Reply
23 May 2012
By bgurny

Member

Playstation Staff

nw-13347-8

5 Replies 1,434 Views Created 23-05-2012

Hello,

 

When I use my Vita to go online like PS store its no problem but if I play a game afterwards and play single and then I want to go multiplayer I always have to go to settings first and select connect again from my wifi menu. All my other devices are working perfectly. My Vita has only wifi.

 

Thanks

Reply
0 Kudos
Message 1 of 6 (1,434 Views)
Reply
0 Kudos
Level 13
 
Playstation Staff

Re: nw-13347-8

You may be too far from the access point. Try moving closer so the Vita is more likely to be able to connect in the time given. Alternatively, just before it prompts you to login, you could press the PS button to freeze the game long enough for wifi to enable, then return and sign in. :smileyhappy:
Reply
0 Kudos
Message 2 of 6 (1,429 Views)
Reply
0 Kudos
Member
 
Playstation Staff

Re: nw-13347-8

I'm as close as possible to my router. And I wait long enhoug but everytime I have to go to my settings and reconnect. :mansad:

Reply
0 Kudos
Message 3 of 6 (1,427 Views)
Reply
0 Kudos
Level 13
 
Playstation Staff

Re: nw-13347-8

Try deleting the connection and setting it up again. Also, check that the settings are set to automatically connect to the Internet rather than manually.
Reply
0 Kudos
Message 4 of 6 (1,424 Views)
Reply
0 Kudos
Member
 
Playstation Staff

Re: nw-13347-8

I already did that but the problem keeps appearing. Any other solutions?

Reply
0 Kudos
Message 5 of 6 (1,419 Views)
Reply
0 Kudos
Member
 
Playstation Staff

Re: nw-13347-8

Problem solved bought a new router :cathappy:

Reply
0 Kudos
Message 6 of 6 (1,373 Views)
Reply
0 Kudos