w
11-03-2010
05:52 PM
- last edited on
11-03-2010
07:31 PM
przez
Cassiopaea
Witam.
Chciałem Was wszystkich poinformować, że od początku kwietnia ruszamy z akcją integracyjna w PlayStation®Home.
Podobne zdarzenie miało już miejsce o czym możecie przeczytać gdzieś w tym wątku i cieszyło się dość sporym zainteresowaniem mimo braku rozgłosu.
Ilu z Was wchodząc na Home zastanawia się czemu tu tak mało polaków?
Ilu z Was ma problemy z komunikacją z ludźmi z innych krajów europejskich?
Wtedy Home wydaje się być nudne, puste i mało ciekawe.
Czas to zmienić dlatego wspólnie z chłopakami postanowiliśmy to przywrócić do życia i po raz kolejny (tym razem chyba nie ostatni) umożliwić Wam spotkanie ciekawych ludzi, których normalnie omijacie.
A dlaczegoby nie nawiązać z nimi kontaktu? Może omijacie swoich sasiadów, którzy mają podobne zainteresowania do Waszych
Ja sam na Home spotkałem już sporą grupkę graczy z moich okolic![]()
Ogólnie chodzi o to by uczynić chociaż jeden dzień w miesiącu, dniem w którym najbardziej prawdopodobne będzie spotkanie w Home kogoś kto mówi w naszym języku.
Imprezka ta będzie cykliczna..
Spotkania będą organizowane w każdy pierwszy piątek miesiąca ok. godziny 21:00 także już zacznijcie sobie rezerwować czas wolny
Dlaczego raz w miesiącu? Wiadomo, nie każdy ma czas ale myślę że i to Was usatysfakcjonuje.
Dlaczego będzie warto zajrzeć? Ano dlatego że jak już pisałem można poznać ciekawych ludzi.
Nie obejdzie się również bez „atrakcji” jakie dla Was przygotujemy, a żeby Wam ten czas wspólnie spędzany jakoś umilić.
To wszystko zależy oczywiście od Was i od zainteresowania tym tematem. Ale o tym jak również o tematyce tych spotkań dowiecie się już niebawem w tym wątku.
Coś jeszcze chciałem dodać, ale mi wyleciało z głowy
Jak sobie przypomnę to dorzucę![]()
No i nie pozostaje mi nic innego jak prosić Was o mobilizację i zaglądanie tu po więcej szczegółów.
Pokażmy wszystkim, że Polak potrafi!
P.S. Będzie wśród nas osoba, która na codzień pilnuje porządku więc chcąc uniknąć nieprzyjemności, nie zapominajmy o stosownym zachowaniu i nie naruszaniu zasad regulaminu, który każdy z nas zaakceptował.
Chcecie poinforować znajomych, ale link jest zbyt długi do zapamietania?
Użyjcie tinyurl.com/PLHome
Rozwiązane! Przejdź do rozwiązania.
z 11-03-2010 06:30 PM
z 11-03-2010 07:02 PM
z 11-03-2010 08:32 PM
Blog konsolowiec.pl dołączył do tej inicjatywy! Im więcej osób się o tym dowie tym lepiej
Do zobaczenia w wirtualnym świecie!
z 11-03-2010 08:38 PM
z 11-03-2010 08:43 PM
z 12-03-2010 10:14 AM
z 12-03-2010 10:46 PM
Znaczy się że znów wraca " KOŁO GOSPOSIÓW HOME'OWYCH" ??
Aż miło popatrzec o tym jak to Polacy potrafią być zgrani ![]()
z 13-03-2010 12:24 AM
z 13-03-2010 08:47 AM

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]