z 18-07-2011 08:45 AM
Witam.
Mam problem z tą grą. Czasem się zawiesi najczęściej przy wgrywaniu któregoś wyścigu z serii kilku. Jest to bardzo frusrujące bo gdy gra się już półgodziny w serię i się zawiesi to człowieka coś chwyta.
Można coś z tym zrobić?
Może grę odinstalować? Tylko powiedzcie jak to zrobić aby nie utracić save, bo nigdy tego jeszcze nierobiłem.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
z 18-07-2011 06:10 PM
Pendrive USB sformatowany w FAT 32 (NTFS nie pójdzie). W menu wybierasz "Narzędzie zapisanych danych (PS3)", potem wybierasz odpowiedni stan gry do zapisania. Może być ich kilka, więc tu trzeba być czujnym i patrzeć na daty. Następnie naciskasz trójkąt na padzie. Z menu wybierasz kopiuj a jako miesjce docelowe "Urządzenie USB (USB flash disk)" i kopiujesz. Jeżseli masz plusta, to zrób tez kopię na dysku internetowym. Raczej nie usuwaj savegame-a, tylko usuń samą grę. Po przeinstalowaniu wszystkopowino być OK. Jak nie, to usuń savegame-a i wgraj wcześniej skopiowanego. UWAGA! Nie testowałem tego, to tylko spekulacje, więc poczekaj aż ktoś potwierdzi to co napisałem.
z 18-09-2011 07:51 AM
Temat stary, ale... ![]()
Miałem podobny problem z ostatnią serią wyścigów, za pierwszym razem zawias, za drugim powtórka, pomyślałem sobie "Do trzech razy sztuka." i faktycznie przy 3. przejściu wszystkie trasy załadowały się bezproblemowo.
Nie usuwałem żadnych plików. ![]()
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]