Odpowiedz
Member
Klera92
Wiadomość 1 z 15 (2,328 Obejrzane)

Ciekawe funkcje ps3

Ciekawe propozycje co mozna porobic na ps3 prócz gry ; ddd

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
Azriel1125
Wiadomość 2 z 15 (2,324 Obejrzane)

Re: Ciekawe funkcje ps3

"It only does everything", chyba więcej mówić nie muszę :smileyvery-happy:
Share
Member
Zetwoo
Wiadomość 3 z 15 (2,292 Obejrzane)

Prócz gry? Wspólne masowe spoty w sieci, wspólne masowe spoty we własnym domu z ps3 podłączoną do kina domowego. Możliwości jest naprawdę wiele.
A jeśli naprawdę baaardzo mocno Ci się nudzi, to możesz policzyć średni czas ładowania się PSStore, odnalezienia i zakupienia jakiejść gry i porównać go do średniego czasu dojścia do sklepu po tą samą grę, jeśli dostępna.
Możesz także usmażyć jajka :smileyembarrassed:
Share
Member
Klimat_GTK
Wiadomość 4 z 15 (2,257 Obejrzane)

Słyszałem że można serfować na sieci, słuchać mp3, oglądać filmy dvd/br, streamingować axn i jeśli ma się ps3media server to praktycznie wszystko inne, klikać, podwójnie klikać, wyciągać hdd i robić formata, podłączać pada pod usb by się ładował, podłączać inne rzeczy pod usb, stawiać pionowo, poziomo i niebezpiecznie do góry nogami(tylko dla uzależnionych od adrenaliny), włączać, wyłączać, resetować, hard resetować.. I to chyba tyle ;-)
Share
Member
Hans_92
Wiadomość 5 z 15 (2,236 Obejrzane)

A ja dodam że można odlączyć konsole od prądu i wcisnąć i trzymać eject i podłaczyć kabel i wtedy tajfun jest :smileyvery-happy: Można też połączyć sie z fejsbókiem, kupic wszystko w ps store i opublikować to :smileyvery-happy:
Share
Member
MarcinKawka
Wiadomość 6 z 15 (2,134 Obejrzane)

Oprócz grania dobra jest wideo rozmowa jak masz kamere. Lepsze jak GG, Skype i nie ma problemów a do jaj można zmienić sobie głos

Share
Member
JIIINCHURIKI
Wiadomość 7 z 15 (2,054 Obejrzane)

ogladanie filmow, sluchanie muzyki, przegladanie zdjec z aparatu, konferencje z wideo lub bez no i oczywiscie PS Home i przyjemna partyjka w szachy czy tez w kregle ze znajomymi
Share

Można go przerobić na grill :smileytongue:
Share
Member
cinmar-1
Wiadomość 9 z 15 (2,011 Obejrzane)

Witam , w/g mnie i moich rodziców powinno być choć 1 konto admin PS3 pod kilkoma względami

• nikt mi nie grzebie w ustawieniach 
  • zamiast nakładać na konsolę na wszystkie konta hasło 
  • to powinno być 1 konto admin i jedno gość 
  • mój brat ma karę bo nie chcę się uczyć tylko grać ... jest trochę trudnym dzieckiem ma szlaban na swoją konsolę to przyłazi do mnie gra a nie chcę mi się kluczyć pokoju ... że mam takiego brata moja rodzice boją się że jak tak dalej pójdzie to pójdzie   do szkoły specjalnej ....

Share
Member
MarCCel_
Wiadomość 10 z 15 (1,992 Obejrzane)

No i masz, cudnie powiedziane :smileyhappy:

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum                          Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.