Ogłoszenia i wydarzenia

Odpowiedz

Re: Odkryj nowy wymiar grania dzięki monitorowi 3D dla PlayStation®3

Psycho, ale ja nie miałem na myśli o współpracy tych firm :smileyhappy: Mi chodzi o to, że niektórych różnic nasze ludzkie oko nie dostrzega a mieć coś czego i tak nie widzę, to jest bez sensu :smileywink: Zauważysz różnicę między 100 a 200Hz czy między 200 a 400 ? Jakie możliwości ma ludzkie oko ? :smileywink: to tylko jeden z przykładów. Tak więc jak mam przepłacać to wolę już Samsunga :smileyhappy: poza tym nie uważam, że matryce są dużo gorsze, niemniej warto wspomnieć, że niektóre modele mają wkładane różne matryce mimo iż model ten sam :smileywink:

Co do przenośnego sprżętu, to chyba wolałbym kupić badziew do 720p za grosze niż kupić takie coś w tej kwocie i korzystać z tego raz na "ruski rok" :smileywink: szkoda kasy. Oczywiście każdy ma inne zapotrzebowanie :smileyhappy:
Prosimy używać zwykłego tekstu
Ten widżet nie mół zostać wyświetlony.
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.

Ostatnie wiadomości