z 08-05-2012 05:35 PM
Ostatnio z soboty na niedziele zapragnąłem zakupić sobie dwa produkty za łączną kwotę 30zł. Z powodu braku koszyka musiałem zwlec się z wyra, odpalić PS3 i dokonać zakupu z pozimu fatki. Gdybym kupował je oddzielnie musiałbym wpłacić na konto 40zł czego nie chciałem robić.
Albo jestem ślepy albo faktycznie w PSStore na Vicie nie ma opcji koszyka. Proszę o info czy koszyk jednak jest a ja zwyczajnie byłem zbyt pijany by go zobaczyć.

Rozwiązane! Przejdź do rozwiązania.
z 08-05-2012 10:26 PM
Z dotychczasowego doświadczenia z Vitą, koszyka nie ma.
Trzeba kupować "tytuły" pojedyńczo (podobnie ja na PSP), potem następuje opcja downloadu.

z 09-05-2012 06:34 AM
Jak to dobrze, że miałem pod ręką PS3. Mam nadzieję, że w przyszłości dostaniemy taką opcję. Dzieki za info.

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Zapoznajcie się z najnowszymi wiadomościami i aktualizacjami, o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenie. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj, aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2013 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]