Odpowiedz

Shift: Nie działa świecenie tarcz na powtórkach

Cześć,

mam idiotyczny problem, który nie ma wprawdzie wpływu na granie, ale sprawia pewien niedosyt i nieodpartą myśl: "*****?".

Na powtórkach moich przejazdów nie widać, aby przy dohamowaniach świeciły się tarcze.

U kolegi na grubasie pięknie to widać. Ja mam slima i świecenia niet.

Wiem, że na PC można to wyłączyć modyfikując plik shadera, ale na PS3 tak się nie da. Ja sam żadnych plików nie zmieniałem.

Konsola i sama gra ma wszystkie aktualizacje.

Jest to o tyle niepokojące, że boję się, że mój PieS ma wadliwy układ grafiki, albo soft. Zastanawia mnie też, co mnie omija w innych grach... :/

Lo, gjør der jeg ser min far. Lo, gjør der jeg ser min mor, mine søstre og mine brødre. Lo, gjør der jeg ser ledningen av mitt folk tilbake til å begynne. Lo, de kaller til meg. De byr meg tar mitt sted på Asgard i hallene av Valhalla, hvor den modige kan leve for evig.
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: Shift: Nie działa świecenie tarcz na powtórkach

Napiszcie chociaż, czy też macie taki efekt, czy nie... :/

Lo, gjør der jeg ser min far. Lo, gjør der jeg ser min mor, mine søstre og mine brødre. Lo, gjør der jeg ser ledningen av mitt folk tilbake til å begynne. Lo, de kaller til meg. De byr meg tar mitt sted på Asgard i hallene av Valhalla, hvor den modige kan leve for evig.
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.