w 30-09-2011 09:58 PM - last edited on 30-09-2011 10:03 PM
Chciałam przedstawić wszystkim przytulny i przestronny Harbour Studio. Jest to apartamnet położony nad portem morskim.Każdy znajdzie w nim coś dla siebie ![]()
Dla wszystkich którzy lubią wyglądać pięknie jest przygotowana toaletka ( nikt z mich poprzedników nie pomyśłał o kobietach
).
Jest bardzo dobrze oświetlony oraz znajduje sie w nim mnóstwo roślin ![]()
Po codzinnej pracy możemy zrelaksować się na dywanikach Alladyna ( pozyczył mi jest na chwilę, ale później je muszę oddać
) przy okazji ogrzać stopy przy ognisku ( uwaga żeby ich nie spalić
).
A tu mamy coś co najbardziej zainteresuje zarówno kobiety jak i mężczyzn. Jest to łóżko do masażu, możemy w każdej chwili się na nim zrelaksować ustawiając odpowiedni stopień masażu.
Ajajaj. Specjalnie przygotowana szafa tortur dla niechcianych/nieproszonych gości ![]()
Znajdziemy w nim także rybki, poznajcie amerykankę, dolarka, pirata, biedronę, uwaga na niektóre z nich ![]()
A tak oto prezentuje się w całej okazałości Harbour Studio
No i muszę jeszcze coś dodać ( chociaż miało tego nie być ). Zabrakło mi pieniędzy na zakup porządnego chodnika, więc musiałam położyć na panele kartonowy chodnik, ( proszę się nim nie zrazić, ale niestety kupno łóżka do masażu i rybek trochę mnie kosztwało
)
z 01-10-2011 07:45 PM
Jutro jest ostatni dzień prezentacji. Jeżeli jest ktoś jeszcze chętny to z przyjemnością go odwiedzimy. Głosowanie będzie trwało od 03.10.2011 do 08.10.2011 a zwycięzcę ogłosimy 09.10.2011.
Powodzenia![]()
z 02-10-2011 01:10 PM
z 02-10-2011 07:33 PM
@xWisnia_PL
Głosowanie trwa od 03.10.2011 do 08.10.2011 tak jak napisałem i w tym czasie tylko będą liczone KUDOSy. Gdyby głosowanie było przez cały czas byłoby to niesprawiedliwe, bo Twoja praca wisiała już na forum a np. beaty jeszcze nie... Zawsze można użyć Options -> Revoke My Kudos
z 04-10-2011 02:53 PM
Witam!
Widzę, że w głosowaniu kobiety górą ![]()
Chciałabym przypomnieć wszystkim, którzy oddali głosy na swoich faworytów przed 3.10.2011 r. aby użyli
Options -> Revoke My Kudos
oraz ponownie oddali głos na faworyta, który będzie mógł zaliczać się do końcowej oceny.
Mimo wielu oddanych KUDO na dzień dzisiejszy punktacja przedstawia się następująco :
xWiśnia_PL 1
dzony_PL 0
Erico1991 1
beata1516 3
Pozdrawiam! ![]()
z 04-10-2011 10:08 PM
Szkoda, że Ci wszyscy co oddają głosy na swoich rówieśników nie wzięli udziału w event
Mam nadzieję, że w przyszłości się rozkręcicie![]()
z 10-10-2011 03:50 PM
Serdecznie dziekuję wszystkim za udział w konkursie
Odwiedzanie was, w waszych przytulnych gniazdkach było dla mnie ogromną frajdą.
Nadszedł czas na podanie wyników, które zapewne nie są tajemnicą dla nikogo ![]()
Chciałbym pogratulować jedynej przedstawicielce płci pięknej, która liczbą 11 głosów zmiażdżyła przeciwników:
beata1516
Panie górą! ![]()
Pozostałym uczestnikom również gratuluję oraz zapraszam do kolejnych zabaw i eventów w Home ![]()
Pozdrawiam!
z 10-10-2011 04:16 PM
z 11-10-2011 03:04 PM
Dziekuję, oraz gratuluję pozostałym deweloperom
. A teraz kto kupuje moje mieszkanie z łózkiem do masażu i szafą tortur ? ![]()
z 11-10-2011 04:20 PM

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]