z 13-02-2012 03:35 PM
Generalnie we wszystkich w momencie gdy aktywuje się mikrofon...no coż widocznie problem Ciebie nie dotyczy z czego się ciesz. Ja dalej stoję na swoim i twierdzę że aktualizacja je mocno zepsuła.
A powiedz mi czy słyszysz siebie podczas rozmowy ?
z 13-02-2012 04:32 PM
z 13-02-2012 07:37 PM
Czyli jednak w mniejszym stopniu ale jednak problem dotyczy i Ciebie niestety.
Stopień odizolowania od świata zewnętrznego się zmniejszył że tak powiem - wcześniej nie słyszałeś wcale siebie wogóle ani tego co się dookoła dzieje.
U mnie problem wygląda następująco:
Włączam konsole i odpalam słuchawki - dźwięk startowy gicio - brak szumów w tle.
Odpalam grę i sytuacja dalej tak samo więc załączam B3 bądź U3 w zależności od nastroju i wystarczy tylko że odpalam tryb multi i nagle szumy wzrastają i słyszę wszystko co dzieje się w domu dookoła.
Godzina siedzenia i normalnie głowa pęka.
Całe szczęście zostawiłem sobie starą słuchawkę Sony i od tamtego czasu tylko na niej gram czekając na poprawę....
Znalazłem jeszcze jakieś tutki na forum UK - może one pomogą......
Życzę Ci miłego korzystania ze słuchawek - tylko z umiarem bo wydajność baterii spada po jakiś 4 miesiącach użytkowania i z 7h nagle jest 5/4h.....
Kupiłem sprzęt w USA i nie mam gwarancji więc będę kombinować z jakimiś zamiennikami jeśli chodzi o baterie - mam nadzieje ze uda sie cos znalezc ![]()
z 13-02-2012 07:52 PM
z 16-02-2012 02:57 PM
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]