Odpowiedz
Przyjęte rozwiązanie

PlayStation®Home: Integracja Polaków

[ Edytowany ]

Witam.

Chciałem Was wszystkich poinformować, że od początku kwietnia ruszamy z akcją integracyjna w PlayStation®Home.
 Podobne zdarzenie miało już miejsce o czym możecie przeczytać gdzieś w tym wątku i cieszyło się dość sporym zainteresowaniem mimo braku rozgłosu.

home1.jpg

Ilu z Was wchodząc na Home zastanawia się czemu tu tak mało polaków?

Ilu z Was ma problemy z komunikacją z ludźmi z innych krajów europejskich?

Wtedy Home wydaje się być nudne, puste i mało ciekawe.

Czas to zmienić dlatego wspólnie z chłopakami postanowiliśmy to przywrócić do życia i po raz kolejny (tym razem chyba nie ostatni) umożliwić Wam spotkanie ciekawych ludzi, których normalnie omijacie.

A dlaczegoby nie nawiązać z nimi kontaktu? Może omijacie swoich sasiadów, którzy mają podobne zainteresowania do Waszych:smileyhappy: Ja sam na Home spotkałem już sporą grupkę graczy z moich okolic:smileyhappy:

home2.jpg

Ogólnie chodzi o to by uczynić chociaż jeden dzień w miesiącu, dniem w którym najbardziej prawdopodobne będzie spotkanie w Home kogoś kto mówi w naszym języku.

Imprezka ta będzie cykliczna..

Spotkania będą organizowane w każdy pierwszy piątek miesiąca ok. godziny 21:00 także już zacznijcie sobie rezerwować czas wolny

Dlaczego raz w miesiącu? Wiadomo, nie każdy ma czas ale myślę że i to Was usatysfakcjonuje.

Dlaczego będzie warto zajrzeć? Ano dlatego że jak już pisałem można poznać ciekawych ludzi.

Nie obejdzie się również bez „atrakcji” jakie dla Was przygotujemy, a żeby Wam ten czas wspólnie spędzany jakoś umilić.

To wszystko zależy oczywiście od Was i od zainteresowania tym tematem. Ale o tym jak również o tematyce tych spotkań dowiecie się już niebawem w tym wątku.

Coś jeszcze chciałem dodać, ale mi wyleciało z głowy:smileytongue: Jak sobie przypomnę to dorzucę:smileywink:

No i nie pozostaje mi nic innego jak prosić Was o mobilizację i zaglądanie tu po więcej szczegółów.
Pokażmy wszystkim, że Polak potrafi!

P.S. Będzie wśród nas osoba, która na codzień pilnuje porządku więc chcąc uniknąć nieprzyjemności, nie zapominajmy o stosownym zachowaniu i nie naruszaniu zasad regulaminu, który każdy z nas zaakceptował. 

Chcecie poinforować znajomych, ale link jest zbyt długi do zapamietania?

Użyjcie  tinyurl.com/PLHome

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: PlayStation®Home: Integracja Polaków

Ja chyba nie muszę pisać ze obowiązkowo będę ale napisze :smileyvery-happy:

Postaram się być na każdym spotkaniu :smileyhappy:

Dlatego większość machaczy to faceci...
Share
Member
BARTEK-83-KOLA
Wiadomość 3 z 407 (7,867 Obejrzane)

No jak najbardziej jestem ZA.Nie trzeba bedzie sie szukac w home :smileyhappy:
Share
Member
shenmue23
Wiadomość 4 z 407 (7,813 Obejrzane)

Blog konsolowiec.pl dołączył do tej inicjatywy! Im więcej osób się o tym dowie tym lepiej :smileyhappy: Do zobaczenia w wirtualnym świecie!

Share

Żebyśmy się tylko pomieścili:smileyhappy:
Share

Ja również zareklamuję akcję w jednym z czasopism konsolowych, nie liczcie jednak na wielki artykuł, aż takich wtyków nie mam - dwa, trzy zdania:smileyhappy:.

home - Aby Polska rosła w siłę, a ludzie żyli dostatniej. :smileyhappy:

Share
Beta Tester
Emeraldar
Wiadomość 7 z 407 (7,739 Obejrzane)

Pierwszy piątek kolejnego miesiąca przypada 2 kwietnia. Zatem to będzie data naszego pierwszego spotkania :smileyhappy: Wcześniej napiszemy jeszcze pewnie jakiś plan spotkania, gdzie się zbierzemy i co będziemy robić później, żeby nie zrobił nam się za duży bałagan.
Share

Znaczy się że znów wraca " KOŁO GOSPOSIÓW HOME'OWYCH" ?? :smileyvery-happy: Aż miło popatrzec o tym jak to Polacy potrafią być zgrani :smileyvery-happy:

Share
Member
malenki
Wiadomość 9 z 407 (7,654 Obejrzane)

witam ... osobiscie uwazam ze pomysl spotkan w home jest niezly .zawsze mozna poznac nowych ludzi ktorych nawet nigdy pewnie bysmy nie spotkali a i zabawa w home nabierze innych kolorkow jak gdzie nie spojrzymy beda prawie sami polacy.... mam nadzieje ze bedzie nas duzo , bardzo duzo ...pozdrawiam :smileyhappy: i do zobaczenia na home
Share

ja osobiscie na imprezie moge byc fotografem :smileyhappy:

Dlatego większość machaczy to faceci...
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum                          Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.