Beantwoorden
Heb je iets toe te voegen?

Meld je aan om verder te gaan

  • 34

    Nieuwe berichten gedurende het laatste uur

  • ontvang binnen enkele minuten een antwoord

  • 92%

    92% percent van berichten die beantwoord zijn

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
10 jul 2012
Door pandapandora

pandapandora

  • Beta Tester
  • Offline
99%
09 Rang
voortgang

[Home Update] 10/07/12 Steampunk & meer!

1 reactie 355 Weergaven Aangemaakt: 10-07-2012
10 jul 2012
Door pandapandora

PlayStation Home: Een nieuwe krijger

 

PlayStation®Home is op woensdag 11 juli vanaf 9.00 uur offline wegens gepland onderhoud. Na de update staat je het volgende te wachten…

 

Granzella introduceert de Dokungary Armour-serie (helm, pantser, onderkleding, laarzen, ooglapje) voor PlayStation Home!

Alleen de sterkste krijgers mogen deze helm dragen. Met deze uitrusting kun je alle vijanden aan! Dokungaryu, de eenogige krijger, komt de stad Edo beschermen tegen de Mononoke!

 

 

Konami komt met nieuwe Raver-outfits waarmee jij de blits maakt op elk feestje! Ontdek de sexy GoGo-danseres of de gloeiende Neonman met hun eigen danspassen!

 

 

Juggernaut Games introduceert zijn eerste Adventure Pack dat helemaal om steampunk draait! Ontdek deze set met kleren, meubels, actieve voorwerpen en een metgezel en ga op de neo-victoriaanse tour! Bevat een werkende klok (3 meubelvakjes) en een geanimeerde kloktafel (2 vakjes). Het avontuur wacht!

 

 

Van Steampunk naar Daft Punk! Om de dertigste verjaardag van de meest vernieuwende Disney-film te vieren, krijg je tot 24 juli 50% korting op een aantal Tron-voorwerpen in PS Home.

Betreed de Grid en geniet van deze speciale aanbiedingen voor je wordt gederezzed!

 

 

nDreams geeft deze week flinke kortingen op hun populairste voorwerpen. De Summer Sale Bundles omvatten onder meer de Ultimate Fantasy Fashion Bundles met voorwerpen als de Barbarian- en Amazonian-outfits. Of ga voor de Ultimate Horror Bundle met de L’il Bling Reaper-metgezel, de Bling Reaper-outfit, de metgezellen Nipper en Benji en allerlei andere enge kleding en meubels. In de Ultimate Party Clothing Bundle vind je de accessoires Funkster, Mobster, nSanity en Party om een knalfuif te organiseren in je appartement. Ga nu naar de nDreams-winkel in Shopping Mall West of bezoek een handelspunt in Aurora.

 

 

 

Het afgelopen jaar kon je bij Medusa het perfecte kapsel vinden voor elke gelegenheid. Nu komen ze met een aantal nieuwe stijlen om je fantasieën uit te laten komen. Heb je altijd al aan de top van de zakenwereld willen staan? Dan heb je de vrouwelijke Socialite nodig of de stoere, zakelijke Power Broker. Of word jij pas echt gelukkig als er een menigte gillende fans voor je staat? Charlotte en Sebastian weten hoe dat voelt en hun prachtige haar is een belangrijk onderdeel van de rockstar-look! Of misschien wil je wel acteur worden zoals de Legend of in een fantasiefilm spelen als de Elven Princess. Wie je ook wilt zijn en wat je ook wilt doen, met Medusa kom je er altijd!

 

 

De speciale dag komt steeds dichterbij. Volgende week kun je de Lockwood Wedding-set verwachten! Is het niet jouw speciale dag? Stuur dan een cadeautje om het bruidspaar te laten weten dat je aan ze denkt. De Gift Machine heeft nu veel leuke cadeautjes zodat het bruidspaar hun nieuwe appartement na de bruiloft zo mooi mogelijk kan inrichten!

 

 

0 Kudos
reactie
LABELS:
Bekijk onze huisregels voor posts
Antwoord plaatsen Antwoord bijwerken Annuleer

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
05
/16

detoekomst

  • Offline
88%
05 Rang
voortgang
detoekomst
geaccepteerde oplossing

bedankt voor de update weer, panda

0 Kudos

Re: [Home Update] 10/07/12 Steampunk & meer!

voor hulp en ondersteuning, bel de sony hulpdesk, tel: 020-709-5025, voor belgie, tel:02-588-42-40, problemen met errorcodes? www.ps3errorcodes.com, is je ps3 kapot, en wil je toch codes inlossen? www.store.playstation.com/login.gvm
Bekijk onze huisregels voor posts
Antwoord plaatsen Antwoord bijwerken Annuleer