Odpowiedz

Re: [EVENT] Harbour Studio - Zostań deweloperem

[ Edytowany ]

Chciałam przedstawić wszystkim przytulny i przestronny Harbour Studio. Jest to apartamnet położony nad portem morskim.Każdy znajdzie w nim coś dla siebie :Smile:

Dla wszystkich którzy lubią wyglądać pięknie jest przygotowana toaletka ( nikt z mich poprzedników nie pomyśłał o kobietach :smileytongue: ).

PlayStation®Home Picture 30-9-2011 19-47-18.jpg

Jest bardzo dobrze oświetlony oraz znajduje sie w nim mnóstwo roślin :smileyhappy:

PlayStation®Home Picture 30-9-2011 19-47-58.jpg

Po codzinnej pracy możemy zrelaksować się na dywanikach Alladyna ( pozyczył mi jest na chwilę, ale później je muszę oddać :smileysad: ) przy okazji ogrzać stopy przy ognisku ( uwaga żeby ich nie spalić :smileytongue: ).

PlayStation®Home Picture 30-9-2011 19-49-01.jpg

A tu mamy coś co najbardziej zainteresuje zarówno kobiety jak i mężczyzn. Jest to łóżko do masażu, możemy w każdej chwili się na nim zrelaksować ustawiając odpowiedni stopień masażu.

PlayStation®Home Picture 30-9-2011 19-49-13.jpg

Ajajaj. Specjalnie przygotowana szafa tortur dla niechcianych/nieproszonych gości :smileytongue:

PlayStation®Home Picture 30-9-2011 19-49-56.jpg

Znajdziemy w nim także rybki, poznajcie amerykankę, dolarka, pirata, biedronę, uwaga na niektóre z nich :smileytongue:

PlayStation®Home Picture 30-9-2011 19-51-07.jpg

A tak oto prezentuje się w całej okazałości Harbour Studio

PlayStation®Home Picture 30-9-2011 19-52-49.jpg

No i muszę jeszcze coś dodać ( chociaż miało tego nie być ). Zabrakło mi pieniędzy na zakup porządnego chodnika, więc musiałam położyć na panele kartonowy chodnik, ( proszę się nim nie zrazić, ale niestety kupno łóżka do masażu i rybek trochę mnie kosztwało :smileywink: )PlayStation®Home Picture 30-9-2011 19-50-36.jpg

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Jutro jest ostatni dzień prezentacji. Jeżeli jest ktoś jeszcze chętny to z przyjemnością go odwiedzimy. Głosowanie będzie trwało od 03.10.2011 do 08.10.2011 a zwycięzcę ogłosimy 09.10.2011.

Powodzenia:Thumbs:

Share

Sądzę że wyniki są i tak już przesądzone...

Dlatego większość machaczy to faceci...
Share

@xWisnia_PL

Głosowanie trwa od 03.10.2011 do 08.10.2011 tak jak napisałem i w tym czasie tylko będą liczone KUDOSy. Gdyby głosowanie było przez cały czas byłoby to niesprawiedliwe, bo Twoja praca wisiała już na forum a np. beaty jeszcze nie... Zawsze można użyć Options -> Revoke My Kudos

Share
Member
weszka_1989
Wiadomość 35 z 50 (435 Obejrzane)

Witam!

Widzę, że w głosowaniu kobiety górą :Winner:

Chciałabym przypomnieć wszystkim, którzy oddali głosy na swoich faworytów przed 3.10.2011 r. aby użyli 

Options -> Revoke My Kudos

oraz ponownie oddali głos na faworyta, który będzie mógł zaliczać się do końcowej oceny.

Mimo wielu oddanych KUDO na dzień dzisiejszy punktacja przedstawia się następująco :

xWiśnia_PL  1

dzony_PL      0

Erico1991     1

beata1516    3

Pozdrawiam! :Stupid:

Share

Szkoda, że Ci wszyscy co oddają głosy na swoich rówieśników nie wzięli udziału w event:smileysad: Mam nadzieję, że w przyszłości się rozkręcicie:smileywink:

Share

Serdecznie dziekuję wszystkim za udział w konkursie :smileyhappy: 

Odwiedzanie was, w waszych przytulnych gniazdkach było dla mnie ogromną frajdą.

Nadszedł czas na podanie wyników, które zapewne nie są tajemnicą dla nikogo :smileytongue:

Chciałbym pogratulować jedynej przedstawicielce płci pięknej, która liczbą 11 głosów zmiażdżyła przeciwników:

beata1516

Panie górą! :Thumbs:

Pozostałym uczestnikom również gratuluję oraz zapraszam do kolejnych zabaw i eventów w Home :smileyhappy:

Pozdrawiam!

Share

Gratulacje.
Share

Dziekuję, oraz gratuluję pozostałym deweloperom :smileywink:. A teraz kto kupuje moje mieszkanie z łózkiem do masażu i szafą tortur ? :smileytongue:

Share

Jaka jest cena wywoławcza? :smileyvery-happy:

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum                          Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.