Odpowiedz
Member
patitolizard
Wiadomość 111 z 167 (434 Obejrzane)

Re: NADUŻYCIA NA HOME

Ok to teraz bede wiedział ze anglicy tego nie kontroluja :smileyhappy: Mam taką nadzieje ze takich incydentow bedzie coraz mniej bo nie fajnie jest jak sie ludzie obrazaja. Dosyc ze naslucham sie tego w realu to jeszcze w home nie ma spokoju :smileyhappy:

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

[ Edytowany ]

Przez ponad tydzień moja koleżanka mówiła jak to służby miejskie olewają mieszkańców, bo na chodniku, przy jednej z głównych ulic w miejscu które należy do miasta (a nie do jakiegoś zarządcy budynku) jest lodowisko i nie da się chodzić. W końcu się tak zdenerwowała, że zadzwoniła do urzędu i wyobraźcie sobie, gdy wracała z pracy, było już porządnie posypane :smileyhappy:.
Prawdopodobnie była pierwszą osobą, która to zgłosiła :smileyvery-happy:.
Na Home musicie robić tak samo :smileyhappy:. Dajcie Cass szansę :smileyhappy:, wysyłajcie raport kiedy trzeba :smileywink:. To na prawdę służy porządkowi. Nie wątpię, że gdy będziecie zbyt rygorystyczni w swojej ocenie, to Cass nie skrzywdzi delikwenta. A czasem reakcja może być surowsza :smileyhappy: jak się będzie należało.

Share
Member
mocarz5OO-Fajfus
Wiadomość 113 z 167 (385 Obejrzane)

Przepraszam za moje zachoanie na home , wiecej to sie nie stanie przepraszam ajame_29,weszke,psycho,ciebie cass za podrobiony twoj nick milosa , ditera  ewke  justchelen , adriano dzonego zachowalem sie jak gowniarz jestem  łukasz  i milo mi was poznac  mysle ze mnie polubicie .pozdrawiam

Share
Member
szaman72pl
Wiadomość 114 z 167 (324 Obejrzane)

Witam wszystkich, trochę pieprzu do słoika z miodem, faktem jest niewysyłanie raportów, to jakaś nasza indolencja, i fałszywe przeświadczenie o donosicielstwie. A to jedynie obrona przed ogromnym chamstwem, jakie panuje , szczególnie na polskim Home, i o czym przykro mowić, tym że się z nas śmieją inne nacje. Pan mocarz przekroczył wszelkie zasady wspołzycia w społeczeństwie, teraz się kaja, w co nie wierzę, raczej został przymuszony, coś zadziałało, wreszcie?!! Dopiero co czytałem list, swego dobrego znajomego, sporo przeszliśmy razem:Wink: Pan mocarz w całej swej głupocie, ośmielił się wyzwać, i sponiewierać frienda, tak dla zabawy, dobrze się bawisz, łukaszku?!!! Musiałeś się niezle napracować, tyle nicków, na moim też biegałeś, chyba nie, innemu się zamarzyło zostać nieśmiertelnym^^  Raport nie poszedł, trafił na dobrego człowieka , upiekło mu się znów, znow głupota wygrała. Czas na zdecydowane działania, szkoda tylko że tu działa tylko strach przed karą, a nie zwykłe ludzkie zachowanie, szkoda. Pozdrawiam osoby ktore solidaryzują się, że spokoj i dobra zabawa na Home , to podstawa, tak rzekłem,AVE

Share
Member
mocarz5OO-Fajfus
Wiadomość 115 z 167 (305 Obejrzane)

[ Edytowany ]

Napisze tak:smileyvery-happy: dosc tego,  sam mi podsylales profille, kto zrobil profil ditera ty  ,podeslales mi go , zebym to ja  go usunol z home ,bo ci  on przeszkadza  ze uzytkownicy   sa za diterem trudno ja tez za nim staje bierz od niego przyklad *****, a nie ciagle pod nim dolki kopiesz boisz sie go badz  mily dla niego  to i on dla ciebie  ty szaman ajame i war machine jedna szajka  macie cos z glowa totralnie .AVE 

Share
Member
patitolizard
Wiadomość 116 z 167 (268 Obejrzane)

Widzę że już teraz idzie kawa na ławę :smileyhappy: Wszyscy się wygadują kto z kim ? Ludzie nie wiem co wam przynosi podrabianie kogoś i obrażanie na Home. Co pomyślą o nas inni użytkownicy z innych państw? Pewnie myślą, że Polacy to same kłótniki, którzy nie potrafią dogadać się ze swoim rodakiem. Jeżeli tak dalej będzie zniszczycie w ten sposób Polską społeczność, bo już ludzie sobie za bardzo nie ufają i podejrzewają, że ta osoba kłamie jak z nut. Zastanówmy się nad swoim postępowaniem i miejmy w sobie kultury żeby pokazać światu, że jesteśmy zorganizowani i normalni. Przepraszam jeśli kogoś obraziłem, ale przez jednego człowieka patrzą na nas wszytkich. Pozdrawiam :smileyhappy:

Share
Member
Gwelezemba
Wiadomość 117 z 167 (250 Obejrzane)

no niestety przez czyjac durna zabawe z nickami i okropnymi plotkami kilkoro moch przyjaciol sie smiertelnie na mnie obrazilo.

Ludzie czy wy nie macie innego zajecia? Czy wy nie macie wlasnego zycia ze bawi was tak rujnowanie czyjegos?

Psycho i Weszka, nie wierzcie w te bzdury zgorzknialych ludzi nie majacych co zrobic z nadmiarem wolneczo czasu.

Ktos sie glupio bawi a wy w to uwierzyliscie, szkoda bo moze najpierw zapytali byscie sie o opinie o mnie kogos kto mnie dobrze zna a nie sluchali bandy wariatow ktora chce tu wszystkich sklocic.

Dziekuje, bylo milo ale syfnie sie zrobilo, milej zabawy zycze. Zal tylko ze wierzycie w te bzdety.

Share
Member
szaman72pl
Wiadomość 118 z 167 (203 Obejrzane)

Panią Cass proszę o sprawdzenie nicka- mocarz500-Fajfus- pod nim ukrywa sie zenujacy osobnik o nicku- diter_25 . Tak Marcinku:Wink:  ty juz nie wiesz kim jestes, naprawde, podrobiłes juz wszystko co sie dało, masakra, sporo pracy, jak na jednego, nie moja wina ze do uczciwej pracy sie nie nadajesz, zresztą , jak wiem , nikt cię nie chce:Stupid: Skłucasz, mataczysz, prawdziwy diabełek, woda swiecona nie pomoże, tylko długi wyrok, bez zawieszki. Nie wymieniaj moich znajomych, bo nie jestes wart, koło nich stać, ty , i tobie podobni, obłudnicy. Ania, masz zupełną rację, polskie home, to porażka, tylko z czego się bierze? Prosta odpowiedz, LUDZIE je tworzą, home jest odbiciem ludzi na nim przebywajacym, tyle , i tylko tyle. Nie ma woli zmian, jak Polska długa i szeroka, wszedzie cwaniactwo, i zwykłe chamstwo. Polskie Home jest odbiciem , polskiego szarego podwórka, gdzie wygrywają wspomniane cechy. Szkoda tylko że ci co są za to odpowiedzalni, majacy nad tym piecze, sami to olewają, wzruszenie ramion, i odwrócenie wzroku, to nasze cechy narodowe. Nie ma to jak robić podjazdy, obgadywać grubiańsko, i nasyłać na siebie. Szable w dłoń, a kto nie ucieknie , to zasiekać, nie wazne, swój, nie swój. Ten dział nigdy powstać nie powinien,powstał bo musiał, on o nas świadczy, nie zawsze dobrze.  Naszym obowiazkiem , ludzi dorosłych jest dogadywać się, dawać przykład.  Wiem ze życie weryfikuje, kazdego dnia nasze sądy, nieraz jest pod górkę. Trzeba znosić komentarze, nie zawsze przychylne, nieraz wrecz kłamliwe, to wymaga obrony. Zatem kazdy człowiek porzadny, nie mowię tu o pewnym gościu bo on wstydu, ni honoru nie ma, powinien raz na zawsze skończyć z zadawaniem się z elementem wywrotowym, wpływajacym na nasze samopoczucie na Home. Państwu oddaję pod rozwagę dalsze postepowanie , i wyniesienie wniosków, tyczy się tych co co trzymają nad tym piecze, zaniechania , to wasza wina. Pozdrawiam wszystkich zdrowo myślących,  :smileylol:

Share
Member
krzysiek-pleya3g
Wiadomość 119 z 167 (195 Obejrzane)

Witam.Widzę że co niektórzy nie rozumieją sensu tego tematu,tu nie chodzi o plotki czy bajki ale o poważniejsze wykroczenia,ubliżanie celowe podrabianie ników i awatarów oraz podszywanie się pod prawdziwych  użytkowników danego profilu.Miałem taką sytuację i zapewniam nie jest przyjemna zwłaszcza iż mój klon podszedł do mojej dobrej znajomej i jedzie z takim tekstem cyt:cześć to ja krzyś nie poznajesz mnie ty k.... wyj......Wybaczcie war szaman i jeszcze kilku pisząc o tych co wysyłają raporty że są donosicielami sami pozwalajcie szarpać swoją opinię.Donosicielami to wy jesteście pisząc tu że ten robi to a tamten to od tego są raporty.Aty Aniu nie martw się prawdziwy przyjaciel najpierw wyjaśnia później usuwa.Pozdrawiam wszystkich swoich znajomych z którymi spędzam miło czas na home bez wyzwisk i wulgarnych słów a ci co nie rozumieją sedna tematu proszę o nie udzielanie się w tym temacie załóżcie inny i tam piszcie.

Share
Member
WAR_MACHINE_PL
Wiadomość 120 z 167 (170 Obejrzane)

Witam. jestem pod wrażeniem waszych cytatów, gdzie to kopiujecie to nie wiem, nie ważne, żebyście się tak zachowywali na hom jak tu piszecie, byłby wielki plus do porozumienia, wysyłając raport w słusznej sprawie rozumie, tylko traktujecie raporty jak sport, kto więcej użytkowników sprowokuje i wyśle więcej raportów jest gość, ja jestem innego zdania to pajac.

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum                          Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.