z 31-12-2010 10:52 AM
Witam wszystkich jestem tutaj nowy w tej dziedzinie .O tuż dostałem od wujka używane ps2 ,4 lata temu ale zawsze grałem na tych grach co mi wysłał i to mi wystarczało aż do niedawna , kiedy postanowiłem kupic FIFE10 i tą karte memory (http://allegro.pl/karta-pamieci-64mb-sony-do-plays
z 31-12-2010 12:07 PM
Prawdopodobnie konsola jak i FIFA mają inny region. Jeżeli konsola jest z USA (NTSC), a FIFA z Europy (PAL) lub odwrotnie to raczej nie pograsz. Zarówno konsola jak i gra muszą mieć ten sam region. Czy wujek nie wysłał Ci konsoli jak i gier z Ameryki?
z 31-12-2010 12:12 PM
Właśnie się dowiedziałem że takie coś istnieje , FIFA 10 - PAL a PS2 - NTFS - Nie wiem po co oni takie coś robią. Mogę coś zrobi z tym żeby chodziło - jakaś przeróbka albo coś(nie znam się na tym) .Szkoda mi trochę tej kasy.
z 31-12-2010 12:57 PM
Sprzedaj grę odyzskaj kasę i kup tytuł z regionu z którego posiadasz konsolę.
Soul
z 31-12-2010 01:09 PM
A co myślicie o SWAP MAGIC 3.8 (http://allegro.pl/swap-magic-3-8-wszystkie-konsole
PS.
Mój model Konsoli to SCPH-39001FAT - NTSC
z 31-12-2010 01:17 PM
Sadzimy, że na oficjalnym forum nie wypada (a wręcz jest zabronione) wypowiadać się o praktykach zwiazanych z przerabianiem w jaki kolwiek sposób konsoli.
Soul
z 04-01-2011 07:28 PM
SoulCipher wrote:
Sadzimy, że na oficjalnym forum nie wypada (a wręcz jest zabronione) wypowiadać się o praktykach zwiazanych z przerabianiem w jaki kolwiek sposób konsoli.
Soul
I dla własnego dobra tego się trzymajmy ![]()
z 09-01-2011 08:34 PM
z 04-03-2011 11:45 AM
Siamanko. Mam male pytanko bo ostatnio gralem w 08 na ps2 w sieci i wszystko było dobrze i nagle wyswietla mi sie informocja po uzyskaniu połaczenia ze ''serwery EA sa obecnie wyłaczone''. Juz miesiac i dalej sa wylaczone. Czy beda jeszcze kiedys uruchomione do 08 czy to juz koniec
??? Dajcie znac..
z 07-03-2011 10:28 AM
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]