Odpowiedz
MVP
Schemat
Wiadomość 1 z 10 (222 Obejrzane)

Preorder PS Vita - Kto już ma? :)

Z tego, że dołączyłem do grona preorderowców, nie mogłem się tym faktem nie pochwalić :smileywink: Pierwszy raz w życiu kupuję konsolę w preorderze i czuję się normalnie jak Japończyk :smileywink: (no, prawie... ;P )

W ogóle każdemu kto kupi konsolę nawet po premierze doradzam zakup preordera! Dlaczego? Ponieważ i tak mamy zawsze odejmowane 100 zł od ceny konsoli, a mamy za darmo stylowe słuchawki z logo PS (na mnie to zadziałało :smileywink: Zawsze chciełem mieć z takim logo słuchaweczki do PSP :smileywink: ), no i jeszcze zniżka 20 zł na wybraną gierkę. A kody z preorderów można realizować do 31.08.2012 r.

To jak, kto już ma preorder? :smileyhappy: Pochwalcie się :smileywink:

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
MVP
Rympal
Wiadomość 2 z 10 (206 Obejrzane)

Re: Preorder PS Vita - Kto już ma? :)

Ja miałem kiedyś preorder na Move i nie zadziałał. Boję się, że jak kupię preorder to ze zniżki nici bo jest ona mocno ograniczona czasowo. I jak dystrybutor da ciała to będę 100zł w plecy. A słuchawek dousznych nie lubię. 20zł przy cenie pewnie 100zł za grę to żadna rewelacja a obliguje do kupienia gry. Jak by był u nas portfel to bym się skusił bez dwóch zdań. A z kodami ludzie teraz mają problem i oczywiście trzeba dzwonić po infoliniach które tanie nie są.

ps. jaką bierzesz wifi czy 3G?

Unit13-Wyzwanie DniaOFPS UnchartedOFPS Resistance 3OFPS Killzone 3OFPS News
Share
MVP
Rympal
Wiadomość 3 z 10 (190 Obejrzane)

Sorry za post pod postem ale muszę to napisać.

Uważajcie na preorder w czerwonym sklepie na M. U mnie kosztuje 119zł a w innych sklepach 99zł.

Share
MVP
Schemat
Wiadomość 4 z 10 (184 Obejrzane)

To tyle powinieneś otrzymać też zwrotu przy zakupie konsoli. Ja zakupiłem za 100 zł w MM w Poznaniu :smileywink: (każdy wie jakim :smileywink: ). Dziś widziałem też w Saturnie w Poznaniu za 99 zł. Ja kupuję jednak 3G, a to z tego względu, że mam mobilny internet i z niego nie korzystam :smileyhappy: a jest w miarę tani to może będzie miał zastosowanie :smileywink: Ogólnie wyjątkowo poszaleję trochę z tym zakupem :smileywink: Nigdy nie decydowałem się na takie decydowane ruchy podczas premiery konsoli, w tym przypadku po raz pierwszy zrobię wyjątek :smileywink:
Share
MVP
Rympal
Wiadomość 5 z 10 (181 Obejrzane)

To ciekawe z tym zwrotem ale wolę w sklepie na M nie ryzykować :smileyhappy:. Chyba kupię tego preordera dla Forbiszer Say czy jak to się nazywa. Rozbawiła mnie ta gra dzisiaj :smileyhappy:

A jest jakakolwiek gra w której prócz wysyłania statsów to 3G się przyda. Bo ja już na 90% wiem, że kupię wifi ale jeszcze się waham. Brak online grając na 3G zdecydowanie mnie rozczarował. Biorę FIFE a w niej 3G nie bangla więc rozglądam się jeszcze za czymś co mogłoby mnie przekonać jednak do 3G. Bo 3G tylko na potrzeby PSS i listy znajomych to przegięcie. A przeglądarka jest jeszcze gorsza niż w PS3 więc nawet z niej nie skorzystam. Szkoda bo zmarnowali potencjał urządzenia pod tym względem.

Czy kupując preorder deklaruje się którą wersję konsoli się kupi finalnie?

Share
MVP
Schemat
Wiadomość 6 z 10 (172 Obejrzane)

Nie, nie ma żadnej deklaracji. Sklep powinien mieć na stanie obie konsole, a Ty w dniu premiery masz możliwość wyboru :smileyhappy: Wiesz, ja 3G traktuję tylko po to abym na wyjeździe mógł zawsze sobie w coś online popykać tam gdzie nie będzie Wi-fi. No bo tak, w domu to z 3G nie będę w ogóle korzystał bo będę używał Wi-fi. Ja 3G traktuję bardziej jako "przy okazji" :smileywink: No i też perspektywistycznie dla GPS :smileywink: Ale tak to przecież będziesz mógł się łączyć z PSS i listą znajomych, wszędzie tam gdzie będziesz miał Wi-fi, prawda? :smileyhappy:
Share

Mam i czuje się oszukany.

Słuchawki działają jak trzeba, ale moja zmora... kod na cyfrową zawartość.

Jak jest napisane w moim temacie, wszystko wpisałem, a gów*o dostałem.

Ahh... szkoda mówić.

Ale poza tym, nie moge sie doczekać środy 22 lutego.

Kupuje wersje Wi-Fi , bo 3G mi nie potrzebne.

Ale chociaż można się cieszyć tym że konsolka jest zarąbista.

Share
MVP
Rympal
Wiadomość 8 z 10 (144 Obejrzane)

Dziś zostałem zaskoczony treścią spamu od Sony:

"

Witaj Rympal

PlayStation®Vita będzie dostępne już niedługo, a wraz z nim wybuchnie rewolucja w świecie gier przenośnych. Zagraj z przyjaciółmi tam, gdzie jesteś, korzystając z łączności 3G. Wypróbuj grę Unit 13™, wypełniając zmieniające się codziennie misje współpracy i zaproś znajomych, by wzięli udział w walce dzięki łączności 3G/Wi-Fi."

Z treści wynika, że będziemy mogli grać ze znajomym dzięki 3G. Z tego co wiem to 3G będzie w tej grze wykorzystywane do aktualizacji wyników i sprawdzania nowych wyzwań dnia. Nie ładnie tak wprowadzać w błąd. Już myślałem, że się skuszę na wersję 3G ale neeeee. A sam Unit 13 wygląda na smakowity kąsek.

Share

Mam już swoja konsolkę kupioną we francji w wersji 3G/Wifi. Mam pytanie dlaczego na moim koncie psn nie moge wejsc w sklep, jest napisane ze usluga niedostepna dla tego kraju. Mam zarejestrowane psp i ps3 i store chodzi normalnie. (Kraj rejestracji polska) Wie ktos dlaczego?
Share
MVP
Rympal
Wiadomość 10 z 10 (80 Obejrzane)

Bo pewnie serwis nie jest uruchomiony. Nie było jeszcze oficjalnej premiery konsoli. Cierpliwości.

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum                Społeczności PlayStation!

Zapoznajcie się z najnowszymi     wiadomościami i aktualizacjami, o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenie. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj, aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.