Odpowiedz
Member
Sebatrox
Wiadomość 11 z 24 (417 Obejrzane)

Re: Firmware 4.10 już dostępny

O chrome nic nie słyszałem.

Zapraszam na mój kanał Youtube!
www.sebatrox.pl
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Rympal, z wiadomościami się zgodzę, otwierają się koszmarnie długo... Ale historia się powtarza w Update PS3 jedno chcą naprawic a zepsuja drugie... nie pierwszy i nie ostatni raz.

Share
Member
Lumen_PL
Wiadomość 13 z 24 (389 Obejrzane)

[ Edytowany ]

Nowa przeglądarka to nie będzie Google Chrome ani Mozilla Firefox. W update 4.10 zmieniono silnik renderowania na minimalny port WebKit. Ten sam co w Vita. Na ACID3 przeglądarki mają po 99/100 pkt co moze oznaczać, że to nie skończony port. Całość to nadal Przeglądarka Netfront. Jeśli lubicie spekulacje, nie potwierdzone informacje, to polecam przejrzeć te dwa tematy na NeoGAF, gdzie Jeff Rigby znajduje informacje na temat planów, technologii, ujawnionych informacji w OS PS3. 

Na początku polecam zobaczyć ten temat: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=402172&page=26 To na nim są wszelkie spekulacje i potwierdzone informacje na temat software'u. Najpierw zaczęło się od zmiany przeglądarki, teraz spekuluje się czy nawet całego systemu. Sporo pisze o samym software i nowymi technologiami, którymi podobno Sony nas uraczy, można dowiedzieć się dużo rzeczy na temat przyszłości OSa. Polecam zobaczyć cały temat. Ma 26 stron, ale naprawdę warto.

Tutaj jest drugi temat, założony niedawno. Nie ma na nim zbyt dużo informacji, ale teraz Jeff chyba bedzie pisał tam: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=462325&page=9

Share

Firmware 4.11

Czy ktoś wie co niesie 4.11 ze sobą ? Niby opcjonalne ale jest

Share
Member
Sebatrox
Wiadomość 15 z 24 (328 Obejrzane)

Re: Firmware 4.11

Podobno FW 4.11 poprawia wydajność systemu i usuwa problem z instalkami do PS1 i minisów, które same się nie usuwały po instalacji.

www.sebatrox.pl
Share

A ja myślałem, że to ficzur :smileytongue:. Przecież gry z PS1 i minisy można instalować na PSP. Więc teraz po instalacji na PS3 znowu trzeba będzie ściągać by zainstalować na PSP. A mogli to zostawić jako konfigurowalną opcję w ustawieniach systemu.

Unit13-Wyzwanie DniaOFPS UnchartedOFPS Resistance 3OFPS Killzone 3OFPS News
Share
Member
Sebatrox
Wiadomość 17 z 24 (311 Obejrzane)

[ Edytowany ]

Mnie to akurat przeszkadzało:Wink: ale jak ktoś ma jeszcze psp to rzeczywiście mniej roboty miał. Do końca nie jest to potwierdzone, więc najlepiej będzie jak ktoś ściągnie minisa i zobaczy czy mu usuwa instalkę po instalacji gry.

www.sebatrox.pl
Share

Wydaje mi się że "góra" (Cass) coś powinna wrzucić na ten temat, jakie zmiany wchodzą w Update Systemu PS3...

Nikt tu nie wymaga szczegółowych opisów zabezpieczeń czy coś, ale jakies podstawowe informacje powinny się ukazać, zwłaszcza, że tj. oficialne forum...

Share
Member
Hans_92
Wiadomość 19 z 24 (249 Obejrzane)

Może naprawiło nam oficjalny Stereo Headset :smileysad:
Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 20 z 24 (229 Obejrzane)

Firmware 4.11

yoshimitshu77 wrote:

Wydaje mi się że "góra" (Cass) coś powinna wrzucić na ten temat, jakie zmiany wchodzą w Update Systemu PS3...

Nikt tu nie wymaga szczegółowych opisów zabezpieczeń czy coś, ale jakies podstawowe informacje powinny się ukazać, zwłaszcza, że tj. oficialne forum...

Tylko że wszystko wyżej już zostało wymienione.

A jeśłi potrzeba oficjalnej notki to proszę:

" This update is due to improve functionality within the TV/Services category and address some existing issues."

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum                          Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.