Odpowiedz

Re: Błędy

Jak zawsze i we wszystkim :smileywink:

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
MVP
Rympal
Wiadomość 52 z 72 (335 Obejrzane)

Faktycznie są takie jakby inne :smileytongue: A już myślałem, że to moja wada wzroku.

Do tego zauwarzyłem, że avatary nie skalują się pod chromem. Są w takim rozmiarze jak zostały dodane domyślnie.

Unit13-Wyzwanie DniaOFPS UnchartedOFPS Resistance 3OFPS Killzone 3OFPS News
Share
Beta Tester
Emeraldar
Wiadomość 53 z 72 (320 Obejrzane)

Ten problem ze skalowanie avatarów raz się pojawia, a raz znika, przynajmniej pod moim Chromem. I to już od dawna tak mam, średnio raz w tygodniu się to objawia.

Share
Member
jerjus
Wiadomość 54 z 72 (302 Obejrzane)

Po zmianach na forum były wszystkie takie same - maluśkie. Nie wiem czy to ten sam problem, ale swoją drogą zauważylem to na Operze.

Share

Nowy wygląd, nowe błędy..

[ Edytowany ]

Untitled-1.png 
Koperta jest w dobrym miejscu, kolor na szczęście nie uległ zmianie, jednak jeśli otrzymamy wiadomość tekst informujący o ilości poczty wychodzi poza obramowanie, mało istotny szczegół, ale jakby tak tekst przenieść na drugą stronę koperty wyglądałoby to nieco lepiej. 

Untitled-1.png 

Po wysłaniu wiadomości nie jest w pełni widoczny odnośnik "Back to Inbox"

Untitled-11.png

PSN ID jest częściowo zakryty awatarem (jedynie u MVP)

Share

Re: Nowy wygląd, nowe błędy..

[ Edytowany ]

Na pierwszym screenie (ustawienia konta) widać część tabeli z drugiego screena, nie powinno jej tam byćUntitled-2.png.

Untitled-12.png 

Share

Jeszcze wczoraj na głównej stronie polskiego forum była sekcja 'Quick links" i można tam było oznaczyć wszystkie posty forum na forum jako przeczytane/nieprzeczytane. Teraz ta sekcja nam zniknęła i nie wiem czy to błąd, a jeśli tak to czy tylko u nas?

Share

Też się zastanawiałem czy przypadkiem mi się nie przywidziało:smileyhappy: Podejrzewam, że to się pojawiło niechcący. Poza tym wchodząc w ustawienia konta opcje są nieco nieładnie wyświetlane (chrome). Opisy pól do wypełnienia są po prawej stronie, wyrównane do prawej, przez co są mało czytelne.
Share

Również mam błąd opisywany przez spiderszczebl'a (Opera 11.61)

Jeszcze jedna sprawa, o co chodzi z tym certyfikatem dla forum z poziomu konsoli

"Nie można potwierdzić zabezpieczeń strony. System nie ma certyfikatu głównegi urzędu certyfikacji dostarczonego przez serwer. Czy chcesz nawiązać połączenie Tak Nie Wyświetl certyfikat

W rozwinęciu adres SCEE Londyn, numer seryjny i daty wydania 22.09.2011 do 22.09.2012"

Trochę to denerwuje, gdy za każdym razem trzeba akceptować :smileytongue: 

Share
MVP
Coldmath
Wiadomość 60 z 72 (113 Obejrzane)

oddajcie opcje zaznaczania "mark all community post as read" !!! :smileyvery-happy: z quick linkow :smileywink:

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.