Odpowiedz

Re: PS3 Wireless Stereo Headset

Generalnie we wszystkich w momencie gdy aktywuje się mikrofon...no coż widocznie problem Ciebie nie dotyczy z czego się ciesz. Ja dalej stoję na swoim i twierdzę że aktualizacja je mocno zepsuła.

A powiedz mi czy słyszysz siebie podczas rozmowy ?

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
Hans_92
Wiadomość 22 z 25 (196 Obejrzane)

Wszedłem na Czat głosowy, tak słyszę siebie podczas rozmowy. Więc zgadzam się, nie jest to fajne, druga sprawa to fakt, że mikrofon też jest włączony gdy gram samemu, tzn nie słyszę siebie, ale gdy dotknę palcem mikrofonu to czuję że jest włączony
Share

Czyli jednak w mniejszym stopniu ale jednak problem dotyczy i Ciebie niestety.

Stopień odizolowania od świata zewnętrznego się zmniejszył że tak powiem - wcześniej nie słyszałeś wcale siebie wogóle ani tego co się dookoła dzieje.

U mnie problem wygląda następująco:

Włączam konsole i odpalam słuchawki - dźwięk startowy gicio - brak szumów w tle.

Odpalam grę i sytuacja dalej tak samo więc załączam B3 bądź U3 w zależności od nastroju i wystarczy tylko że odpalam tryb multi i nagle szumy wzrastają i słyszę wszystko co dzieje się w domu dookoła.

Godzina siedzenia i normalnie głowa pęka.

Całe szczęście zostawiłem sobie starą słuchawkę Sony i od tamtego czasu tylko na niej gram czekając na poprawę....

Znalazłem jeszcze jakieś tutki na forum UK - może one pomogą......

Życzę Ci miłego korzystania ze słuchawek - tylko z umiarem bo wydajność baterii spada po jakiś 4 miesiącach użytkowania i z 7h nagle jest 5/4h.....

Kupiłem sprzęt w USA i nie mam gwarancji więc będę kombinować z jakimiś zamiennikami jeśli chodzi o baterie - mam nadzieje ze uda sie cos znalezc :smileyhappy:

Share
Member
Hans_92
Wiadomość 24 z 25 (188 Obejrzane)

No słuchawki super, właśnie wbijałem trofea w Batmanie i dobrze mi towarzyszą :smileyvery-happy:

PS. do Skype'a są idealne :smileyvery-happy: można nawet przejść się pod pokoju :smileyvery-happy:

Share
Member
Hans_92
Wiadomość 25 z 25 (163 Obejrzane)

Przepraszam, że post pod postem. Wyszedł nowy FW 4.11. Może on coś naprawi?
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.