z 11-02-2012 10:01 AM
Z tego, że dołączyłem do grona preorderowców, nie mogłem się tym faktem nie pochwalić
Pierwszy raz w życiu kupuję konsolę w preorderze i czuję się normalnie jak Japończyk
(no, prawie... ;P )
W ogóle każdemu kto kupi konsolę nawet po premierze doradzam zakup preordera! Dlaczego? Ponieważ i tak mamy zawsze odejmowane 100 zł od ceny konsoli, a mamy za darmo stylowe słuchawki z logo PS (na mnie to zadziałało
Zawsze chciełem mieć z takim logo słuchaweczki do PSP
), no i jeszcze zniżka 20 zł na wybraną gierkę. A kody z preorderów można realizować do 31.08.2012 r.
To jak, kto już ma preorder?
Pochwalcie się ![]()
z 11-02-2012 08:58 PM
Ja miałem kiedyś preorder na Move i nie zadziałał. Boję się, że jak kupię preorder to ze zniżki nici bo jest ona mocno ograniczona czasowo. I jak dystrybutor da ciała to będę 100zł w plecy. A słuchawek dousznych nie lubię. 20zł przy cenie pewnie 100zł za grę to żadna rewelacja a obliguje do kupienia gry. Jak by był u nas portfel to bym się skusił bez dwóch zdań. A z kodami ludzie teraz mają problem i oczywiście trzeba dzwonić po infoliniach które tanie nie są.
ps. jaką bierzesz wifi czy 3G?
z 12-02-2012 04:09 PM
z 12-02-2012 10:14 PM
z 12-02-2012 10:29 PM
To ciekawe z tym zwrotem ale wolę w sklepie na M nie ryzykować
. Chyba kupię tego preordera dla Forbiszer Say czy jak to się nazywa. Rozbawiła mnie ta gra dzisiaj
.
A jest jakakolwiek gra w której prócz wysyłania statsów to 3G się przyda. Bo ja już na 90% wiem, że kupię wifi ale jeszcze się waham. Brak online grając na 3G zdecydowanie mnie rozczarował. Biorę FIFE a w niej 3G nie bangla więc rozglądam się jeszcze za czymś co mogłoby mnie przekonać jednak do 3G. Bo 3G tylko na potrzeby PSS i listy znajomych to przegięcie. A przeglądarka jest jeszcze gorsza niż w PS3 więc nawet z niej nie skorzystam. Szkoda bo zmarnowali potencjał urządzenia pod tym względem.
Czy kupując preorder deklaruje się którą wersję konsoli się kupi finalnie?
z 13-02-2012 03:10 PM
z 13-02-2012 03:40 PM
Mam i czuje się oszukany.
Słuchawki działają jak trzeba, ale moja zmora... kod na cyfrową zawartość.
Jak jest napisane w moim temacie, wszystko wpisałem, a gów*o dostałem.
Ahh... szkoda mówić.
Ale poza tym, nie moge sie doczekać środy 22 lutego.
Kupuje wersje Wi-Fi , bo 3G mi nie potrzebne.
Ale chociaż można się cieszyć tym że konsolka jest zarąbista.
z 15-02-2012 01:41 AM
Dziś zostałem zaskoczony treścią spamu od Sony:
"
| Witaj Rympal |
PlayStation®Vita będzie dostępne już niedługo, a wraz z nim wybuchnie rewolucja w świecie gier przenośnych. Zagraj z przyjaciółmi tam, gdzie jesteś, korzystając z łączności 3G. Wypróbuj grę Unit 13™, wypełniając zmieniające się codziennie misje współpracy i zaproś znajomych, by wzięli udział w walce dzięki łączności 3G/Wi-Fi."
Z treści wynika, że będziemy mogli grać ze znajomym dzięki 3G. Z tego co wiem to 3G będzie w tej grze wykorzystywane do aktualizacji wyników i sprawdzania nowych wyzwań dnia. Nie ładnie tak wprowadzać w błąd. Już myślałem, że się skuszę na wersję 3G ale neeeee. A sam Unit 13 wygląda na smakowity kąsek.
|
z 21-02-2012 03:26 PM
z 21-02-2012 03:30 PM
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Zapoznajcie się z najnowszymi wiadomościami i aktualizacjami, o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenie. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj, aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]