Odpowiedz
Member
SoulCipher
Wiadomość 21 z 23 (773 Obejrzane)

Re: Dotyczy: Sesja zdjęciowa NSF: Undercover. Wygraj NFS - wyniki

Z doświadczenia wiem, że idzie od 1 do 2 tygodni ;-) Uśredniając jest to 1,5 tygodnia zależnie od miejsca w którym mieszkasz. Na dniach powinieneś dostać nagrodę, chyba że listonosz jest posiadaczem PS3 :}:}:}

Masz jakieś pytanie, a nikt nie jest w stanie udzielić Ci odpowiedzi? :Help:
Napisz e-mail soul@kombos.org a na pewno postaram się pomóc :Wink:
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Hehehe... może listonosz będzie miał xbox`a lub wii i mi doniesie :smileywink: thx za info :smileyhappy:

Share

No i stało się, dziś dostałem :smileyhappy: Ja myslałem, że to z Wa-wy jest wysyłane czy coś w tym stylu a nie z Londynu :smileyhappy: (nie wiem gdzie jest siedziba SCEP ale przypuszczam że w stolicy :smileyhappy:) Mam nadzieję, że będzie PL :smileytongue: a jak nie to i tak dam se radę :smileywink: Sprawdzę jak wrócę z roboty. Bynajmniej dzieki wszystkim jeszcze raz :smileyhappy:

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.