Odpowiedz
MVP
Rympal
Wiadomość 1 z 6 (387 Obejrzane)
Przyjęte rozwiązanie

E3 2011 w Home

Dziś odwiedziłem home i jest co roczna lokacja dotycząca E3. Ale nie można w niej oglądać trailerów które umożliwiają wejście do strefy VIP. Czy jest jeszcze za wcześnie czy coś nie działa tak jak powinno? A może coś źle robię :smileyhappy:.

Unit13-Wyzwanie DniaOFPS UnchartedOFPS Resistance 3OFPS Killzone 3OFPS News
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: E3 2011 w Home

Na tej lokacji mozna bylo zobaczyc live stream z konferencji Sony na E3, mozliwe ze pojawi sie lokacja o której myślisz, ale zanim wrzucą materiały trochę może to potrwać:smileywink:
Share
MVP
Rympal
Wiadomość 3 z 6 (381 Obejrzane)

Ja napisałem o lokacji w której są standy reklamowe itd. a Ty jak zrozumiałem o tej sali kinowej. Trzeba tam obejrzeć bodaj 8 spotów by dostać się na pięterko do VIP strefy. Czyli coś takiego jak było rok temu. Tylko nie można ich odpalić.

Unit13-Wyzwanie DniaOFPS UnchartedOFPS Resistance 3OFPS Killzone 3OFPS News
Share

Chyba, że tak:smileywink: Ostatnio jak byłem w Home była tylko lokacja z salą kinową:smileywink:
Share

[ Edytowany ]

Ja też nie mogę oglądać tych Trailerów. Niby niektóre ekrany migają (co pewnie oznacza że to właśnie na nich są Trailery) ale jak podchodzę to nie mogę z nimi nic zrobić. Jedyne miejsce jakie jest aktywne to poster z PS Vita...

EDIT - Bo Trailery trzeba oglądać w kolenośći - najpierw trzeba znaleźć filar ze światła gdzieś na środku lokacji (tam gdzie jest preentacja PS Vita. Dopiero wtedy można oglądać następne Trailery.

Share

Właśnie miałem wszystkim to wytłumaczyć bo wczoraj wieczorem to sprawdzałem i Drian ma racje. Pierwsze co to filmik z PS Vita a później następne zgodnie z pojawiającym się słupem światła.

Dlatego większość machaczy to faceci...
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum                          Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.