodu z kamery na zderzaku. Albo jak się taka bryła po uderzeniu rozpada a odłamki pięknie wchłania asfalt. Żałośnie wygląda też ślad po kołach w zaspach śniegu. Cienie rzucane przez auto na kamerze ze zderzaka to też nie najmocniejszy punkt tej gry.

Muzyka hmm standardowe dudnienie przeklejone i zmiksowane z każdej poprzedniej części.

Unit13-Wyzwanie DniaOFPS UnchartedOFPS Resistance 3OFPS Killzone 3OFPS News
Share

Re: Need for Speed: The Run - demo - Wasze opinie ?

http://bynajmniej.pl/bynajmniej-to-nie-przynajmniej

A odnośnie dema: bardzo mi się podobało; widowiskowe i wciągające, prowadzenie faktycznie bardzo łatwe. I tak powinno być, jak chcę super symulator to odpalę GT5 :smileyhappy:
Share

Yossek, z tym pierwszym linkiem to starasz się być zabawny czy mnie obrazić ? Stawiam, że chodziło Ci o to drugie, dlatego proponuję przeczytać komentarz użytkownika Woltarg z tego portalu, a szczególnie od połowy wypowiedzi. Nic dodać, nic ująć.

Bynajmniej.... szkoda mi czasu na takich jak Ty.

Share

Ależ w żadnym przypadku nie przyszło by mi do głowy kogokolwiek obrażać, nie widzę też powodu do jakiegokolwiek unoszenia się z powodu poprawienia kogoś... Ludzie często mylą przynajmniej z bynajmniej, albo uważają je za równoważne, jeśli możesz poznać zasadę i wyrażać się poprawnie, to dlaczego nie? :smileyhappy:

Może akurat kiedyś np. na rozmowie kwalifikacyjnej do pracy albo przy negocjowaniu ważnego kontraktu dla Twojej firmy taki błąd zepsuje Twój wizerunek? Nie obrażaj się, nie ma o co :smileyhappy:
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.