Odpowiedz
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 22 z 450 (6,323 Obejrzane)

Aktualności w Home

[ Edytowany ]

Zdolne i ambitne z was chłopaki, więc wiecie już o konserwacjach w Home. Jednak dla niedoinformowanych przesyłam poniższy komunikat.

W czwartek, 18 Grudnia 2008 Sony Computer Entertainment przeprowadzi prace konserwacyjne PlayStation Home. W czasie tych prac PlayStation Home zostanie zaktualizowane z wersji 1.03 do wersji 1.04. Rozpoczęcie prac zaplanowane jest na godz. 8.00 i potrwa w przybliżeniu 6 godzin (może ulec zmianie). Przez ten okres PlayStation Home będzie niedostępne.

Przyczyną przeprowadzenia tych prac konserwacyjnych są problemy z dostępem do PlayStation Home przez niektórych użytkowników w czasie dużego obciążenia serwisu.

Dodatkowo po zaktualizowaniu do wersji 1.04 funkcja połączeń głosowych w ramach PlayStation Home będzie czasowo niedostępna. W momencie, gdy funkcja połączeń głosowych zostanie przywró***** poinformujemy o tym przez stronę PlayStation.com i PlayStation.Blog. W międzyczasie zachęcamy użytkowników do używania Wireless Keypad do PLAYSTATION 3, USB lub  Bluetooth-zaktualizowaną klawiaturę do czatu, jak również „telefon do przyjaciela" do porozumiewania się wewnątrz PlayStation Home.

Przepraszamy za niedogodności I prosimy o wyrozumiałość.

Cassiopaea

Wiadomość edytowana przez Cassiopaea, 29-01-2009 11:45 AM
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: Aktualności w Home

Uuu. Szkoda z tą blokadą HS :smileytongue:

Ale Miło i tak że dowiadujemy się o tym od pani moderator a nie od nas samych ^^

Share

Dotyczy: Re: Aktualności w Home

Witam uprzejmie

Noooo :smileywink: ...ma kobita werwę :smileyhappy: ...zapał do pracy.
To się chwali...

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share
Member
bychu81
Wiadomość 3 z 450 (7,072 Obejrzane)

mam pytanie ile home zajmuje miejsca na naszej konsoli - czy filmy z kina pobierane i nowe lokacje bedą zajmować wiecej niż zarezerwowane 3gb ??
Share

Witam uprzejmie

Raczej nie, lokacje to max każda 16-36 MB. Pozdrawiam serdecznie.

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share
Member
freshsaar30
Wiadomość 5 z 450 (7,015 Obejrzane)

Betreff: Dotyczy: Re: Aktualności w Home

mam pytanie macie Problemy s niemcami ???
Share
Member
Kyuubi255
Wiadomość 6 z 450 (6,967 Obejrzane)

[ Edytowany ]
Panowie (i Panie) to co zobaczyłem na Japońskim Home wgniotło mnie w fotel. Zajeb.. wszystko wygląda, Square, Kino, bowling, wszystko jest piękne i wspaniałe! Czuję się tam wielki po tym updacie, do tego wreszcie są pokoje gier, tzn. jest pokój Siren gdzie można się spotkać z innymi graczami i jakiś jeszcze 2 gier japońskich w tym jedna Namco. Nowe meble i ciuchy (strój mikołaja hehe), nowa lokacja na wzór Square, ale dużo bardziej rozbudowana, dużo osób. Jedyne co zauważyłem to w Square PS3 nie wyrabia i trochę tnie, ale raczej to wina neta, bo o ile na Polskim 1mb starcza to na Jap wszystko staje się mozolne wink.gif Lokacje niektóre zajmują do 100mb.

Szkoda tylko, że nasze Home to jedno wielkie Gów.. więcej tam nie wejdę, zostaję na jap wink.gif
Wiadomość edytowana przez Kyuubi255, 21-12-2008 07:15 PM

Honda Motorcycle Rider. Inne nicki: Dante, Vermilion
Share

[ Edytowany ]
Zauważyliście takie coś że kiedy są robione jakieś zmiany w home nie ma połączenia z playstation network ?? Dzisiaj ma wyjśc łatka do home w wersji 1.05 i jakoś nie mogę sie połączyć z ps network trochę juz to trwa, chyba coś około 10 było ok a teraz znowu bez połączenia wykakuje dns error albo "czas został przekroczony" :smileysad:
Wiadomość edytowana przez rafauPL, 22-12-2008 12:43 PM
Share

13:50 ---> wszystko już działa, łatka do pobrania waży 13 MB, pewnie wszystko od nowa do ściągnięcia będzie :smileywink:

<nie mogłem w opcjach edytować>

Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 9 z 450 (6,921 Obejrzane)

Funkcja połączeń głosowych powraca do PlayStation Home.

[ Edytowany ]

Witam!

Wersja 1.05 PlayStation HOME jest już możliwa do ściągnięcia, umożliwiając rozmowy głosowe w pomieszczeniach prywatnych i klubach. Aktualizacja jest dostępna od 22 Grudnia.

Po ściągnięciu jej użytkownicy będą mogli korzystać z funkcji głosowych w ramach komunikowania się z przyjaciółmi online. Uaktualnienie możecie ściągnąć, wybierając ikonę PlayStation Home znajdującą się pod PlayStation Network w PlayStation Home Menu.

Użytkownicy, którzy są podłączeni do PlayStationHome będą musieli sie wylogować i wybrać ponownie ikonę PlayStation Home.

Pozdrawiam,

:smileywink:Cassiopaea.

Wiadomość edytowana przez Cassiopaea, 23-12-2008 11:08 AM
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum                          Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.