PlayStation®Home

Odpowiedz
Community Manager
Cassiopaea
Zarejestrowane: ‎26-11-2008
Wiadomość 1 z 5 (396 wyświetleń)

[Ankieta] Nawigator w PlayStation Home

Drodzy Forumowicze, bywalce Home :smileywink:

Zespół PlayStation Home zwraca się do Was z prośbą o wyrażenie swojej opini i podzielenia się sugestiami na temat tego, jak Waszym zdaniem należało by ulepszyć/zorganizować Nawigator w panelu PlayStation Home.

Jeśli macie wizję tego, jaki model nawigatora może uczynić go bardziej skutecznym, nie skąpcie swoich wypowiedzi w poniższych wiadomościach. Czy Waszy zdaniem powinien on zawierać chronologiczną listę według preferowanych przestrzeni konkretnych twórców, gier a może "od A do Z"? ...

Dzieląc się swoimi opiniami należy pamiętać, że nawigator ma do dyspozycji tylko dwie kolumny.

Na Wasze sugestie czekamy do 23 kwietnia, wszelkie schematy/ zdjęcia dla lepszego zrozumienia rónież będą mile widziane.

:Peace:

Prosimy używać zwykłego tekstu

Level 3

Level 3
Diter_25_pl
Zarejestrowane: ‎08-11-2010
Wiadomość 2 z 5 (356 wyświetleń)

Re: [Ankieta] Nawigator w PlayStation Home

Cass dla mnie  możecie jedno zrobić :smileyvery-happy: zamknąć  tą aplikacje lub  PS4 wpuścić wtedy was pochwale

PlayStation Home BETA ma idealny navigator, wiec niech go w koncu wprowadza :smileywink:

Level 5

Level 5
dzony_PL
Zarejestrowane: ‎13-03-2010
Wiadomość 4 z 5 (308 wyświetleń)

Witam to ja popieram Psychopath-PL bo Home Beta mam na dzieje ze ma lepszy Nawigator od tego co jest teras na tym naszym home :smileyhappy:

jestem jaki jestem to fakt
lubię kiedy buja się mój świat :smileyvery-happy:

Fajnie jak by była możliwość konfiguracji w dziale "Ulubione" i "Prywatne lokacje" polegająca na ustawieniu w/g własnych preferencji kolejności lokacji na liście.
W liście domów i ulubionych lokacji są miejsca częściej i mniej odwiedzane.
W tej chwili lista wyświetla domy w kolejności ich zakupu i otrzymania.

Lista lokacji w ulubionych tam kolejność hmm... sama nie wiem od czego zależy, na pewno nie jest to ułożenie alfabetyczne ani ułożenie w zależności od kolejności dodania lokacji.

Reszta nawigatora jakoś mi nie przeszkadza :smileyhappy:

A tak przy okazji, w garderobie w dziale fryzur bardzo przydał by się dział "Storage" tak jak to ma miejsce w ubraniach.

Ten widżet nie mół zostać wyświetlony.
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.

Ostatnie wiadomości